geri döner mi

canım sadce bekiyrum zaten.aramıyorum sormuyorum.dgum gunuydu gecen gun mesaj bile atmadım.aramam zaten bu saatten snra guru yaparım haklı olarak...bekliyorum bakalım neler olacak...esyalar için illaki arayacak yada mesaj atacak adres oğrenmek için.o zamanda umrumda değilmiş gibi gayet ii knusucam hatta hıı senmisin tanımayamdım kusura bakma demeyi bile dusunuorum..bi bilsem bi bilsekmmmm

tatlım yanlış anlama ama ilk eşinden aldatıldığı için ayrılmış,seninde kürtaj olduğunu öğrenince ve sen haber vermeden aldırınca 'acaba budamı aldatıyor' diye düşünmüş olabilir.kırdıysam affet sadece ihtimalleri söylüyorum.duruma bakılrsa dönmez gibi görünüyor (

yok hayatım ben ayrıldıktan sonra soyledim zaten kürtajı oldugumu bilmiyordu....zaten cok gveniodu bana.

Erkek milleti bu kadar acımasız işte... Bu yüzden kimseye güvenemiyorum... Evleneceğimi de sanmıyorum zaten.

al benden de o kadar .bende bırdaha kımseyı sevmeyecegım evlenmeyecegım de .erkek mılletı acımasız oldukları kadar cok degısık varlıklarda.
mesafelı davranırsın soguk olursun ,''bana karsı cok soguktu benı sevmıyor kendınden benı zorla ıttı'' derler
anlayıslı davranıp ılgılı ozen gosterırsen;bu seferde sımarırlar ''zıppırt arama bogma benı '' derler.
ne ısterler hıc anlamam.

sen sevgılın uzulmesın dıye gdıp bebegını aldırdın yanlız basına nasıl kalktn bu ısın altından nasıl dayandın cok sevmıs olmalısın ama kendını ezdırme bana sorarsan senın ona verdıgın deger ortada bırzda o senı dusunsun hem smdı sen onu ararsan pesıne dusersen degerı artar kendını bırsey zanneder kendı donerse donsun donmezsede sende kendıne yenı bı yol cz cnm

suanda dusunmen gereken onu gerı donmesı degıl ama sn bnun farkında degılsın ne yazıkkı ,
kendıne bı soz ver ve hayata yenıden basla yasamam gerekıyodu yasadımve bıttı de arkana bakma canım

biliyorum gececek biliyorum hep byle kalmayacagım ustesinden gelecegim ama cok yeni daha sizde bana hak verin.insan bu drumda seviosa beklio dgl olarak....çok sevdim cnm dediğin gibi...hatim indirmeye basladım dun.hem onun adına hem benm adıma.....beni yuzustu brakan adam için hatim indiriyrum bide....bilmez anlmaz gnaha girmesin diye..inanın cok zor....

hani rüyamda hep bebek görüyorum demişsin ya kürtaj olanlar bebeklerini rüyalarında görürlermiş.annem bebek aldırmış zamanında hala ara ara bir oğlan çocuğu görürmüş rüyasında....

Son düzenleme:
aslında bişey söleyeyim sana.
büyük ihtimalle o döndüğünde sen onu istemiyor olacaksın :)
için soğumuş olacak.
hayat böyle işte.

ben kız görüyorum.....beyaz elbiseli beyaz tenli.......ama hep ağlıyor.ben zaten yeminliyim dönmemeye....ama tek istedigim çektigim acıyı benden görsün..bana yasattıklarının aynısını oda yasasın benm tarafımdan.li anlasın......vicdanı nasıl rahat....nasıl vicdan azabı cekmez...anlamaıyorum......dönermi blmiorum donersede ne zaman doner hiçbir fikrim yok...

Neden her yere konu açıyor, ve sürekli üst üste mesajlar atıyorsunuz? Kusura bakmayın ama adamı da böyle bunaltmışsınız belli ki!

siz beni tanımadan nasıl byle birşey syleyebilirsiniz.ben kimseyi bnaltmadım neden bile demedim.siteye bugun yeni uye oldum ve nasıl kullanacagımı bilemediğim için yanlışlıkla oldu...bence tanımadgınız insanlar hakkında byle ithamlarda bulunmayın.benim acım sadece aşk acısı değil ben bi can aldırdım ve siz nasıl beni yargılıyorsunuz anlamış değilim.siteyi öğrenirken byle olması gayet normal..ama sizin bu tavrınız üzücü ve normal değil...

Aşk falan yokmuş ortada
Sadece aşık bir kadın varmış..
Herseyını verebılecek kadar aşık, erkekte herzamankı erkek işte ıstedıgını almış ve bitmiş istedikleri..
muhtemelen yenı bırını bulmuştur..

canım yeni biri yok ondan emminim ortk arkds cok haberi gelio her gece içiomus...ama baska kadın yok yani....henüz yok enazından

Yorumlarım cok acı olabilir lütfen kusura bakma. Olasılıkları madde madde yazıyorum.

Beraber yasadiginiz sure icinde adam senden hevesini aldı, sıkıldı.
iliskiniz ona evlilik gibi geldi oyle olunca da Heyecanı bitti ve iliskinin ciddiye gittiğini görüp hemen yolunu değiştirdi.
Veya, Bunu kadinlar için söylerler ama bence erkekler icin de aynı. Başka bir dala tutununca seni bıraktı.

Sen başka birinin varlığını ortak arkadaslarından dolayı kabul etmiyorsun ama ben senin arkadasın olsam ve bu kadar acı çektiğini görsem ben de evet ya baskasına asık olmuş demezdim.

Valiz konusunda da adam senden bekliyor olabilir. Hani kendisi ararsa belki sen farklı algılarsın diye.

Bebek konusuna cok cok üzüldüm. Üstelik bunu yaşadığını bildigi halde vicdana gelip sana donmemiş.

Hakkında hayırlısı diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…