- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
-
Ya size bi haberim var, 2 gün önce yakın bi erkek arkadasıma yazmış. Senle görüselim bi ara demiş, üzülüyorum bittigine ama olması gereken buydu yoksa ben birdaha ayrılmazdım demiş. Bu hafta bulusalım demiş.Çok ama çok benzer bir şey yaşadım sana yardımcı olmak adına yazıyorum istediği şeyleri de yaptım bunu söyleyince yine de olmadı olmadı olmadı.. Sevmiyorum diyemedi yine bahaneler buldu uzaklaştı. Herkes aynı olacak diye bir şey yok canım belki döner ama seven erkek bir şekilde belli ediyor. Sen düşünme seviyorsa gelir, gelmiyorsa yoluna bak sana yazık değil mi?
Ya size bi haberim var, 2 gün önce yakın bi erkek arkadasıma yazmış. Senle görüselim bi ara demiş, üzülüyorum bittigine ama olması gereken buydu yoksa ben birdaha ayrılmazdım demiş. Bu hafta bulusalım demiş.
Bende dün mesaj attım bi esyası vardo bende onda da benim, veriyim onları yada atıcam dedim. O da tamam dedi dısarı cıktıgında haber ver gelirim oldugun yere dedi. Konusuruz falan dedim ne cıkıcak bilniyorum cok korkuyorum.
Ya size bi haberim var, 2 gün önce yakın bi erkek arkadasıma yazmış. Senle görüselim bi ara demiş, üzülüyorum bittigine ama olması gereken buydu yoksa ben birdaha ayrılmazdım demiş. Bu hafta bulusalım demiş.
Bende dün mesaj attım bi esyası vardo bende onda da benim, veriyim onları yada atıcam dedim. O da tamam dedi dısarı cıktıgında haber ver gelirim oldugun yere dedi. Konusuruz falan dedim ne cıkıcak bilniyorum cok korkuyorum.
xcanım o bence terkettı kızları ınanma.Hayatımda daha önce hiç terk edilmemiştim ve gercekten egosal olarak sorunlar yaşıyorum. Bugun tam 1 hafta oldu. Beni terkeden adam da daha önceki ilişkilerinden cok cekmiş kızlar şeytan kendine alıştırıp her terkederler diyen biriydi..
Ama o beni terketti cidden cok eglenceli iyi huylu fedakar biriydm ona karşı benden şu gune kadar hic bi sikayeti olmadı sogutacak hicbişey yapmadım. Aksine beş kuruş parasını yemedim en zor zamanlarında yanında oldum onu dinledim.
Bir yerden sonra beyfendiye ilişkimiz cok arkadasca gelmeye basladı seks de ilişkimizde olmayınca onun dışında olan şeyler yetmedi anırım bahane etti. Bana artık arkadaş gibi hissettigini, garip bi his eksikligi oldugunu ama beni sevdigini söyledi. Eger yanlıs yaptıfınızı düsünürsek zaten telrar birlikte oluruz dedi. Ya 1 bucuk senedir beraberdik. Trilyon tane anımız var. Nasıl unutur ben anlayamıyorum. Sizce geri döner mi cünkü terkedilmeyi kendime yediremiylrum onu rezil etmek dönünce istememek istiyorum.
Siz mi konuşalım dediniz? Aslında heyecanlı bir durum iyi tarafına odaklanın belki çok büyülü bir an yaşanacak belki de normal olacak sizin de içiniz soğuyacak. Korkacak hiçbir şey yok gidin ve görüşün bir şeyleri anlamanız için fırsat olur.
eee ne konusuldu bulusunca?
Ne oldu acaba ?
Yaptıklarınızın aksine parasını yiyen, zor zamanlarında yanında olmayan, fedakarlık yapmayan biri olsaydınız yere göğe sığdıramaz, peşinizde divane olurdu eminim
Basına vurmuş galiba, eğer düşündüğüm şey yüzünden gittiyse en azından hem seni idare edip hem bi haltlar yememiş. Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Patlatsaymış bir evlilik teklifi evlenseymiş eksik olan biseyer varsa.
