- 24 Mayıs 2016
- 1.248
- 476
- 123
- 44
- Konu Sahibi pozitifhatun
Okunan kitap bir daha okunmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl sorun şu aslında düşünmeniz gereken. Ufacık bir sorun yüzünden ayrıldık diyorsunuz. evliyken olan ufacık sorunlarda da boşanma aşamasına gelecekseniz siz henüz evlilik olgunluğuna erişememişsiniz demektir. Çünkü evlilik büyük sorumluluk ve özveri ister. Eğer ufacık sorunlardan böyle olacaksanız hiç denemeyin, ama eğer büyüdük ve dersimizi aldık diyorsanız bilemiyorum. Evlilik için sadece sevgi yetmiyor çünkü. Tamam sevgi şart ama sadece sevgi yeterli değil....
Belkide haklisinizYeteri kadar sevseydiniz düğün arifesinde ayrilmazdiniz. Tekrar barissaniz bile iliskinizin bir yere varacagini düşünmüyorum. Kismet diyip yolunuza bakın bence.
Gerçekten sevseydiniz, birbirinize kıyamazdınız, siz kızıp bağırıp çağırsanıda erkek alttan almalıydı,
Ben erkek arkadaşımla evlilik kararı almadan önce büyük bir tartışma çıkardım ve ayrılık aşamasına kadar getirdim, ama o ne yaptı kıymadı ilişkimize, sakin ol bir dedi, konuştu da konuştu, annemi aradı kızınız beni faceten silmiş benim suçum yok diye ( kıyamam )
Tamam dedm bu adam evlenilcek adam, özür diledim, şimdi onun hayatını güzelleştirmek için elimden geleni yapıyorum :)
O da benim.
Öyle kolay kıyıyorsa ilişkinize, ailesinide üzen adam olur bence.
Ya bir sey diyeyim mi birinin derdinin altina ayni kulvardaki mutlugunuzu yazmaniz cok yanlis, cok itici. Hem de kocaman kalplerle:) Fikirlerinizi kendi mukemmel sevgilinizden bahsetmeden soyleseniz keske. Kotu niyetiniz yoktur eminim ama karsidan bakinca kotu gozukuyor. Bence dikkate alin.