geri çekme yöntemi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi jelibon17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

jelibon17

Ziyaretçi
arkadaşalr sdece geri çekme yöntemi ile korunan varmı aranızda,tamamen güvenilir bir yönte midir?
deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırmısınızÇok üzgünüm çoook

canım bu yontemle korunan cok ınsan var ama bence pek guvenılır bır korunma yontemı degıl.....ınan daha dun bır arkadasım hamıle oldugunu soyledı......sasırdım cunku oglu daha bır yasına basmadı..gerı cekılmeyle korunuyorlarmıs ve su an ıkıbucuk aylık hamıle....bence cocuk ıstenmıyorsa daha guvenılır yollar tercıh edılmelı.....a.s.

biz 5 aydır bu yöntemle korunuyoruz ama her ay hamilemiyim değilmiyim korkusu psikolojik baskı falan kafayı yicek duruma geliyorum bazen.

kesinlikle güvenilir bir yol değil, şöyle söyleyeyim geri çekme diye bir doğum kontrol yöntemi yok.

peki bişey sorucam aylık yada üç aylık iğneler eczanelerden reçetesiz alınıp herhangi bir yere yaptırılabiliyormu

cnm drlar o iğneleri belli tahlillere göre veriyorlar...öyle rastgele alıp vurulmazlar...değişik reaksiyonlara sebeb olabiliyor...bir dr a gidip sana ve bunyene uygun en iyi korunma yöntemine karar vermeniz en doğrusu olur sanırım...

ne yazık ki çok kullanılan bi yöntem ve yine ne yazık ki biz de kullanıyoruz..
daha geçen gün bi ark.ım dr.a muayeneye gitti, dr. demiş ki geri çekilme yönteminde erkek partnerinin içindeyken boşalmasa da, kendini tutsa da belirli bi miktar sperm salınımı olabilir ve kişi bunu farketmez demiş.. özellikle yumurtlama dönemlerinde riskli demiş..

kaza bebekleri geri çekme yöntemiyle dünyaya geliyor biliyonmu senarkadaşta çok güveniyodu kendine kızı olacak bak:)

önceden biraz kullanmıştık
kocam nefret ederdi

kızlar ben 5 yıldır bu yöntemle korunuyorum ama şimdi tırstım ha

benim arkadasım boyle korunuyordu ve suan hamıle 3. bebegi yolda artık bilemice guvenlımı degılmı

3 çocuğunu da böle yaptı demeeeee :SS

kesinlikle güvenilir bir yöntem değil
belki bazılarında tesadüfen işe yarıyodur ama aslında bu korunma yöntemi bile değil
bende 3. çocuğuma bu şekilde korunarak hamile kaldım
kimseye önermiyorum:1no2:

Valla bizim komşu 4. çocuğunu doğurdu bu yöntemle üstelik 40 yaşında:1shok:
Neyseki bu sefer kız çocuğunu yakaladı:icecream:

geri çekilme asla bir korunma yöntemi değildir. erkeğin boşalmadan önce gelen sıvısında da sperm bulunabilir ve bunlarla da hamile kalınabilir.

ayrıca şahsi fikrim cinselliği sekteye uğrattığıdır. bir anda seyrindeki birleşmeyi yarıda kesmektir.

bencede güvenilir yöntem deyill çok hamile kalan var böyle

kesinlikle bu yönten korunma olamaz bütün çevrem bu yöntemle hamile kaldı adınada kazayla oldu diyorlar
bir sürü korunma yöntemi var işini sağlama al hamile kalmak istemiyorsan spiral hap filan kullan. erkeğe inanıp sakın bu yöntemi uygulama

yumyrtlama donemı ne zamana denk gelıor kı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…