• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gergin oldugunuzda eşinizin tepkisi ne olur ?

Ne güzel kocalarınız var kızlar Maşaallah :) 10 aylık evliyiz farketmez bile ya da farkediyor umursamıyor bilemiyorum :) ama ona sararsam durduk yere hormonlarını öpeyim der başlarız kavgaya.

Disari cikalim mi hava al der... ;))

Kavga ediyoruz çoğunlukla. Şiddetlenmemesi için susmaya çalışıyoruz karşılıklı. Sonra nasıl oluyorsa öpücükler, seni seviyorumlar gidiyor benden ona. Sinir olunca aşkım depreşiyor sanırım :)).

Eger o da gergin bi aninda degilse genelde alttan alir ama o da sinirliyse o zaman seyreyle kavgayi:KK11::KK70::KK70:

Benim eşim çok şanslı Sınırlıyken konuşamam zaten ; Bana susma konuş falan filan diye söylenir durur.. Bi kere bile bağır cagir kavga ettiğimizi bilmem...

Önce bi bakar noldu canim anlat hadi der ben b8r iki cingar çıkarırım halbuki kendisi ile hiç alakası olmasa da eşim de oturur konuşur beni yatıştırmaya çalışır yok eğer illa kavga çıkaracaksam o da bilerek tartisir benimle tamam mi hatun rahatladin mi der cayimizi içer dizi izleriz ıste boylr:halay:

:hasta: aynı bu halde oluyor.
Ben ne zaman gergin olup ona çatacak olsam ya başı ağrıyor ya tansiyonu düşüyor ya ateşi çıkıyor.

Bırakmıyor ki ağız tadıyla iki terör estireyim evde. Hemen nane limon kaynatmaya:KK51:

Komik şeyler anlatır, halay çeker, elektrodans yapar.
Ciddi duruşumu koruyamayıp gülerim.

Kahve yapar .... esimin yapısı cok sakindir ne kadar sınırlı olsa da gayet guzel cumle kurar kelimeleri seçer... ben ona gore daha sinirliyim gözüm karadır ben dağıtırım esim toplar ... inadim vardir birseye yok desem olay kapanmıştır ki nisanli iken annem esime "" iyidir hoştur ama inadi tutarsa uzerine canli yilani at kili kimirtamaz diye uyarmış :) ... kaprisim tribim yoktur dumduk konusurum ...
Esim üzgünse hic konuşmaz aglar ... benim sinirim gecene kadar pek konuşmaz ... oyle buyuk kavgamız da olmaz .. küsmeyiz

Adet dönemi civarıysa hiç ses etmez, haklısın canım benim der. Adet dönemi dışındaki günlerde ne oldu diye sorar. 9 yılın sonunda bu kadar idare etmeyi öğrensin bir zahmet.

Merhaba,
Hepimiz insanız ve bazen yorgunluktan bişeylerden gerilebiliyoruz,
Böyle zamanlarda
Haksız yere Bi anda eşinize çıkıştıgınızda eşinizin tepkisi nasıl oluyor ?
Eğer damarına basılacak biseyse benden beter çıkış yapar ve haksizsa ve sürekli söyler durrusam birşeyler

Ama eğer tartışmayı uzatmiyorsam yada haklı olduğum bı konuya zamanlar gelir yanıma herşeyi normale çevirmeye çalışır

Kuşluk kısa sürer bizde sadece bı seferlik rekorum 20 gün falandi daha da öyle uzun sürmedi saat sürer kusmelerimiz

Ben çok küserim o kusmez hiç

Neden bu kadar gerginsin der. Gerginim iste bilmiyorum derim ustelemez. Bende sakinlesince ozurumu dilerim zaten

Merhaba,
Böyle zamanlarda
Ben gerginken
Eşimle bunu paylastıgımda benim yasadıgım sorun onu üzerdi
Ama bunu eşim de sinirlenerek belli ederdi
Güya beni üzen duu
Komik şeyler anlatır, halay çeker, elektrodans yapar.
Ciddi duruşumu koruyamayıp gülerim.
Benim kocam da bazen böyle seyler yapar
Ben hiç tahammül edemem
Ben mutsuzum sen neden böyle yapıyorsun derim
Seni güldürmeye calısıyorum der ama benim daha cok canim sıkılır

Gergin olduğumda bağır-a-mam ki.
Çünkü hemen anlarlar (ev ahalisi) ve ağızlarını açmadan yanıma yaklaşmazlar.
Mümkünse kızkardeşime giderler.

Ben sinirli iken benimle konuşulmamali..
Dokunan bin ah isitecegini bilir..
Eşim arazi olur mesela:)
Ama hemen de söner sinirim..

Merhaba,
Böyle zamanlarda

Senin neden canın sıkkın der :)
Alttan alır kısacası. Genelde hep alttan alıyor beni :))
Ama çok abartırsam yeter amaaaaa der :))

Milyon kere noldu noldu noldu der,sonra ben gergin olduğum konuyu bırakır sorma sorma sorma, bi sus bi sus bi sus diye tartisiriz:işsiz:

Back
X