- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
kazenden rica etsen de konularını görülmez yapsa :) sadece sen görsen vsBelki bi yardım bi çıkış yolu umut etmiştim emme konum geyiğe çevrildi halbukim gayet cüddü bi mesele
Kızmadım da konum geyik bölümüne taşınırsa kızarum fururumSen bana kizdinmi
Mesaj attım canım umarım olumlu bi dönüş yaparkazenden rica etsen de konularını görülmez yapsa :) sadece sen görsen vs
Tamamen tesadüf eseri haberi oldu buradan. Bende burayı kendime özel hissediyorum kafa dinlemek için geliyorum resmen. Öğrenmesi kötü olduBen kimseye söylemedim. Burayı bana özel hissediyorum. Keşke demeseydiniz..
valla inşallah yardımcı olurMesaj attım canım umarım olumlu bi dönüş yapar
Öyle bi seçenek varsa çok mutlu olucam ya
Meg bişi sorcam hani bu konular varya açılan onları sadece kayıtlı üyeler yada takip ettiklerim görebilir diye bir seçenek yok mu.Mesaj attım canım umarım olumlu bi dönüş yapar
Öyle bi seçenek varsa çok mutlu olucam ya
Baktım canım öyle bi seçenek yokMeg bişi sorcam hani bu konular varya açılan onları sadece kayıtlı üyeler yada takip ettiklerim görebilir diye bir seçenek yok mu.
İşin şakası bi yana inşiallah olumlu bi dönüş alırsın..
Evet ya aslında öyle bir seçenek olsa iyi olur inşiallah kazen olumlu bir geri dönüş yapar canmBaktım canım öyle bi seçenek yokkeşke olsa
Kazen nolur konuyu gegiye tasimaKızmadım da konum geyik bölümüne taşınırsa kızarum fururum
Kazen nolur konuyu gegiye tasimatasimazsan yaramazlık yapmicam söz
Evet ya aslında öyle bir seçenek olsa iyi olur inşiallah kazen olumlu bir geri dönüş yapar canm
ya eşimde sürekli nickimi öğrenme derdinde çıldıriciiimUzun zamandır konu açmamıştım çokta mühim değil ama başımı didikleyen biri var açma gereksinimi duydum
Kızlar erkek arkadaşıma buradan bahsediyordum laf arasında, buranın bana çok katkısı oldu bi nevi kendimi törpüledim diyebilirim olaylara yaklaşım davranış açısından vs.
Bigün buluştuğumuzda yanındayken KK'ya bakmıştım ama o zaman kullanıcı adımı görememişti.
Bazen BDV'de konuları okurken mesaj atmayı bile unutabiliyorum bu çok nadir olsa da hep bunu yapıyormuşum gibi "yine kadınlar kulübüne daldın gittin dimi" diyor.
En son dün burada bir evin dekorasyonunu çok beğenmiştim onu gösterecektim (göstermez olaydım) yine kullanıcı adım ne diye sormaya başladı. Diyorum ya, orası kadınlara özel erkeklere ne? Söylemediğine göre var bişi neler yazdın bakalım diyor.
Söylemek istemiyorum çünkü eski sevgililerimle ilgili açtığım saçma konular da var görsün istemem yani.
Ben konulara tek tek bakıp seni bulucam diye inat yaptı. Belki de kendi kuyumu kendim kazdım şu an, bu konuyu gördüyse ekmeğine yağ sürmüşümdür belkideee
Bu durumu yaşayan var mı? Herkesin fikrini istiyorum nickimi sorgulamasından nasıl vazgeçirtebilirim aceba?
Not: Bu üyeliğimi iptal ettirip yeni üyelik alayım diye bile düşündüm ama nickimi seviyorum ondan bu seçeneği eledim + 2009'dan beri üye olduğumu biliyor, ne çok bilgi vermişim bende pf
ya eşimde sürekli nickimi öğrenme derdinde çıldıriciiim
sürekli nerde takıldığımı soruyodu ilk baş oyun sandı. Face insta vs de yok bende. Bakmaya çalışıyor filan bende eşimdir beyimdir diye kk da takılıyorum sürekli dedim hani içi içini yemesin dedim insanlık ettim. Şimdi de nickimi görmeye çalışıyor kafasını uzatıyor saçma sapan. Allahtan internetle arası yoktur araştırcam bulcam diyor da. İstemiyorm bilmesini, nickimi çocuğuma bile söylemem yaniAha derttaş buldum
Çok gıcık bi durum dimi
Bazen diyorum hiç konusu olmayan birinin nickini söyliyim beni o sansınsürekli nerde takıldığımı soruyodu ilk baş oyun sandı. Face insta vs de yok bende. Bakmaya çalışıyor filan bende eşimdir beyimdir diye kk da takılıyorum sürekli dedim hani içi içini yemesin dedim insanlık ettim. Şimdi de nickimi görmeye çalışıyor kafasını uzatıyor saçma sapan. Allahtan internetle arası yoktur araştırcam bulcam diyor da. İstemiyorm bilmesini, nickimi çocuğuma bile söylemem yani
bak olabilir aslında ama her konuya da yorum yazan biri olmalı yoksa eşim de inanmaz ben olduğunaBazen diyorum hiç konusu olmayan birinin nickini söyliyim beni o sansın
Sonra diyorum yorumlarına bakar ve ben olmadığımı anlar
çok akıllıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?