• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri dönen evli eski sevgili

niye çoğu kişi eşine söyleme diyor. ben bir kadın olarak bilmek isterdim. yuva yıkmış olmazsın söylesen o adam yıkmış zaten yuvayı eşi varken arsızlık yaparken biricik kocası kadın kimbilir neler düşünüyor. benim kocam yapmaz böyle şeyler diyor belki. ben tanımasamda hem cinsimi bilgilendiririm. onun yerine koy bir kendini. aman evliliği bozulmasın yuvası dağılmasın kadın aptal yerine konmuş bir defa yuva mı kalmış adama baksana utanmaza neler yapıyor. kadına yazık.... boşa karını git ne yapıyorsan yap ne şiş yansın ne kebap ne güzel ya. biz kadınlar herşeyi yetiştirsek zaten adamlarda bu kadar rahat takılamazlardı herhalde. en saklanası sırları saklamaz millete dedikodu malzemesi yaparız en saklanmıycak seyide saklar uzaktan izleriz. aman başımız yanmasın dimi. ben söylerdim ha kadın inanır inanmaz o ayrı ama ben buna sessiz kalamazdım sessiz kalmakta yanlışa ortak olmak değilmi zaten.

bence direk engelle ve eşine de bahset. sonra görür falan en azından gizlememiş olursun

Bence hiç gerek yok söylemeye ortalığı karıştrmaya nasıl ulaşıyor size o da muamma aklınızda acaba mı kalmasın bitmiş gitmiş bulaşmayın hiç.

Hiçbirşey yapmazdım.
MEsajını gormezden gelirdim.
Eşine söyleme fikri falan çok saçma.

düşünme bile, konusunu etmeye değmez.
heyecan arıyor. zaten engellemişsin.

Ben yorumların aksine anlatırdım eşime. Bilsin , çünkü ilerde daha çok dadanırsa en azından önlem almış olurdum.

niye çoğu kişi eşine söyleme diyor. ben bir kadın olarak bilmek isterdim. yuva yıkmış olmazsın söylesen o adam yıkmış zaten yuvayı eşi varken arsızlık yaparken biricik kocası kadın kimbilir neler düşünüyor. benim kocam yapmaz böyle şeyler diyor belki. ben tanımasamda hem cinsimi bilgilendiririm. onun yerine koy bir kendini. aman evliliği bozulmasın yuvası dağılmasın kadın aptal yerine konmuş bir defa yuva mı kalmış adama baksana utanmaza neler yapıyor. kadına yazık.... boşa karını git ne yapıyorsan yap ne şiş yansın ne kebap ne güzel ya. biz kadınlar herşeyi yetiştirsek zaten adamlarda bu kadar rahat takılamazlardı herhalde. en saklanası sırları saklamaz millete dedikodu malzemesi yaparız en saklanmıycak seyide saklar uzaktan izleriz. aman başımız yanmasın dimi. ben söylerdim ha kadın inanır inanmaz o ayrı ama ben buna sessiz kalamazdım sessiz kalmakta yanlışa ortak olmak değilmi zaten.
Söylesem üstüne ya beni haksız cıkarırlarsa
Ben yorumların aksine anlatırdım eşime. Bilsin , çünkü ilerde daha çok dadanırsa en azından önlem almış olurdum.
adamın karısına söylemelimiydim diye sordum cnm ben nişanlıma anlattım zaten. Yanlış anlamışsın.

adamın karısına söylemelimiydim diye sordum cnm ben nişanlıma anlattım zaten. Yanlış anlamışsın.

bence ona da anlat. Nasıl bir pislikle beraber olduğunu öğrensin ve ona gore yoluna baksın.

bu kısmı ben de yanlış anlamışım. ben bu zihniyetteki adamın karısına söylerim. nasıl bir adamla evli olduğunu bilmek hakkı.

Cevap vermediyseniz sizi haksız çıkarcakları bir konu yok

Cevap vermediyseniz sizi haksız çıkarcakları bir konu yok
Şöyle diyim ben uzun olmasın diye yıllar önceki ayrılmamıZdan bahsetmedim, kadın beni biliyor ayrılık sürecimizden. Beni uzun süre takıntı yaptı görüşmediğimiz halde görüştüğümüzü düşündü. Yıllar sonra yine benden bunu duyarsa arıza çıkarır yani.

Back
X