Gereksiz merak

Ay bu arada ben kcama nıckımı syledım ck takılyrum burda mecburen syledım amaaan zaten karı kız muhabbetı yapyruz onu bayar buralar hayatta grpde bakmaz kafam raat :)

Ay bu arada ben kcama nıckımı syledım ck takılyrum burda mecburen syledım amaaan zaten karı kız muhabbetı yapyruz onu bayar buralar hayatta grpde bakmaz kafam raat :)
Konumu kapattırcam 1-2 saat sonra
KK'nın derinliklerine doğru yol alsın

Konuyla alakasız ama geçen bi mesleki paylaşım gurubunda bir üye "buralar karışır birazdan ben şuracıkta yerimi alayım" diye bir yorum yazmıştı, hah kesin kk dan diye yazıp selam vermemek için zor tuttum kendimi

Poff benim görümcem de kk da takılıyormuş şu yakışıklı ünlü haberlerine dilediğim gibi yorum yapamıyorum taş ulan taş bunlar diyemiyorum ya okursa beni bulursa diye

Benim sevgilim de merak ediyo..
Sakkın söyleme ama zırt konular açmadıysan sıkıntı yok
En iyisi söylememek bende ablama söylemiştim nickimi bilem iyi halt ettim inşallah bir gün denk gelmem
Abovv açık adres vermişsin ben anneme dedim hatta sana da üyelik alalım çok güzel bir plartform dedim yok benim şeker oyunlarım var dedi Annem konularıma falan bakmaz zaten

Poff benim görümcem de kk da takılıyormuş şu yakışıklı ünlü haberlerine dilediğim gibi yorum yapamıyorum taş ulan taş bunlar diyemiyorum ya okursa beni bulursa diye

Yok be ordan anlamaz konu açıp veya kendinden örnekler verip ortak konuları konuşursan bulur ancak

Sorma onunla alakalı konularımda var eğer deşofre olursam yandım benim abnemde biliyor kk da görüştüğüm arkadşlrımıda tanıyor ama o kullanamaz zati

Yok be ordan anlamaz konu açıp veya kendinden örnekler verip ortak konuları konuşursan bulur ancak

Hiç bi türlü bakamasın inşallah baksa da beni göremesin

Sen bence de bi yönetimle konuş belki silerler konunu ayrıca söylemeden edemeyeceğim merak eden erkek de hiç çekilmiyor

Hiç bi türlü bakamasın inşallah baksa da beni göremesin

Sen bence de bi yönetimle konuş belki silerler konunu ayrıca söylemeden edemeyeceğim merak eden erkek de hiç çekilmiyor
Evet ya ben bi kere burda okuduğum bi olayı anlatmıştım sende konu açtın mı hic demişti bende bi kere kavga etmiştik yazmıştım demiştim o zamandan sonra ne yazdın ne yazdın diye sorar oldu mnyaklık bende

Ben de olsam merak ederdim

Bu konuyu açmamış olsaydın belki bir ihtimal seni bulamayacakti ama artık geçmiş olsun

Bence sevgilinin profilini bulmasini cokta onemsemiyorsun. :) O kadar muhabbetin ustune gelip birde konulardan takip ederim dedigi halde tekrar gelip konu acip olan bitenide detaylica yazmak? Nickini ver gitsin. Tam olarak derdini anlamadım.

Bu konuyu açmamış olsaydın belki bir ihtimal seni bulamayacakti ama artık geçmiş olsun
Akşam 7ye kadar konu kaybolur diye düşünüyorum
Belki ütopik bi fikir alırım diye düşünmüştüm

Bence sevgilinin profilini bulmasini cokta onemsemiyorsun. :) O kadar muhabbetin ustune gelip birde konulardan takip ederim dedigi halde tekrar gelip konu acip olan bitenide detaylica yazmak? Nickini ver gitsin. Tam olarak derdini anlamadım.

Önemsemesem konuyu neden açayım ki? :)
Konumu kapattırsam 2.ci 3.cü sayfalara düşer zaten.
Fikir almak için açtım

Akşam 7ye kadar konu kaybolur diye düşünüyorum
Belki ütopik bi fikir alırım diye düşünmüştüm
Adam eski konuları bile gözden geçirir madem seni bulmayı kafaya takmis))
Ama hoş birşey değil bence.Bu biraz senin özeline saldırı oluyor saygı duyması gerek oysaki..

Benimki de merak ediyor ama açıp bakmaz, özelime saygısı vardır. Zaten direkt bulur, ilk gireceği yer meme estetiği bölümü olur, e zaten ben de kabak gibi meydandayım orada..

Konuyu sildir derim editörle irtibata geç konunu silsinler mümkünse tabi böle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…