Gereksiz kuruntu mu benimki?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fb341
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşine anlattınmı.Konuşsun bolver günahını alır günahın azalır.Yavas yavas kes o zaman muhabbetı.kötü olma.

Eşine anlattınmı.Konuşsun bolver günahını alır günahın azalır.Yavas yavas kes o zaman muhabbetı.kötü olma.
Anlattım kötü niyeti olduğunu o da düşünmüyor ama yersiz olduğunu biliyor yap poğaça yarın ver birden dr kesme boşver dedi biz bize yakışanı yapalım dedi. Off off samimi olcaz diye herşeyi karşımızdakiyle rahat konuşmamız gerektiğini de öğrenebilsek ne güzel olacak

instagramsız kalak inşallah. eskiden kavgalar dedikodudan çıkardı şimdi insta dan whatsapp tan. ne boş olmuşuz valla. işimiz yok gücümüz yok. herkes 24 saatini medyaya yetiştirme derdinde.

şaka yapmış görümceniz bunda takacak bişe yok.

Pastamı poğaça mı artık açıklayın lütfen
Konu hakkında bi fikir değiştitmiyecek elbet ama merak ettik bi kere

Ohhh açıklama gelmiş
Pasta olsa daha çok canım çekerdi benim

Çok iğneli girmişsiniz ama,olsun yine de haklısınız valla birşey diyemiyorum kendimi de eleştiriyorum

Pastamı poğaça mı artık açıklayın lütfen
Konu hakkında bi fikir değiştitmiyecek elbet ama merak ettik bi kere

Ohhh açıklama gelmiş
Pasta olsa daha çok canım çekerdi benim
Yaaa iyi ki öyle değilmiş kuzunuzu severim sizin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Yaaa iyi ki öyle değilmiş kuzunuzu severim sizin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Amin sağolun
iki düşünülmeden yada nazım geçer diyerek söylenmiş lafa takılmayın poğaça yapmanıza sevindim yarın mutlaka verin

Gereken açıklamayı yapmış, büyütmeye gerek yok. Kötü niyetli olsa size açıklama yapmazdı diye düşünüyorum. Sizi de anlıyorum ama biraz rahat davranırsak daha az kırılıp üzülürüz . Kesip atılacak bir ilişki değil aranızdaki, o yüzden biraz siz biraz o duymazdan gelecek

Bunun bir de şu versiyonu var:
Koca: ablam iyi niyetli, sen nankörsün, ailemi kötülüyorsun, ben de senin ailene yapacağım böyle
Görümce: her gün arabamla götürüyorum, teşekkür edeceğine çemkiriyor
Yani iyi tarafından bakın, şükredin kötü olsalar konuşmalar bu şekilde olurdu :)

Instagramdan yiyecek içecek paylaşmayın, hoş değil.

Gorumcede abartmis sizde abartmissiniz. Bence suan gidip gelmeye devam edin ama zaten kendiniz de rahatsizmissiniz biraz zaman sonra ayri gidin guzellikle soyleyerek

Neden bu kadar büyüttügünüzü ben anlayamadim acikcasi.. Bidaha arabaya binmeyi görümcenizle gitmeyi kaldiramicak kadar ne yasandi acaba? Ayrica samimi oldugum birine bende saka yollu takilirdim böyle, herseyde kötü niyet aramayin. Negatif bakarsaniz pozitif göremezsiniz ki :) „Ne güzel görümcem beni benimsiyor, hos sohbetimiz samimiyetimiz var sagolsun sabahlari ise kadar birakiyor“ diye düsünmeyi deneseniz birde Hayat böyle seyler sorun yapmak icin cok kisaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…