geri çekme yöntemi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi jelibon17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hapı bıraktıktan sonra bi süre bu yöntemle korunmustuk çok güvenilir olmadıgını biliyordum nasılsa cocuk yapmaya karar verdiğimiz için aldırıs etmemiştik

kesinlikle güvenilir değil çünkü zaten koruma yöntemi değil
bu tür şeyleri neden riske atıyorsunuz arkadaşlar
madem istemiyorsunuz çocuk ozaman gerçekten korunun bisürü yöntem var birinden biri uyar sizede taş devrinde yaşamiyoruzki
kaza ile hamile kalınır ona bişey demiyorum hap ile spiral ile hamile kalanlarda çok ama bu durumda kaza resmen geliyorum diyor ondan sonrada kimi gidip aldırıyor bebeği neymiş istemeden olmuş
olur tabii

dediklerine aynen katılıyorumkaydirigubbakcemile2

annemde 2 sene önce 42 yaşında iken sırnaşık şeysırnaşık şey böle bişi yapmışlar :uhm:
sonra da annem hamile kalmış :hooray:
ama annem depresan hapları kullandıgı için bebiş 3.haftada ölmüş :a015:
ben konuşularken duymuştum sırnaşık şey '' ben sana demedimmi içine gider die '' :tomato::tomato:
anladıgım kadari ile güvenilir değil laelaelaelaelae

benimki kondom istemiyor,bende hap iğne vs istemiyorum..mecbur o kalıyor...10 ay boyunca korunduk bişey olmadı..korunmadık hemen oldu

güzelim değil geri çekilme, prezervatif kullanarak korunuyorsan bile eşinden gelen sıvı (zevk suyu) vajinaya değmeden prezervatif takılmalıymış çünkü çok çok az da olsa o sıvıda da sperm bulunabiliyormuş ve hamile kalma olasılığı varmış...

of bi kere erkeğe eziyet olsa gerek..saatte 200 kilometreyle gidiyorsun birden stop et!

Geri çekme çok riskli. Herkes yazmış zaten herkese katılıyorum. Biz şimdi uyguluyoruz ama zaten hapı bıraktım ve bir iki aylık dinlenme süresindeyiz. Yani olsa da olur gibi bir durum olduğu için. Yoksa o riski almam. Zaten zevki de kaçıyor doğrusu.

peki bişey sorucam aylık yada üç aylık iğneler eczanelerden reçetesiz alınıp herhangi bir yere yaptırılabiliyormu

Bunu da sakın sakın sakın doktora sormadan yapmayın, çok tehlikeli.

birincisi zor bi yöntem ikincisi güvenilir bi yöntem degil üçüncüsüde çogu erkek sevmez :)))

geri çekme zaten doğum kontrol yöntemi olarak geçmez bilimsel kaynaklarda çünkü gebelik oranı neredeyse %40 lara yakın. erkeğin sperminden önce gelen şeffaf sıvının içinde bile bir miktar sperm vardır.

3 aylık iğneler eczanelerden alınmazki? üstelik herkes o iğneyide yapamaz. ana sağlığı o iğneleri yapıyor.yani belli bir yer yapıyor iğneleri..her ay oraya gitmeniz lazım.reçete ile eczanelerden alınmıyor

bızde evlılıkten sonra 1.5 yıl bu yontemle korunduk takı kazayla bebegımız olana kadar . ben daha asla guvenmıyorum eşime bence güvenilir bir yöntem kesinlikle değil....

çevremde bu şekilde hamile kalan çok fazla. güvenilir değil.

valla kızlar ben 2 yıldır bu yöntemle korunuyorum ama her zaman dikkat ettiğim bayanın üstte olması,ne biliyim belkide şans eseri yırtıyoruzdur

ben bır yıldan fazla gerı cekme yontemıyle korundum.ama ben de bırsey olmadı.hamıle kalmadım yanı.ama hamıle kalan arkadasım da var.bellı olmuyo yanı.ona bakarsan ılacla korunan bıle hamıle kalabılıyor.tam olarak hıcbır yontem korumuyor olabılıyor.:CüvCüv:

Biz de eşimle bu yöntemle korunuyoruz...Ama bu boşalmadan önce gelen su falan diyorsunuz...Eşim de böle bişi yok...Yani hep kuru boşalana kadar...Sanırım bu herkezde farklı...

tanrımmm panik oldum yusuff ysusfff kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beş aydır cinsel ilişkim var sevgilimle ve bu yöntemle korunuyoruz açıkcası arada aklıma geliodu ama şimdi riskini daha iyi anladım galiba şuana kadar bi sorun çıkmadı ama bundan sonrasına garantimiz yokmuş onu anladım.. RİSKLİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…