Gereksiz merak

Ben kimseye söylemedim. Burayı bana özel hissediyorum. Keşke demeseydiniz..

Ben kimseye söylemedim. Burayı bana özel hissediyorum. Keşke demeseydiniz..
Tamamen tesadüf eseri haberi oldu buradan. Bende burayı kendime özel hissediyorum kafa dinlemek için geliyorum resmen. Öğrenmesi kötü oldu

Mesaj attım canım umarım olumlu bi dönüş yapar
Öyle bi seçenek varsa çok mutlu olucam ya
Meg bişi sorcam hani bu konular varya açılan onları sadece kayıtlı üyeler yada takip ettiklerim görebilir diye bir seçenek yok mu.
İşin şakası bi yana inşiallah olumlu bi dönüş alırsın..

Meg bişi sorcam hani bu konular varya açılan onları sadece kayıtlı üyeler yada takip ettiklerim görebilir diye bir seçenek yok mu.
İşin şakası bi yana inşiallah olumlu bi dönüş alırsın..
Baktım canım öyle bi seçenek yok keşke olsa

benim sevgilimin böyle bi bir forum da hesabi olsa, dogrusu bende merak ederdim
ne yazmis, kimlerden yakinmis diye :)

insallah bir cözüm bulabilirsiniz

Kazen mege yardımcı ol birdahaki balık tutma yarışmasında senin için dua edelim kaç bin kadından bahsettiğimiz farkındasin sanirim

ya eşimde sürekli nickimi öğrenme derdinde çıldıriciiim

Aha derttaş buldum
Çok gıcık bi durum dimi
sürekli nerde takıldığımı soruyodu ilk baş oyun sandı. Face insta vs de yok bende. Bakmaya çalışıyor filan bende eşimdir beyimdir diye kk da takılıyorum sürekli dedim hani içi içini yemesin dedim insanlık ettim. Şimdi de nickimi görmeye çalışıyor kafasını uzatıyor saçma sapan. Allahtan internetle arası yoktur araştırcam bulcam diyor da. İstemiyorm bilmesini, nickimi çocuğuma bile söylemem yani

Bazen diyorum hiç konusu olmayan birinin nickini söyliyim beni o sansın
Sonra diyorum yorumlarına bakar ve ben olmadığımı anlar
çok akıllıyım

Hahahah hepsıne tek tek bakarak bulamazdı ama artık bulabılır niçin ekmegne yag suruysun :) artık ok yaydan cıkmıs ne desek bos otur ve senı bulmasını bekle

Bazen diyorum hiç konusu olmayan birinin nickini söyliyim beni o sansın
Sonra diyorum yorumlarına bakar ve ben olmadığımı anlar
çok akıllıyım
bak olabilir aslında ama her konuya da yorum yazan biri olmalı yoksa eşim de inanmaz ben olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…