Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ona şimdi hiç bulaşmayın sonuçta sizden olumlu bisi görmediği için o şahıs tabiri caizse çamur atabilir kendi bi şekilde belli arayı düzeltir sizin huzurunuz giderYok nişanlım anlayışlıdır. Zaten benden yana problem olmadığı için söyledim kapandı mevzu. Benim kafama takılan acaba kadına söylesemiydim? Empati yapınca ben bilmek isterdim mesela.
Empati yaparak ona gore karar ver... aldatilan kisi sen olsan bilmek mi isterdin yoksa bilmemek mi...Ondan da korkuyorum aslında hayatımdaki insan böyle birşeyi kaldıramaz asla.
Yani öyle bi durumda kalırım diye de korkuyorum zaten. Bugün olmasa da bi gün yakanır en iyisi dertsiz başıma dert açmayım teşekkürler :)Bence ona şimdi hiç bulaşmayın sonuçta sizden olumlu bisi görmediği için o şahıs tabiri caizse çamur atabilir kendi bi şekilde belli arayı düzeltir sizin huzurunuz gider
Kadının bilmesi gerekiyorsa bir şekilde ortaya çıkar diye düşünüyorum:)
Bilmek tabiki. Ama çamur at izi kalsın bir durum olursa benim hayatıma s.çarlar yaniEmpati yaparak ona gore karar ver... aldatilan kisi sen olsan bilmek mi isterdin yoksa bilmemek mi...
Durumu anlattım mesajları göstermedim, direkt silmiştim zaten.Nişanlına mesajları göster, sonra ona mesaj atıp mesajlaştık biz falan diye aranızı bozabilir
Kesinlikle:) mutluluğunuz daim olsun:)Yani öyle bi durumda kalırım diye de korkuyorum zaten. Bugün olmasa da bi gün yakanır en iyisi dertsiz başıma dert açmayım teşekkürler :)
Teşekkürler sevgilerKesinlikle:) mutluluğunuz daim olsun:)
Oda dogru kendinizi gizleyerek atilan mesajlari gosterebilirsiniz... tabi adam onada kilif hazirlar inkar edebilir... en azindan sizin uzerinizden yuk kalkmis olur inanip inanmamak kadina kalmisBilmek tabiki. Ama çamur at izi kalsın bir durum olursa benim hayatıma s.çarlar yani![]()
Ben de zor duruyorum sormaBen karisina soylemezsem catlardim sanirim![]()
Eşi çirkef. Ayrılık sürecimizde muhattap olmuştum konu uzamasın diye girmedim öncesine. Başından uyarmıştım ama yine de evlendi şimdi beni suçlu çıkarır.Karısı da çirjef birşeyse uğraş dur artık. Bırak empatiyi mempatiyi dertsiz başına dert alma. Zaten engellemişsin. Çok da iyi yapmışsın. Aynen devam