Gerginim, hemde çok!!

bitlisin mitlisin amma seni forumcak bağrımıza bastık..:16::16::16:

bitlenmek ancak bu kadar güzel anlatılırdı :34::34::34:

geçer canım ya ..:ssz:
okulda bitlenirdik canım anam gece yarılarına kadar tepemizde bit öldürürdü..
yetmez uykudan kalkar kafamıza bakardı takii temizlenene kadar:16::16::16:
geçen ana sınıfı öğretmeni arkadas bitlenmiş bana geldi
benide aldı bir kaşıntı...
o günler aklıma geldi..ya bitlenirsem kim temizleyecek diye:14::14::14:

bitlisin mitlisin amma seni forumcak bağrımıza bastık..:16::16::16:

bitlenmek ancak bu kadar güzel anlatılırdı :34::34::34:

geçer canım ya ..:ssz:
okulda bitlenirdik canım anam gece yarılarına kadar tepemizde bit öldürürdü..
yetmez uykudan kalkar kafamıza bakardı takii temizlenene kadar:16::16::16:
geçen ana sınıfı öğretmeni arkadas bitlenmiş bana geldi
benide aldı bir kaşıntı...
o günler aklıma geldi..ya bitlenirsem kim temizleyecek diye:14::14::14:

ha ha ha canım sağol. bağrınızı yerim ben sizin:16:

Allah canını almasın ben de bişey var sandım ya hor görmek falan :60: bitli ıyy pislik :63: akşam akşam güldürdün yaa :52:

Hayırrr kesme saçlarına kıymaa... Bilmiyorum kullanıyormusun ama saçlarını boyat :34: benimde lisedeyken olmuştu :27::27: Kuzenlerimden geçmişti ilkokula gidiyordu onlar 2 gün beraber yattık sonra teyzem annem derken hepimiz bitlendik bi ara :37: Ama dediğim gibi saçlarımızı boyadık kurtulmak için :27:

kaşıntıdan kurtuldum . boyasıda geldi aslında uçlar kumral üstüne sarı röfle diplerede yeniden kumral attırayım bari:34: inşalah tamamen bitmiştirde kuaförde çıkmaz:52: kızımınki tamamen arınmıştı . şampuanla yıkamıştım iki üç kere ama kreşte öğretmeni bi tane sirke bulmuş. kimbiliri ne düşündü:59:. kızıma soruyom ne yaptı bulunca diye aldı attı diyo. sonrada diğer öğretmenlere söylemiş:17:

Allah canını almasın ben de bişey var sandım ya hor görmek falan :60: bitli ıyy pislik :63: akşam akşam güldürdün yaa :52:

sıkmayın canımı salarım bitlerimi üzerinize:27:. sırf sizin için iki üç tane ayırır kiprit kutusunda beslerim :60:

cadııııı senle görüşmeyelim artık knuma yazma bit bulaşmasın :1::9::9:

canım şaka bi yana psikolojik :)

Allah aşkına bazılarınız benimle görüşmeyecek bazılarını hakir görecek bazılarınız benimle konuşmayacak yazınca ben de bir şey var sandım :1: Eşini mi aldattı acaba diye düşündüm :1: Dert ettiğiniz şeye bakın normal bu yahu:1: Yıkanırsınız, ilaçlanırsınız geçer n'olacak! Bence kk olarak sizi dışlamalıyız alim allah bize de bulaşır :33::33::33:

Back
X