Gerginlik

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
merhaba,
3 yaşında ve 6 aylık 2 oğlum var. Henuz adet gormedım. Ilk oglumda 13 ay sonra adet olmuştum. Gece uykusuzluk, iş yoğunluğu, ev sorumluluğu ve bu durum üst üste binince cok gergın oluyrm. En ufak seye bıle cok takılıyrm. Tahammülsuzlesıyrm. Tabı kı bu durum asla cocuklarıma karsı degıl.
Örneğin, uçuş için check ın yaptırdıgımızda görevlinin en arka koltuğu vermesıne cok sınırlendım. Ona sınırımı yansıtmadım ama esıme dedım şıkayet edıcem, bılmem ne falan abarttım yani

Dr gıdıp adet sokturucu vs kullanmam ıstemıyrm sütüm azalabilir.

Bu durumla nasıl başa çıkabilirim? Öneriniz var mı?

Bende adet dönemlerinde çok gergin oluyorum .
Sadece ona bağlamayın derim ben bu durumu ,
Çocuklar küçük ve sizi yoruyor olabilir benim çocuklrım da yaşları sizinkine yakın biri 2.5yaşında diğeri 1 .
Bazen onlarla idare edebildiğim için süper güçlere sahip mişim gibi hissediyorum .:halay:

Bende adet dönemlerinde çok gergin oluyorum .
Sadece ona bağlamayın derim ben bu durumu ,
Çocuklar küçük ve sizi yoruyor olabilir benim çocuklrım da yaşları sizinkine yakın biri 2.5yaşında diğeri 1 .
Bazen onlarla idare edebildiğim için süper güçlere sahip mişim gibi hissediyorum .:halay:
Masallah sana o zaman :)
Ya adet donemlerımde oldugu gıbı hıssedıyrm aynı
Ondan ona baglıyrm
Hormonlarım benı esır alıyor sankı
Bunları yazarken cem yılmaz ın konuyla ılgılı anlatımı geldı, gulumsedım :)

Ben de gerginim çoğu zaman. 2.5 aylık ikizlerim var. Daha uzuun bi süre daha gergin olucam :)) ben de emziriyorum. Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama adet olmayı özledim :) olunca rahatlıyordum ağrı olsa bile. İki çocukla uğraşmak kolay değil. Onların yorgunluğu tüm işlere bedel. Şu an bana iyi gelen tek şey sıcak banyo. Başka çözüm bulamadım :KK48:

Ben de gerginim çoğu zaman. 2.5 aylık ikizlerim var. Daha uzuun bi süre daha gergin olucam :)) ben de emziriyorum. Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama adet olmayı özledim :) olunca rahatlıyordum ağrı olsa bile. İki çocukla uğraşmak kolay değil. Onların yorgunluğu tüm işlere bedel. Şu an bana iyi gelen tek şey sıcak banyo. Başka çözüm bulamadım :KK48:
Ay cnm senin halın daha fena
Allah yardımcın olsun
Cok da tatlıdıe onlar maşallah

Back
X