geri döner mi

kahvemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
32
0
36
İstanbul
kızlar ben yaklaşık 1 ay önce ayrıldım.herşey çok iyidi ilk görüşte aşık olduk.bensiz nefes alamıyordu.ikimizde alamıyorduk.ama o daha önce evlenip ayrılmıstı ve aldatıldıgı için ayrılmıştı eşinden.boşandıktan 6 ay sonra tanıstık biz.bu yuzden suan tekrar evlilik dusunmuyordu cunku yasadıkları çok agırdı pskljisi etkiliyrdu herşeyi.düzelsin diye elimden geleni yaptım.herzaman iyi davrandım hiç tartışmadık hiçbir sorunumuz yoktu.kalktım gittim ayrı şehirde oldugumuz için yanına ytasındım herşey iyiydi guzeldi.snra ne olduysa 10 gun içerisinde oldu ayrıldı.aşk bitti dedi.bende evime geri dondum.şimdi herkese ondan daha iyisini bulamam biliyorum.beni kimse onun kadar sevemez.hayataıma o girene kadar kmse bana fedakalrlıkta yapmadı biliyorum nefes alamıyorum üzülüyorum onun iyi olmasını istiyorum diyormuş ama aşk bitti diyormuş.banada beni unut bekleme hayat kur dedi.şuan için duygularımdan eminim ama ileride olursak oluruz kimse onune gecemez ama o ihtimalle yasanmaz dedi.sizce geri doner mi.

ayrıca unuttugu birşeyi eklemek istyrum mesja.bebegimiz olucaktı ama cckları sevmediği için hiç sylemeden aldırdım....tabi anladı gibi şphelendi.ayrldktan snra öğrendi.ben bukadar hakediomuydum acıyı tek basına cektin soylemedin dedi...ben ona okdr gevniodumki yarıyolda brakmaz die hep sustum.belli etmedim.

Son düzenleme:
bence gidene yol yakışır... dönme ümidi olsaydı bitirmezdi açık bi kapı bırakırdı en azından biraz ara verelim deyip sonra devam ederdi...bence yeni bi sayfa aç kendine...

ona çok toleranslı davranmışşsın canım o senin kıymetinin bilememiş daha iyilerini hakediyorsun bence .Biri benim için bu kadar fedakarlık göstericek başıma koyarım ben onu beee

evet en buyuk hatam taşınmak oldu ama artık olan oldu....1 haftadr hiç konusmuyoruz.aramıyorum.dgum gunuydu gecen gun mesajda atmadım.hala kalan 1 valiz kadar esyam var ortak arkadasım gecen hafta sonu yanına gitti ama esyaları ona vermrmiş belki istemez senle yollamamı istiosa kargoya vereyim demiş.yollasın dedim.hala ses yok hala yollamadı.e dgal olarak acaba dusunuomu diye umitleniorum.egosunu cok yukselttim....inince donme ihtmiali olur mu sizce...tip olarakta oyle yakışıklı birşey değil.nasıl tutuldum anlmadım..görseniz sen buna nasıl oldun dersiniz dişleri falan sarı lekeli.ama bana hiç batmadı nedense ...

şimdi dua ediyrum bol bol dönsün istiyorum..donme ihtimali yokma gerçekten sizceç...

çok ilginç bi durum bence, pat diye aşk bitti deyip ayrılması. umarım ikiniz için de hayırlısı olur

yeni birini bulmuştur kendine.aklıma bu geldi tek.pat diye biter mi aşk.maymun iştahlı gibi

bence dönmez aşk bitti dediyse...çunku aşk zaten bıter onemlı olan sevgi emek fedakarlıktır sadece aşka heyecana cınsellıge dayalı ilişki varsa biter bıktırır ama sizi düşünse sıze deger werse ask bıttı dıyıp kestırıp atmazdı... bence sorunlu bır tıp bıtmesı hayrlı olmus uzak durun yolunuzu cızın duzgun ınsanlarla...

başka biri var yada yok.ondan sana hayır gelmez artık belli
hemen hayatından çıkar gitsin yoksa yıllarca böyle çelişki içinde yaşar sonra da boşa geçen zamanına yanarsın

Sizi aşk bitti diye yarı yolda bırakan, bebeğinizi aldırdığınız halde sesini cıkarmayan bir adamı beklemeye devam mı edeceksiniz?

aynı evde kalınca onun için bir heyecanı kalmamış olabilir.özlem gibi duygular olmayınca da, arada evlilik de olmayınca bırakmak kolay gelmiş ona.aşk bitti diyorsa yapılacak bişey yok sanırım.ya da size aşık olmadığını anladı.bir aşk bu kadar çabuk bitemez çünkü.üzgünüm sizi kırdıysam...

öyle cnselliğe baglı bi ilişki değildi beni ailesiyel falanda tanstrmıstı.benm için yaptklarını anlatsam bu cocuk bu mu oldu dersiniz.bi anda değişti.....ama işte insan istio bitse bile pişmanım demesini beklio....yasadklarım kolay degil.çok zor.

Malesef cinselliğe dayalı bi ilişkiymiş. Kendinize yeteri kadar zarar vermişsiniz

Dönecekte ne olacak? Bu şahısla ne ileri gidilir ne de geri

estgfrullah neden kırılayım cnm.hala ümidim belki mntlnlaşınca sgudum sanmasıdır.belki zamanla anlar belki özler diye umud ediorum

duygularını okdar seffaf göstermişsinki bir heycanı kalmamıs birde aynı evde yasaman biraz işin boyutunu değiştirmiş olablir yani kendini sanki kaf dagında görmüşgibisen okadar ona düşünce o sıkılmıs belki aynı evde kalmasanız o seni deli gibi özlese duyguları sana karsı biraz daha otursa yerine bence daha ii olurdu

estgfrullah neden kırılayım cnm.hala ümidim belki mntlnlaşınca sgudum sanmasıdır.belki zamanla anlar belki özler diye umud ediorum

düşünüyorum da bir erkek ne demek istiyorsa direk der biz kadınlar gibi naz felan yapmaz.ne diyorsa o dur.direk söylemiş gibi geldi bana.hakkında hayırlısı olsun.inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu durumu... eğer ben yanlış yaptım o ara soğumuştum ilişkimizden derse de aldanmayın bu adama derim.çünkü her sıkıldığında gider böyleleri.bir yakınımın böyle bir sevgilisi vardı her yaz ayrılıp 3 ay sonra geri gelirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…