• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gereksiz kuruntu mu yapiyorum?

miagoth

thus the heart will break and yet brokenly live on
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
476
1.514
63
23
Merhaba ben 23 yasindayim universiteden yeni mezun oldum is ariyorum. Bugun bir basvurumdan donus aldim kentsel donusum projeleri yapan bir insaat firmasi projeleri icin kurumsal satis danismani ariyorlar (2 kadin alinacakmis) maasi guzel, calisacagim semt de cok guzel ancak kafami karistiran bir durum var sanki ben kendimi degil de onlar bana isi pazarladilar gibi oldu. Hic kendimi anlatmadim kendileri direkt basvurumdan ulasip is tanitimini yaptilar. Gorusme gununu ve saatini kendim belirledim (baska sehirden gidecegim gorusmeye) bu nedenle biraz tedirgin oldum daha once boyle ikilemde kaldiginiz oldu mu? Ben kuruntu mu yapiyorum? Daha once cok tatsiz is deneyimleri yasadim bu nedenle korkuyorum

Neyden korkuyorsunuz ve daha önce yaşadığınız kötü deneyimler neydi tam olarak?
Daha önce patronum tarafından tacize uğradım ve bana ama sen bana gülümsedin, bana umut verdin demişti adam 60 yaşındaydı. Bu nedenle çok temkinli davranmaya çalışıyorum insanlara güler yüz göstermek bile artık tehlikeli

Back
X