• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gereksiz

bilgilitugba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
397
21
38
meraba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim burası geniş bi kitle oldu için buraya yazmak istedim sol fotodaki arkadaş benim tıpkımın aynısı sanki sağdakide benim ev halim bu arkadaş bana çok benziyor onu bulmak istiyorum içimdeki ses öyle söylüyor burda hep bayanlar olduğu için içim rahat umarım size açtığım konu saçma gelmez bana bi arkadaşım attı sol taraftaki fotoyu snin ikizini buldum diye iinstagramda başkasının beğenilerinde görmüş daha sonradan hatırlamıyorum geçmiş yok vs dedi bulamadık ben çok merak ediyorum umarım yardmcı olaack kişiler vardır hepinize teşekkür ederim ....

meraba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim burası geniş bi kitle oldu için buraya yazmak istedim sol fotodaki arkadaş benim tıpkımın aynısı sanki sağdakide benim ev halim bu arkadaş bana çok benziyor onu bulmak istiyorum içimdeki ses öyle söylüyor burda hep bayanlar olduğu için içim rahat umarım size açtığım konu saçma gelmez bana bi arkadaşım attı sol taraftaki fotoyu snin ikizini buldum diye iinstagramda başkasının beğenilerinde görmüş daha sonradan hatırlamıyorum geçmiş yok vs dedi bulamadık ben çok merak ediyorum umarım yardmcı olaack kişiler vardır hepinize teşekkür ederim ....
Arkadaşınız hafızayı zorlasın biraz beraber bir araştırma yapın :)
Ayrıca tanımadıgınız birinin resmini izinsiz paylaşmak da hoş olmamış

İnsanlar gerçekten çift yaratılmış galiba :) Ne güzel keşke bende ikizimi bulsam :D

insan ınsana benzer ne var ki bunda bende nette gördum hıc aramak aklıma gelmedı kardesın falan mı dıye dusunuosun napıosun anlamadım ki enteresannn

Kızın fotoğrafını 300.000 nüfuslu bir sitede izni olmadan paylaşman etik mi?
instagramda paylaşıp herkes görebildine göre bana kadar ulaşabilmişse.. birde kendi fotomuda koydum onuda göze aldım bilmiyorum neyse eleştiri yapılmasına gerek yok

İnsanların fotoğrafını izin almadan niye paylaşıyorsunuz?

instagramda paylaşıp herkes görebildine göre bana kadar ulaşabilmişse.. birde kendi fotomuda koydum onuda göze aldım bilmiyorum neyse eleştiri yapılmasına gerek yok

ben eleştiri yapmam problem değil ama kendisinin haberi olursa ve bundan rahatsız olursa başınıza iş alacak olan sizsiniz, bilişim suçlarını hafife almamak lazım

Alttaki tagleri hatırlıyor musunuz peki onu aratarak bulursunuz belki? Ayrıca insan insana benzer, olur böyle şeyler :) buradan tanıyan birinin çıkmasını ummak samanlıkta iğne aramak gibi bişey :-) ama bulursunuz umarım :)

Ya ne kadar ayıp ya. Siz kim oluyorsunuz da milletin fotosunu izni olmadan paylasiyorsunuz. Ben eğer ki o kızın yerinde olsaydim size cok feci bir tazminat davasi acardim, o zaman gorurdunuz ikizlik nasil oluyormus.. Terbiyesiz. ..:KK11:
terbiyesiz bişey yapmadım ben kızı farklı bi konuma sokmadım o beni görse eminim o da merak ederdi bi an aklıma geldi tamam admin kapatsın ALLAH AŞKINA SZLE UĞRAŞILMAZ

bbenziyorsunuz post: 36837638 .!.:
Valla da benziyosunuz :D

Back
X