- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi bilgilitugba
- #61
Kardes degilseniz , sadece benziyorsunuz diye onu bulmaya ne gerek var. Ben olsam benzerimi bulmak istemezdim. Essiz olmayi tercih ederim. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyleeeBu kdr benzemek olmaz ya sasirdim acikcasi
aklıma takılan şeyler var bu yüzden neyse önemi yok hata yaptımünide de baya bi kişi beni başkası sanıyordu merak edip araştırmadım bile. istesem bulurdum da elime ne geçecek. kardeşiniz flan mı kayıp ne bilim bu kadar merak ilginç
hatamı kabul ediyorum dedim daha yazıları iyi okumadan kalkıp akıl veriyorsuuz ben siz hep kötü düşünün size haytata başarılar tatlım :)
Ben anlamıyorum bu -izin almadan paylaşıyorsun tü ayıp diyenlere..
Burada izin almadan kimlerin arkasından atıp tutuyoruz. Konuları açarken esimizden kayınvalide mizden gorumcemizden izin alıyormuyuz? Onlar istermi bu kadar nüfuslu bir sitede anlatılmak??
Aynı şey bence...
tam bende ayni seyi soyleyecektim.meraba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim burası geniş bi kitle oldu için buraya yazmak istedim sol fotodaki arkadaş benim tıpkımın aynısı sanki sağdakide benim ev halim bu arkadaş bana çok benziyor onu bulmak istiyorum içimdeki ses öyle söylüyor burda hep bayanlar olduğu için içim rahat umarım size açtığım konu saçma gelmez bana bi arkadaşım attı sol taraftaki fotoyu snin ikizini buldum diye iinstagramda başkasının beğenilerinde görmüş daha sonradan hatırlamıyorum geçmiş yok vs dedi bulamadık ben çok merak ediyorum umarım yardmcı olaack kişiler vardır hepinize teşekkür ederim ....
benımde benzerim varmış görmedim 23 nisan gösterilerinde oynuyordum bi çocuk geldi naber aslı dedi ben şaşırdım adım aslı değil biriyle karıştırdınız herhalde dedim , oda şaşırdı pardon dedi gitti arkadşlarıyla bana bakarak konuştu neyse bi günde kuaförde çalışan ya kız meslek lisesinde okuyan bir kız var tıpkı ona benziyorsun dedi , kız cidden bana benziyordu demkki birde yaşadıgım yerdeydi merak edipte gitmedim hiç olabiliyor yani böyle şeyler siz inat ettiniz bulcaksınız yani :)
iki kişi ne ya diğeri benim ne alaka anlamadım fotoğrafı kaldırabilsem kaldrcam zaten ya lüütfen yazmayın konuda kapatılır umarımtam bende ayni seyi soyleyecektim.
izni olmadan birinin hatta iki kisinin fotografini nasil paylasabiliyorsunuz?
Aklina takilanlari anlatsan sana daha iyi yorumlar yapilabilir, evlatlik oldugundan felan mi supheleniyosun?aklıma takılan şeyler var bu yüzden neyse önemi yok hata yaptım
arkadaşım niye dalga geçim Allah Allah işim gücüm mü yok sanki bişeyi merak ettim o kadarKonu sahibi dalga gecmiyorsa bu kdr benzerlik nasil olur ki
Aklıma ilk gelen çocuk sizi begenip tanışmak istedi galiba oldu :)aynı şey benim başıma geldi. üniversiteye giderken bir gün okulda bir çocuk böyle el sallıyor falan. ben tanımıyorum tabi garip garip baktım. bir ders adı söyledi. bu derste aynı sınıfta değil miyiz falan dedi. ben o dersi almıyorum bile. zaten benim bölüm dersim de değildi. ben de hayır dedim. sonra çocuk ah şu bölümden bir kız sana çok benziyor falan dedi de ben hiç o bölümde de kendime benzeyen birini görmedim. kime benzetti merak etmiyor değilim. benzer olaylar birkaç kere daha oldu insan insana benzeyebiliyor.