• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri dönen evli eski sevgili

Yok nişanlım anlayışlıdır. Zaten benden yana problem olmadığı için söyledim kapandı mevzu. Benim kafama takılan acaba kadına söylesemiydim? Empati yapınca ben bilmek isterdim mesela.
Bence ona şimdi hiç bulaşmayın sonuçta sizden olumlu bisi görmediği için o şahıs tabiri caizse çamur atabilir kendi bi şekilde belli arayı düzeltir sizin huzurunuz gider
Kadının bilmesi gerekiyorsa bir şekilde ortaya çıkar diye düşünüyorum:)

Bence ona şimdi hiç bulaşmayın sonuçta sizden olumlu bisi görmediği için o şahıs tabiri caizse çamur atabilir kendi bi şekilde belli arayı düzeltir sizin huzurunuz gider
Kadının bilmesi gerekiyorsa bir şekilde ortaya çıkar diye düşünüyorum:)
Yani öyle bi durumda kalırım diye de korkuyorum zaten. Bugün olmasa da bi gün yakanır en iyisi dertsiz başıma dert açmayım teşekkürler :)

Bilmek tabiki. Ama çamur at izi kalsın bir durum olursa benim hayatıma s.çarlar yani :deli:
Oda dogru kendinizi gizleyerek atilan mesajlari gosterebilirsiniz... tabi adam onada kilif hazirlar inkar edebilir... en azindan sizin uzerinizden yuk kalkmis olur inanip inanmamak kadina kalmis

Boşuna ortalığı karıştırmanın alemi yok engelle gitsin engellemişsin üstünde durmaya gerek yok eğer buna rağmen başka numaralardan rahatsız ederse o zaman eşine söyle gerekirse hukuk yoluna başvur

Karısı da çirjef birşeyse uğraş dur artık. Bırak empatiyi mempatiyi dertsiz başına dert alma. Zaten engellemişsin. Çok da iyi yapmışsın. Aynen devam
Eşi çirkef. Ayrılık sürecimizde muhattap olmuştum konu uzamasın diye girmedim öncesine. Başından uyarmıştım ama yine de evlendi şimdi beni suçlu çıkarır.

Tam olarak aynı senaryo değil de bir arkadaşımın eşi bana yürümüştü, onu söyledim yazık kadına adamın bütün yükünü çekiyor falan diye düşünüp (adamı her yerden engelledim tabii) sonunda adam allem etti küllem etti üste çıktı, kötü de ben oldum!!! Yani dicem o ki; ilişkileri bitmişse illa ki bir yerden patlar, yok daha vadeleri dolmamışsa size patlar olay, kendi hayatınıza huzursuzluk çıkarmayın boşuna bence :KK43:

Sakın kadına bir şey söyleme, iş arkadaşımın nişanlısı bana bu tarz mesaj atmıştı, senden hoşlanıyorum, bana bi şey hissediyorsan ayrılırım zaten ayrılacağım vb bi şeyler, ben de korktum, kıza gösterdim, hepimiz aynı iş yerindeydik, sonuç bunlar evlendiler kız bana düşman oldu, öğle yemeğine bile çıkamaz oldum. O dönemki erkek arkadaşıma kız mesaj atmış profili dışarıya açık diye, onunla da sorun olmuştu. Karışma sakın.

5 yıllık evli olmasam benim kocam mi diye şüphe ederdim senden :))

Back
X