• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geri dönene ne yapmak gerek?

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
tam evlilik hazırlığındayken nişan günü olan bir tartışmadan ayrıldık
ben ayrılmayı istedim ama hemen hata ettim özür dilerim ayrılmayalım dedim.kabul ediyorum hata yaptım ama olan oldu.severek ayrılmış olduk :(
1 aydan fazla oldu ayrılalı.birkaç kez konuştuk.beni sevdiğini dayanamadığını kötü olduğunu falan söyledi hep ama olamayacağımızı düşündüğünü söyledi yara aldık olmaz artık dedi ama sevdiğini söyledi günlerce işe gidemedi hasta oldu falan filan ama sorunları çözme çabası olmadı alışıcaz dedi hep.son birkaç gündür dayanamadığını tekrar birlikte olmak istediini söylüyor.ama ailelerimiz karşı çıkacak biliyorum ben de ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.ben onu çok sevdim ama şimdi doğru olan nedir bilmiyorum bana bir akıl verin siz olsanız nasıl davranırdınız :(

Geri dönmek terkedene ait bir eylemdir.

Bir karar aldıysanız arkasında durun, neticede ikiniz de yara alıp yürümesinin zor olduğunun farkındasınız.

Sevmek tek başına yeterli değil.

Geri dönmek terkedene ait bir eylemdir.

Bir karar aldıysanız arkasında durun, neticede ikiniz de yara alıp yürümesinin zor olduğunun farkındasınız.

Sevmek tek başına yeterli değil.
Çok önemli bir sebepten ayrilmadiysan ve seviyorsan kabul et be 3 günlük dünya. Bugün bu moddayim evet.:KK14:
çok öenemli bir sebep değildi ama benim bir anlık sinirime denk geldi.tartışmamızı aileler duyunca çözemedik malesef

sorunlarınızı çözmeyecekseniz barışmanınız hiçbir anlamı olmaz ki

ben ayrılmayı istedim ama hemen hata ettim özür dilerim ayrılmayalım dedim.kabul ediyorum hata yaptım ama olan oldu.severek ayrılmış olduk :KK43:
1 aydan fazla oldu ayrılalı.birkaç kez konuştuk.beni sevdiğini dayanamadığını kötü olduğunu falan söyledi hep ama olamayacağımızı düşündüğünü söyledi yara aldık olmaz artık dedi ama sevdiğini söyledi günlerce işe gidemedi hasta oldu falan filan ama sorunları çözme çabası olmadı alışıcaz dedi hep.son birkaç gündür dayanamadığını tekrar birlikte olmak istediini söylüyor.ama ailelerimiz karşı çıkacak biliyorum ben de ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.ben onu çok sevdim ama şimdi doğru olan nedir bilmiyorum bana bir akıl verin siz olsanız nasıl davranırdınız :KK43:
Seviyosan git sarıl bence :KK49::KK49:

ben ayrılmayı istedim ama hemen hata ettim özür dilerim ayrılmayalım dedim.kabul ediyorum hata yaptım ama olan oldu.severek ayrılmış olduk :KK43:
1 aydan fazla oldu ayrılalı.birkaç kez konuştuk.beni sevdiğini dayanamadığını kötü olduğunu falan söyledi hep ama olamayacağımızı düşündüğünü söyledi yara aldık olmaz artık dedi ama sevdiğini söyledi günlerce işe gidemedi hasta oldu falan filan ama sorunları çözme çabası olmadı alışıcaz dedi hep.son birkaç gündür dayanamadığını tekrar birlikte olmak istediini söylüyor.ama ailelerimiz karşı çıkacak biliyorum ben de ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.ben onu çok sevdim ama şimdi doğru olan nedir bilmiyorum bana bir akıl verin siz olsanız nasıl davranırdınız :KK43:
tartışma sebebiniz nedir?
aileler neden karşı çıkacak?
affedilebilir eften püften bir sebepse ve aranızda başka ciddi uyuşmazlıklar yoksa barışın gitsin:))

Keşke ailelere duyurmadan bir şekilde aranızda halletse idiniz yada aile buyuklerinden biri çıkıp stresli dönemde böyle şeylerin olabilecegini belirtse idi tabi ben bunları küçük bir şey icin söylüyorum..
Madem istiyosun barışmak için çaba sarfet .

Asıl sorun şu aslında düşünmeniz gereken. Ufacık bir sorun yüzünden ayrıldık diyorsunuz. evliyken olan ufacık sorunlarda da boşanma aşamasına gelecekseniz siz henüz evlilik olgunluğuna erişememişsiniz demektir. Çünkü evlilik büyük sorumluluk ve özveri ister. Eğer ufacık sorunlardan böyle olacaksanız hiç denemeyin, ama eğer büyüdük ve dersimizi aldık diyorsanız bilemiyorum. Evlilik için sadece sevgi yetmiyor çünkü. Tamam sevgi şart ama sadece sevgi yeterli değil....

Anlaşılan çok basit şeylerden ayrılmışsınız, resmen karambole gelmiş derler ya öyle olmuş sizin ayrılık hikayesi.
Ondan sana zarar gelmeyeceğini düşünüyorsan, yani aileci değilse, şiddete eğilimi yoksa, aldatmaya meyilli değilse, seni seviyorsa, sen de onu seviyorsan düş peşine.

Keşke ailelere duyurmadan bir şekilde aranızda halletse idiniz yada aile buyuklerinden biri çıkıp stresli dönemde böyle şeylerin olabilecegini belirtse idi tabi ben bunları küçük bir şey icin söylüyorum..
Madem istiyosun barışmak için çaba sarfet .
babam konuşup çözülecek şeyleri halledelim dedi onlar zamana bırakalım şu an çözecek bişey yok dedi tabi babamda o zaman bu iş bitti çözmüyorsanız dedi :(

Back
X