- Konu Sahibi bilgilitugba
Hadi aradaki yedi farkı bulalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Totosu açıkta kalmış o yüzden tecavüz ettimden bir farkı yok fotoğrafları açıktaydı demenin![]()
Benzemekten çok andırıyor. Burun kaş çene falan apayrı baksanaSende dost musun, dusman misin belli degil![]()
benziyo yaa bence
Sorun izin alıp almamaksa evet aynı şey..Resimle ayni seymi bu.koyun bakiyim gorumcenizin kvnizin fotosunu buraya.ayni seyleri anlatabilicekmisiniz.
İzinle dedikoduyu ilk kez sizden duydum.mantiginiza saglikSorun izin alıp almamaksa evet aynı şey..
Ben anlamıyorum bu -izin almadan paylaşıyorsun tü ayıp diyenlere..
Burada izin almadan kimlerin arkasından atıp tutuyoruz. Konuları açarken esimizden kayınvalide mizden gorumcemizden izin alıyormuyuz? Onlar istermi bu kadar nüfuslu bir sitede anlatılmak??
Aynı şey bence...
Ben anlamıyorum bu -izin almadan paylaşıyorsun tü ayıp diyenlere..
Burada izin almadan kimlerin arkasından atıp tutuyoruz. Konuları açarken esimizden kayınvalide mizden gorumcemizden izin alıyormuyuz? Onlar istermi bu kadar nüfuslu bir sitede anlatılmak??
Aynı şey bence...
Yorumların tamamını okumadım belki yazılmıştır.
Neden bu kadar şaşırdığınızı anlamadım.
Türkiyedeki kızların yüzde sekseni resimdeki gibi.
Size benzeyeni değil benzemeyeni bulmak zor bence...![]()
Bu kdr benzemek olmaz ya sasirdim acikcasiherşey aynı oldu için merak ettim zaten ama insanlar anlmaıyo tamma belki izinsiz oldu hata yaptım ama kötü bir niyetim yok
hatamı kabul ediyorum dedim daha yazıları iyi okumadan kalkıp akıl veriyorsuuz ben siz hep kötü düşünün size haytata başarılar tatlım :)ne demek eleştiriye gerek yok ne munasebet, kişisel instagramdan çalınıp ifşa edilen bir fotograf. Belki sen düşmanısın da buldugun zaman zarar vericeksin ne bilelim. Hatayı kabul etmeme bir de ısrarla uste çıkma çabaları.
son zamanlarda bu baskasının resımlerını ifsa etme çok moda, forumda. Lütfen bunun yaptırımı arttırılsın.
Sen o kızın kim olduğunu adını sanini biliyormusun şimdi söyle bakalım?aynı şey mi acaba?
birşeyi anlatırken anlatan kim bilinmiyor anlatılanlar kim o da bilinmiyor, burda cisim var herşey alalen ortada yani..
hepiniz mi doğal syah kaşsınız bu herkese nasib olmuyo yanlız sen nasıl bişeysin senin cesaretin varsa seni görelim canımkatılıyorum. zaten kahve siyah saçlar o renk göz ve kaşlar falan klasik Türk kızı.
hele ki fotoğrafta bu kadar bana benziyor demek garip bence de.
Dedikodu da günahtır, yapma ozaman bakalım ha?İzinle dedikoduyu ilk kez sizden duydum.mantiginiza saglik![]()
Alakaya maydanoz gel bana bazi baziDedikodu da günahtır, yapma ozaman bakalım ha?
Şuan saçmalıyorsunuz iyice farkında mısınızDedikodu da günahtır, yapma ozaman bakalım ha?
hepiniz mi doğal syah kaşsınız bu herkese nasib olmuyo yanlız sen nasıl bişeysin senin cesaretin varsa seni görelim canım![]()