- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
-
Eger yanlıs yaptıfınızı düsünürsek zaten telrar birlikte oluruz dedi.
Ya sonradan değişti heralde fikri cünkü bu adam bana şiirler yazan cicekler alan sevgisini tarifler edemeyen biriydi. Geldigimiz hale inanamıyorum. Hayatı boyunca terk edilmiş adam beni terk etti diger kızların acısını vıkarttı benden resmen. Sizce geri döner mi peli başks kızların böyle anlayıslı olacagını zannetmiyorum asırı bencil biridir bide varsa yoksa onun hayatıarkadaşça hissettiğini 1.5 yılda mı anlamış ?
hatanı kendin söylüyorsun zaten fazla iyi olmak da bir hata. parasını yemez mütevazi çok anlayışlı olursan değerin düşüyor bu erkek milletinde.
bi de şu var tabi karşındaki sağlam bir adam değilse eften püften bahaneler bulması da muhtemeldir. o yüzden çok takılma giden gitsin mutlu edecek olan böyle yapmaz çünkü.
Evet farkındayım ama geri dönsün ve onu reddediyim diye her gece dua ediyorum ya. Ah ettim cıkar degil mi?Helr bu laftan sonra hic dönmesin bence.
Ben bi keyfime bakayim. Olmadı tuttramazsam yine dönerim olmuş bu.
canım dediğim gibi işte sonradan çok hafife almış seni, yelkenleri indirmiş ipleri ona vermişsin. seni çantada kek görüyor ki olmazsa dönerim falan demiş. kaybetme korkusu hissetmeli biraz. bi de hislerine sadık kalmaması elde ettiğini hissettiğinde bu kadar kolay vazgeçmesi karakteri hakkında çok iyi şeyler söylemiyor.Ya sonradan değişti heralde fikri cünkü bu adam bana şiirler yazan cicekler alan sevgisini tarifler edemeyen biriydi. Geldigimiz hale inanamıyorum. Hayatı boyunca terk edilmiş adam beni terk etti diger kızların acısını vıkarttı benden resmen. Sizce geri döner mi peli başks kızların böyle anlayıslı olacagını zannetmiyorum asırı bencil biridir bide varsa yoksa onun hayatı
Ya ben hic bi kızın bu kadar anlayıslı olacagını düşünmüyorum ona karşı cok zor bencil bi adam bide varsa yoksa kendisi yaşayan biri.Başkasını bulamayınca size döner ama kabul etmeyin bence. Bahaneler bulup ayrılmış belli. Eski ilişkilerinde yaşadıklarının hıncını mı almaya çalışmış n'apmış anlam veremedim.
Evet farkındayım ama geri dönsün ve onu reddediyim diye her gece dua ediyorum ya. Ah ettim cıkar degil mi?
Hayor yanlıs anladınız. İliskimiz boyunca bana o kadar vurdumduymaz o kadar korkunc seyler yasattı ki bendem yana bi gün bile üzülmemiştir ve böyle bi ilişkide ben zaten geri gelse kabul etsem yine yapar. Bana degistigini ispat etmeden dönmem siz olsanız döner miydiniz böyle bi kişiye? Ama bu kadar acı cektigim bi ilişkide bikere olsun onun pismanlıgını görmek benimde hakkım degil mi onun kendini sorgulamasını saglamak..tamam da burada bence ikinizin de birbirinizden farkı yok. senin son cumlene kadar sana uzulmustum. sen onu sevdigin icin geri donsun istemiyorsun intikam icin istiyorsun. sevdigin icin uzulup aglayıp dua etsen geri doner ama gelsin de morartayım diye dusunursen omur boyu beklersin. belki de seni boyle biri oldugun icin terk etti. o bahsettigi seytan kızlardan farkın yokmus belki de? öyle dusunmus olabilir.
tabii ki hakkın, ama yanlıs ifade etmissinHayor yanlıs anladınız. İliskimiz boyunca bana o kadar vurdumduymaz o kadar korkunc seyler yasattı ki bendem yana bi gün bile üzülmemiştir ve böyle bi ilişkide ben zaten geri gelse kabul etsem yine yapar. Bana degistigini ispat etmeden dönmem siz olsanız döner miydiniz böyle bi kişiye? Ama bu kadar acı cektigim bi ilişkide bikere olsun onun pismanlıgını görmek benimde hakkım degil mi onun kendini sorgulamasını saglamak..
Ya ben hic bi kızın bu kadar anlayıslı olacagını düşünmüyorum ona karşı cok zor bencil bi adam bide varsa yoksa kendisi yaşayan biri.
Zaten kabul etmicem ama reddetmek istiyorum gelip o pişmanlıgı görmek istiyorum cok fazla ah ettim cünkü. Evet kötü davranan onun hayatına eden kızların acısını benden cıkardı benim bu kadar iyi olmamı kabul edemedi, arkadasları bile MissHeraa sana fazla abi onun gibisini bidaha bulamazsın derdi güzel bi kızım da. Cidden cok egom kırıldı sagolun yorumunuz icin
Of biliyorum haklısınız, ama sırf cinsellik yok diye arkadaş gibi hisseder mi biri ya annelerimiz zamanında nasıl evlenmişler hala bunu yaşamadan cıkan ciftler yok mu? Ki ben öyle muhafakazar biri de degildim tatle de gittik beraber aynı evde de kaldık bası şeyler yasadık tabijki..Dönebilir de, dönmeyebilir de.. Egolarımız bu ne istediğini bilmeyen erkeklere bağlıysa yandık demektir.. Özgüvenini kaybetme, onun aklı karanlııık geceeleeerde :/
Sırf bi cinselligin olmaması bu kadar arkadasca hissettirir mi ya? Zamanında annelerimiz cıkmıslar hala daha günümüzde bunu yasamadan cıkan insanlar yok mu.. Ki ben öyle muhafakazar biri de degildim ona karşı beraber tatillere de gittik bişeyler de yaşadık. Bana kesinlijlr cinsellikten oldugunu söylemiyo öyle bi his olusmus icinde bu acıklamasıSizinde yazdığınız gibi tek sorun cinsellik sanırım...Bence bırakın yolu açık olsun..Sizde yolunuza bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?