geri döner mi

Son bir şey daha, eski esine hala asık olabilir mı?

Benim bir erkek arkadasımı eşi aldatti. Bu da kadından nefret etti ve hemen boşandılar. Sonradan esine öyle büyük bir özlem duymaya başladı ki. İcki deyince aklıma geldi. Her aksam içmeler kimseyle uzun vadeli beraber olamamalar. 7 senedir eski karısına asık yaşıyor. Kadın bunu bilmiyor tabi.

acı ama gerçek.....
ne yazık ki adam hevesini almış ve aşk bitti yalanını uydurup seni bırakmış...
bunu hala anlayamayacak kadar kör müsün arkadaşım sen
bir kadın neden kendini bu kadar aşağılık duruma getirir pes doğrusu
bir insanın hayatı bu kadarr ucuz olmamalı
yazık ki ne yazık o doğmamış günahsız bebeğe
anlayamıyorum bu iinsanları
evlenmeden başka adamla yaşamaya başla
üstelik bebekte yap sonra adam bebek sevmiyor diye aldır
vay be ne kadar hızlı yaşıyorsunuz bazı şeyleri
sen onu en ince detayına kadar düşünüyorsun
ama o seni zerre kadar düşünmüyor bunun farkında mısın?????
geri döner mi?****
bilemem.......

aradı elyalarımı yollamak için adres aldı ...sen uzulme umitlenme die aramıorum dedi.bende uzulmuyorum evleniyorum sen bana yeni hayat kur bende kuruyorum dedim.ağladı belli etmedi ama ağladı sesi titredi......bunu demek zrundaydım....

Neden ağlasın ki. Ayrılma kararı onun değil mi? Ağladığına inanmıyorum başka bir amacı vardır onun.

Her zaman şunu söylüyorum ; erkek gizi sever. gizemli kadını sever. Ondaki sırrı çözmek için peşinde koşar. Sen o gizi onun eline verirsen , bazı şeyleri vaktinden evvel yaşayıp tüketirsen hızını alamazsan hevesini alır terkeder. Bazı şeyleri açık yazamadım ama durum bu. Bence geri döner mi -sanmıyorum.... Niye dönsün ki alacağını almış yaşanacak ne varsa yaşanmış. Çok yazık.

canım yalanmı syliycem ağladı...okadarda tanıyorum aynı evde kaldık.....knusamadı kekeledi sesi titredi...belliydi ağladığı.....

ağladı yada ağlamadı...sonucta senı terkettı ve anormal dawranısları olan zor bı tıp...ugrasma bırak...

Bence dönse bile sen kabul etmemelisin zaten. Ya anlamıyorum nedir bu biz kadınlardaki sorunlu erkekleri bulup ta, yaralarını sarma çabası. Böyle sorunlu, dertli bir tip görünce anaç duyguları kabarıyor biz kadınların. Bir ben düzeltirim, ben yaralarını sararım sevdası? Sonunda yaralanan yine kadınlar oluyor. Arkadaşım maalesef sen adamın zor gününde adama destek olup toparlamışsın, adam kendini toplayınca yoluna sensiz devam etmiş. Seni üzmek istemem ama boşa da umutlandırmak daha acıdır. "Aşk bitti" demiş ya, yalan, "Aşk yokmuş" zaten, Aşk ne zamandan beri böyle pat diye bitebilen birşey oldu ki?

canım zaten artık olay kapandı....üstü okumadın sanırım...aradı esyalar için evleniyorum dedim.tamamen kopmak için ....içim acıya acıya syledim ama mcbur kaldım

Canım okudum, iyi yapmışsın diyeceğim de aslında, ama sanmıyorum ki senin evleneceğine inanmış olsun? Çünkü 1 ay önce ayrıldık demişsin, canının acısından söylediğini anlamıştır bence. Benim tavsiyem güçlü dur, bir arkadaşın da dediği gibi "Gidene yol yakışır". Senin gerçekten kıymetini bilen biri çıkacaktır, o zaman daha tarafsız göreceksin inan aşkın öyle kolay bitecek birşey olmadığını. Hakettiğin mutluluğu bulman dileğiyle...

psikolojisi bozuk bi adama aşık oldun, her şeyine peki dedin,yanına taşındın, evlenmeden hamile kaldın bebeğini aldırdın, sonra adam aşk bitti dedi ayrıldı, durum özetle bu, bence zaten aşk falan yokmuş adam çivi çiviyi söker misali eski eşini unutmak babında ilişki arıyomuş, adamın aradığı diğer kadını unutturacak ama kendisine sorumluluk yüklemeyecek bi ilişki, belkide eski eşiyle arasında bişiler dönüyo, orasını bilemem ama sensiz nefes alamıcak bi adam bi anda aşk bitti demez, normal ilişkilerde bile aşktan sevgiye dönüş çok sert bi virajdır virajı dönebilenler daha naif bi birlikteliğe adım atarlar aşkın entrikası nispeten azalmıştır belli şeyler aşılmıştır vs, ama virajı dönemeyenler cumburlop şarampole...

Bence döneceği varsa dönmesin
Hoş hem nasıl bir yüzle geri dönecekki
Hoş ben sizi sevdiğini bile sanmıyorum..
Unutun , önünüze bakın derim.

Canım sen empatiyle ,sempatiyi karıştırmışsın kendinden çocuğundan vazgeçmiçsin ,sen bir kendine gel ,o ister gelsin ister gelmesin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…