Konumu kapattırcam 1-2 saat sonraAy bu arada ben kcama nıckımı syledım ck takılyrum burda mecburen syledım amaaan zaten karı kız muhabbetı yapyruz onu bayar buralar hayatta grpde bakmaz kafam raat :)
Sakkın söyleme ama zırt konular açmadıysan sıkıntı yokBenim sevgilim de merak ediyo..
Abovv açık adres vermişsin ben anneme dedim hatta sana da üyelik alalım çok güzel bir plartform dedim yok benim şeker oyunlarım var dediEn iyisi söylememek bende ablama söylemiştim nickimi bilemiyi halt ettim inşallah bir gün denk gelmem
Poff benim görümcem de kk da takılıyormuş şu yakışıklı ünlü haberlerine dilediğim gibi yorum yapamıyorum taş ulan taş bunlar diyemiyorum ya okursa beni bulursa diye
Sorma onunla alakalı konularımda var eğer deşofre olursam yandımSakkın söyleme ama zırt konular açmadıysan sıkıntı yok
Abovv açık adres vermişsin ben anneme dedim hatta sana da üyelik alalım çok güzel bir plartform dedim yok benim şeker oyunlarım var dediAnnem konularıma falan bakmaz zaten
Yok be ordan anlamaz konu açıp veya kendinden örnekler verip ortak konuları konuşursan bulur ancak
Evet ya ben bi kere burda okuduğum bi olayı anlatmıştım sende konu açtın mı hic demişti bende bi kere kavga etmiştik yazmıştım demiştimHiç bi türlü bakamasın inşallah baksa da beni göremesin
Sen bence de bi yönetimle konuş belki silerler konunu ayrıca söylemeden edemeyeceğim merak eden erkek de hiç çekilmiyor
Ben de olsam merak ederdimEvet ya ben bi kere burda okuduğum bi olayı anlatmıştım sende konu açtın mı hic demişti bende bi kere kavga etmiştik yazmıştım demiştimo zamandan sonra ne yazdın ne yazdın diye sorar oldu mnyaklık bende
Akşam 7ye kadar konu kaybolur diye düşünüyorumBu konuyu açmamış olsaydın belki bir ihtimal seni bulamayacakti ama artık geçmiş olsun
Bence sevgilinin profilini bulmasini cokta onemsemiyorsun. :) O kadar muhabbetin ustune gelip birde konulardan takip ederim dedigi halde tekrar gelip konu acip olan bitenide detaylica yazmak? Nickini ver gitsin. Tam olarak derdini anlamadım.
Adam eski konuları bile gözden geçirir madem seni bulmayı kafaya takmis))Akşam 7ye kadar konu kaybolur diye düşünüyorum
Belki ütopik bi fikir alırım diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?