• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gereksiz

Bi kere uyarı yeter bence o da incitmeden, uyarıldığını gördüğünüz halde kızın üstüne gitmeniz sürü psikolojisinden başka bir şey değil bence o_O

babaannem beni hiç sevmez erkek çocuklarından ilk doğan kız benim diye annem öyle söyler doğum tarihimle oynanmış sonra evdekilerin davranışları vs bilmiyorum canım bu fotografı onlara gösterdimde hiç bi tepki vermediler
e oyle desenize.
o zaman durum mesrulasmasa bile bir mantik kazanir

Hmm yani bu kadar garip davrandıkları için başkasından alınmış olabilirim yada kardeşim verilmiş diye mi düşünüyorsun?
verilmiş diye belki bu o değil aklıma takıldı zaten onu bulsam ona yansıtmam illaki benzedimizi o da fark edecekti o da bana sorular soracaktı arkadaş olacakktık bu hepsi bu

Durum anlasildi senin derdin baska, babaannene sordun mu hic sana neden boyle davrandigini?
o sohbet edilecek bir inan değil canım bir hafta önce annemin babasını kaybettik orda bile annemin dedikosunu yapan bi insan kulaklarımla dudum anlican biraz çirkef

Bi kere uyarı yeter bence o da incitmeden, uyarıldığını gördüğünüz halde kızın üstüne gitmeniz sürü psikolojisinden başka bir şey değil bence o_O
teşekkür ederim hatam olabilir ama aklıma gelmedi sonradan geldi onu merak etme düşücesiyle

meraba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim burası geniş bi kitle oldu için buraya yazmak istedim sol fotodaki arkadaş benim tıpkımın aynısı sanki sağdakide benim ev halim bu arkadaş bana çok benziyor onu bulmak istiyorum içimdeki ses öyle söylüyor burda hep bayanlar olduğu için içim rahat umarım size açtığım konu saçma gelmez bana bi arkadaşım attı sol taraftaki fotoyu snin ikizini buldum diye iinstagramda başkasının beğenilerinde görmüş daha sonradan hatırlamıyorum geçmiş yok vs dedi bulamadık ben çok merak ediyorum umarım yardmcı olaack kişiler vardır hepinize teşekkür ederim ....

Ağzını kapatıp poz ver bakayım bida benziyo musunuz :D Alakanız olmaz o zaman :)
Hee anımsatıyosunuz göz çevresi olarak orası ayrı ama benzerimi bulmak istiyorum gibi bi konu açmak çok anlamsız..
Biri yazmış kapalı kız çok güzel onada+1 :KK70:

benziyorsunuz gülünce diş etlerinin görünmesi ,kaşlar gözlerin aşağı doğru oluşu hatta tek kaşta yanlış alınmışlık:) ki bunlar karakteristik özellikler. ben hiç kendime benzeyen biri görmedim.görsem de takmam ama sizin başka düşündükleriniz var. umarım tanıyan çıkar.

Back
X