Gergin oldugunuzda eşinizin tepkisi ne olur ?

Merhaba,
Hepimiz insanız ve bazen yorgunluktan bişeylerden gerilebiliyoruz,
Böyle zamanlarda
Haksız yere Bi anda eşinize çıkıştıgınızda eşinizin tepkisi nasıl oluyor ?

Sabreder. Cünkü ben bos yerden cikissan hatami genelde kendim anlayip özür dilemesini bilirim

Genelde oda bana cıkışır neden boyle davranıyorsun şeklinde. Yanıma gelip sonra konusturmaya calısır yada güldürmeye canımı o sıktıysa gulmemde konuşmamda oda uzaklaşır hemen yanımdan, birkac saat sonra şansını yeniden dener bir sekilde herşeyi normale cevirir

Benim eşim ben gerginken konusmyi bi süre erteliyor ama o sustukca ben daha cok geriliyorum

"yine niye asık suratın?" Der. Evet çok ince ve düşünceli bir insan kendisi. Ben de "şu sorunun sekline bak sana bir zararı mi var suratımın" derim. Evet genelde gergin ve suratsizim. Sonra da şayet kavga etmeye halimiz yoksa susariz. Ne kadar mükemmel bir evliligim var yarabbim. Eşler arasi iletişim konusunda adeta çığır açtık.

Oy neyin var küçük kiz der komiklik yapmaya çalışır duzelmezsem bence biraz git annene kal sen çok bunalmisin der hala dediklerine yanıt alamazsa saat gece yarisida olsa gezelim çıkalım dışarı der huzur sokakta

Konuşmaz genelde diğer odaya gider ben sinirlendiğim zaman

Merhaba,
Hepimiz insanız ve bazen yorgunluktan bişeylerden gerilebiliyoruz,
Böyle zamanlarda
Haksız yere Bi anda eşinize çıkıştıgınızda eşinizin tepkisi nasıl oluyor ?

Çok gergin bir insan değilim ama insanlık hali oluyor arada, öyle zamanlarda kesinlikle üstüme gelmemesini biliyor, gerginliğim geçince yanaşıyorum zaten. Ya da biraz beni yalniz bıraktıktan sonra sorar ne oldu diye.

Ben sesimi yukseltmem zaten sinirlendigimde. Soylenirim kendi kendime. O da susar. Haksiz yere hic olmadi boyle bir sey. Neden haksiz yere bagiriyorsunuz ki yanlis bir sey bu.

Duruma ve o anki ruh haline göre değişiyor tepkisi. Hafifletici sebebim varsa alttan alır kucaklayici olur. Tamamen haksizsam benden daha fazla gerilir, biraz tartisiriz sonra hatamı anlarım ve ben onu yatıştırırım :)

Yanasmaya calisir sebeklik yapar
Sinirliyim yaa ne varrrr deyincede tamam iste alcaz sinirini der iyice kizdirir sonrada seni kizdirmak hosuma gidiyo der iyice zorlar sinirimi ama bi sekilde tatliya baglanir durum

heyhey ler gelmiş yine başlarım tribine derr ve sessizce pc de oyununa gömülür :)

Gergin oldugumu falan hiçe sayar, kendisibe en ufak bi laf etmişsem burnumdan getirir..vay efendim bunu nasıl bana dersin diye kavga cıkartır..sonra gergin olan ben oldugum halde alttan alıp sebebini acıklamaya calısırım ama asla anlamaz...ve küser en az 3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…