Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence kadınlar istediği şekilde doğum yapmalı sonucta korkan da var herkes normal doğuramaz ben bu fikri sevmedim şahsen ben sezeryan düşünüyorumbencedeee verilmelii ama yani durduk yere insanları ameliyat edip para kazanıyorlarrrr
Evet ama kadınlarım seçim hakkı olmalı bence çoğu kadın normal doğuruyor diye her kadın normal doğurmak zorunda değil bunu zorunlu tutmak çok saçma yapabilen var yapamayan var çocuğunun ve kendi hakkına nasıl karar vereceğini herkes kendi bilir sonucta ben böyle düşünüyorum yaakorkudan ziyadeee benceee canlarını düşünmeleriiii ben bu kanıda değilimmm her kadının normal doguma her bebeğinde normal dünyaya gelmek hakkına sahipp diye düşünüyorummm annelik kolay değil kuzummm
Ben aynı fikirde değilim doktorların gelir kaynağı olabilir sonuçta bunu bilerek gidip sezeryan istiyoruz benim doktorum bana normal doğum tavsiye ettiği halde ben ısrarla sezeryanı istediğimi söylüyorum sonuçta kendi cebinden çıkıyor . herkes o ağrıyı çekemez herkesin acı eşiği aynı değil kimisi acıya dayanıklıdır kimisi değildir açıkcası ben dayanıklı değilim bence mecbur tutulmamalıCanm daha çok olmadı karnında sargı bezi unutulan bayanı hatırla kolay değil o iğneyi vurulmak ameliyat kolay birsy değil gerçekten bel agrin kalıyor bn birkez aldm belden hala ağrıyor bnm ki doğum için değildi ama.. sonuç olarak ameliyat bir doğum çeşidi oldu bu zamanda bn yanlış buluyorum bu durumu özel hastanelerin para kaynağı oldu resmen bunları da dusun sen korkuyorsun belki ama emin ol ameliyt çok daha zordr
ayni sekilde her kadin bunu tercih etmeme hakkina da sahip.korkudan ziyadeee benceee canlarını düşünmeleriiii ben bu kanıda değilimmm her kadının normal doguma her bebeğinde normal dünyaya gelmek hakkına sahipp diye düşünüyorummm annelik kolay değil kuzummm
Kesinliklee katılıyorum normal doğuma tabiki karşı değilim ama kadınların bu konuda seçme hakkı olmalı sonuçta kendi bedeni ve kendi çocuğu o zaman suni sancıda yasaklanmalı sonucta buda doğal başlatılan bi doğum değil zoraki sancıyla başlatılan birşey eziyet resmenayni sekilde her kadin bunu tercih etmeme hakkina da sahip.
Sezaryende bebek zarar gormuyor.
Her normal dogum da saglikli gecmiyor...
Saatlerce gunlerce sanci cekip ustune suni sanciyla mahvolup bi de sezaryene alinanlar mi dersiniz,
Normal dogumda bile olsa dikisleri tutmayanlar mi,
İltihaplananlar mi?
O travmanin hesabini kim verecek.
Kimse buna karismamali.
Anne olmak kolay degil o yuzden annenin once kendine iyi bakmasi lazim.
Ben de normal dogumdan yanayim ama bir dayatma olamaz
Fikirlerince özel hastanelerin gelir kaynaklarına takmış oluyorlar . Bn yasaklamayi doğru bulmadm devlet hastanelerinde uygulayabilirler ama ozellere karismamalari gerk bu konuda görüslerm böyle bnmde. Bnmde acı esigm çok düsük canm şimdiden korku var ama normal istiyorum buna rağmen ameliyattan daha çok korkuyorum çünkü..Ben aynı fikirde değilim doktorların gelir kaynağı olabilir sonuçta bunu bilerek gidip sezeryan istiyoruz benim doktorum bana normal doğum tavsiye ettiği halde ben ısrarla sezeryanı istediğimi söylüyorum sonuçta kendi cebinden çıkıyor . herkes o ağrıyı çekemez herkesin acı eşiği aynı değil kimisi acıya dayanıklıdır kimisi değildir açıkcası ben dayanıklı değilim bence mecbur tutulmamalı
Fikirlerince özel hastanelerin gelir kaynaklarına takmış oluyorlar . Bn yasaklamayi doğru bulmadm devlet hastanelerinde uygulayabilirler ama ozellere karismamalari gerk bu konuda görüslerm böyle bnmde. Bnmde acı esigm çok düsük canm şimdiden korku var ama normal istiyorum buna rağmen ameliyattan daha çok korkuyorum çünkü..[/QUOTE
Bencede devlette olmalı bu prosodür özellere karışılmamalıFikirlerince özel hastanelerin gelir kaynaklarına takmış oluyorlar . Bn yasaklamayi doğru bulmadm devlet hastanelerinde uygulayabilirler ama ozellere karismamalari gerk bu konuda görüslerm böyle bnmde. Bnmde acı esigm çok düsük canm şimdiden korku var ama normal istiyorum buna rağmen ameliyattan daha çok korkuyorum çünkü..
Kesinlikle yaa bu kadar önemli meseleler varken gelip kadınların doğum haklarının kısıtlanması mı kaldıPeki bu kanunlar yüzünden bir kadın Neredeyse ölüyordu dünde bu vardı haberlerde. Kime neyse kimin nasıl doğurduğu 
Söylenecek çok şey var ama burası yeri değil
Sonuçta dediğin gbi herkes parasıyla yaptırıyor.Bend
Bencede devlette olmalı bu prosodür özellere karışılmamalı
Kesinlikle öyle kimsenin cebinden zorla almıyorlar parasını milet bayıla bayıla gidiyor .Sonuçta dediğin gbi herkes parasıyla yaptırıyor.
Kesinlikle öyle kimsenin cebinden zorla almıyorlar parasını milet bayıla bayıla gidiyor .
Canım her normal doğum senin anlattığın kadar güzel geçmiyor malesef o zaman şöyle söyleyeyim haberlerde verilen sezeryan yüzünden ölen kadın diyorlar ya benim kuzenimde normal doğum yaptı ve doktor yanlıklıkla vajına yanağını kesti tekrar operasyon olmak zorunda kaldı ve oldu ama düzelmedi et parçası büyüyor devamlı demekki normal doğumunda kötü yanları varmış hep sezeryanın kötü yanları anlatılıyor normal doğumlarında kötüleri var bir çok örnekValla ben sezeryan düsünürken normal doğum yaptım 2 gün öncede ameliyat oldum ve tek düşündüğüm şey bu sezeryan valla cesaret isi normal doğumda doğum anında çekiyorsun en fazla 2 haftada dikişin varsa çekiyorsun ama ameliyat öyle değil valla hayatın kısıtlanıyor resmen bir sorun yoksa kesinlikle normal doğurun korkunuda çocuğunu doğar doğmaz kucaģına alıcağıni düşünerek giderebilirsin normaldoğumda hiç birşey yok kendini korkutma hiç valla çok kolay :)
Amin canım inşallahhsağlıkla alalimda kucağımiza
![]()