Gereksiz merak

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Uzun zamandır konu açmamıştım çokta mühim değil ama başımı didikleyen biri var açma gereksinimi duydum
Kızlar erkek arkadaşıma buradan bahsediyordum laf arasında, buranın bana çok katkısı oldu bi nevi kendimi törpüledim diyebilirim olaylara yaklaşım davranış açısından vs.
Bigün buluştuğumuzda yanındayken KK'ya bakmıştım ama o zaman kullanıcı adımı görememişti.
Bazen BDV'de konuları okurken mesaj atmayı bile unutabiliyorum bu çok nadir olsa da hep bunu yapıyormuşum gibi "yine kadınlar kulübüne daldın gittin dimi" diyor.
En son dün burada bir evin dekorasyonunu çok beğenmiştim onu gösterecektim (göstermez olaydım) yine kullanıcı adım ne diye sormaya başladı. Diyorum ya, orası kadınlara özel erkeklere ne? Söylemediğine göre var bişi neler yazdın bakalım diyor.
Söylemek istemiyorum çünkü eski sevgililerimle ilgili açtığım saçma konular da var görsün istemem yani.
Ben konulara tek tek bakıp seni bulucam diye inat yaptı. Belki de kendi kuyumu kendim kazdım şu an, bu konuyu gördüyse ekmeğine yağ sürmüşümdür belkideee
Bu durumu yaşayan var mı? Herkesin fikrini istiyorum nickimi sorgulamasından nasıl vazgeçirtebilirim aceba?

Not: Bu üyeliğimi iptal ettirip yeni üyelik alayım diye bile düşündüm ama nickimi seviyorum ondan bu seçeneği eledim + 2009'dan beri üye olduğumu biliyor, ne çok bilgi vermişim bende pf

Baska isi mi yokmus adamın vay be
Bulacak bence kacısın yok cok ipucu vermissin

Ben de bu konuda çok ağzı gevşeklik yapmıştım, eşim bilsin sorun değil de buraya üye olduğumu biliyordu tüm tanıdıklarım. İlk üyeliğime kıydım, yenisini aldım. Hep tedirgin olmaktansa sen de öyle yap.
He bu arada öyle kimseyle ilgili konu filan da açmamıştım, sadece bulunmak istemiyorum ben

Aman görürse görsün eski sevgililerin yüzünden açtığın konuları. Sonuçta adı üstünde eski. Sende pek bi gizemli davranmışsın sanki. Vereydin eline telefonu al neye bakacaksan bak die. Iki kurcalar bırakırdı. Şimdi inatlaşıp herşeyini inceler.

Baska isi mi yokmus adamın vay be
Bulacak bence kacısın yok cok ipucu vermissin
Boş zamanlarını beni bulmak için harcayacak normalde yoğun bir işi var
Dün akşam açacaktım bugün öğlen açayım görme riskini azaltayım dedim

Kız bari bu konuyu acipta yerini belli etmeseydin.benim herif dalga geçer genemi kkdasin.bisey olunca kkya sor ama hiç açıp bakmisligi yok ve ben çıkış bile yapmıyorum steden.bi girse direk herşey meydanda
Eklemek istiyorum kocisim burda sana öküz diyorum ama bu seni sevmediğim anlamına gelmiyor

İşte iki kurcalayıp bırakacak huy yok kılı kırk yarar o yüzden.
Bide eski konuları okuyup bana sarar hiç uğraşamam

Sen kaşınmışsın niye burdaki dekorasyon şeysini gösteriyorsun ki :)) google dan indirmişsin gibi resmi kaydedip gösterseydin keşke.. Adamın aklına sokmuşsun bakalım bulabilecekmi gerçi iğneyle kuyu kazmaya benzer ama olsun

Bende bebek tedavisi icin surekli buradaki deneyimleri okuyordum bilgileniyordim. Cok faydasini gordum. Hamile kakinca nasil hamile kaldigimi burada paylaşmak icin uye okdum. Dedim madem onca zaman ben buradan faydalandim. Birde faydam dokunsun dedim. Sonra boyle uye oldum.kaldim. goruyor girdigimi. Hah diyor diger forumu biraktin simdide buraya dadandin :) aman ya bosver sen dertlesiliyor burada dedim. Cok merakli degildir okumaz sormaz. Bazen ben zorla anlatirim hatta kendi durumimla ilgili burada deneyimi. :)

Ins. Okumaz ne diyim.

Bayadır sormuyordu bu konuyu aklıma gelmedi canım ya yoksa söylemezdim asla
Ben eşlere sevgililere hatta arkadaşlara bile söylenmesini gereksiz buluyorum ya eşlerimiz burayı bilmemeli bence. Keşke söylemeseydiniz..
Annem biliyor ona söylemekte sakınca görmedim kimsr bilmiyor erkek arkadaşım da tesadüfen öğrenmişti yoksa böyle başımı ağrıtcak bi hata yapmazdım ki

İşte insan bu nickle ilgili tüm yaşanmışlıkları bırakıp yenisini alamıyor
Sonuna kadar direnicem öğrenirsen öğren be dicem son raddeye gelirsek

Eski konularinizi rica ettirip sildirebilirsiniz belki. Durumunuz farkli sonucta.
Benim esim biliyor ama hic girip de bakmaz ne yazmisim diye. Burasi da bir ozel alan sonucta..

Direk çamura yat meggieemmm...
Aaa öğrense boyu uzucak sanki...
Sen güvenmiyon mu bana neyi öğrenmek istiyon.Söylemezdim nickimi gibi
Enişteeee bunları yazan ben değilim ben yoğuuuummmBenim akrabam benim adima üyelik almış (geçen kazene biri 2.üyelik hakkında öyle diyodu)
Bu megde bizim Meg seninki değil. İlk başta belki karışık gibi geldi sana sende anlıcaksın burasıda kk değil zaten neyse hadi tutmayımm ben

Aslinda bunların hepsi dış mihraklarin oyunu.

Suan konunu okuyor bence bu kadar seyi bildigi halde merak ettigine gore

Benim eşim de biliyor sürekli buraya takıldığımı. Bazı konulara yanımdayken yorum yazmışlığım var o da gördü bir kaç kere. Zararsız konular tabi.
Ama açıp konularımı okumadığına eminim. Sıkılır en başta sabredemez her şeyi inceleyecek kadar.
Erkeklerin çoğu sıkılır buradaki konulardan biraz bakar bulamayınca geçer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…