Bende merakla bekliyorum hayırlısı olur inşallah.
Kızlar gecen hafta görüstük kendisiyle. Beni görünce gülümsedi ilk başta, sonra oturduk.xcanım o bence terkettı kızları ınanma.
Eger yanlıs yaptıfınızı düsünürsek zaten telrar birlikte oluruz dedi.
bu cumleyı yazdıgına gore %98 donecek ama sen kabul etme
Evet ben barısma niyeti oldgunu da düşünmüyorum sadece beni bi kenarda tutucak. Ama sunu da anlamıyorum benden ayrıldı ve şu an hayatına bakıyorum evde ailesiyle yasıyodu zaten film izliyo yabancı diziler oyunlar.. Ne kızlarla takılıyo ne de o tarz kovalıo bunu yapmaması da cok tuhaf geliyor..Aferin çok güzel aklını karıştırmış ve başarmış.
Pastam dursun demiş resmen.
Bahaneler üretmiş. Maksat aklın onda kalsın. Bence kanmamalısın.
Evet kenarda tutucak aklı sıra beni. Ama su an bakıyorum paso yabancı diziler oyunlar filmler izliyo ailesiyle yasıyo zaten. Kendini kız kovalama gecelere de vermedi ki anlayamıyorum kafasını.o lafıyla başkalarıyla da gezip tozayım ama olmazsa sana geri gelirim demiş resmen ve dönse de kabul etmeyin
Nerden biliyorsun allasenEvet ben barısma niyeti oldgunu da düşünmüyorum sadece beni bi kenarda tutucak. Ama sunu da anlamıyorum benden ayrıldı ve şu an hayatına bakıyorum evde ailesiyle yasıyodu zaten film izliyo yabancı diziler oyunlar.. Ne kızlarla takılıyo ne de o tarz kovalıo bunu yapmaması da cok tuhaf geliyor..
etiket yapmak çok kolay oraya dizi izliyorum diye etiket yapar gider gece klubünde takılırEvet kenarda tutucak aklı sıra beni. Ama su an bakıyorum paso yabancı diziler oyunlar filmler izliyo ailesiyle yasıyo zaten. Kendini kız kovalama gecelere de vermedi ki anlayamıyorum kafasını.
DonmezzzHayatımda daha önce hiç terk edilmemiştim ve gercekten egosal olarak sorunlar yaşıyorum. Bugun tam 1 hafta oldu. Beni terkeden adam da daha önceki ilişkilerinden cok cekmiş kızlar şeytan kendine alıştırıp her terkederler diyen biriydi..
Ama o beni terketti cidden cok eglenceli iyi huylu fedakar biriydm ona karşı benden şu gune kadar hic bi sikayeti olmadı sogutacak hicbişey yapmadım. Aksine beş kuruş parasını yemedim en zor zamanlarında yanında oldum onu dinledim.
Bir yerden sonra beyfendiye ilişkimiz cok arkadasca gelmeye basladı seks de ilişkimizde olmayınca onun dışında olan şeyler yetmedi anırım bahane etti. Bana artık arkadaş gibi hissettigini, garip bi his eksikligi oldugunu ama beni sevdigini söyledi. Eger yanlıs yaptıfınızı düsünürsek zaten telrar birlikte oluruz dedi. Ya 1 bucuk senedir beraberdik. Trilyon tane anımız var. Nasıl unutur ben anlayamıyorum. Sizce geri döner mi cünkü terkedilmeyi kendime yediremiylrum onu rezil etmek dönünce istememek istiyorum.
başka kız bakıcak,bulamazsa donecek ınanma canımKızlar gecen hafta görüstük kendisiyle. Beni görünce gülümsedi ilk başta, sonra oturduk.
Bana ilk olarak seni beni cok mu mutlu sanıyosun hic üzülmüyorum mu sanıyosun bende alısmaya calısıyorum ugrasıyorum benim icinde zor dedi.
Ben icimdekileri söyledim bana dedi ki, ben bi iliski istemiyorum belki de depresyondayım okul olayları üstüme geliyo dedi. Belki pişman olcam bu kararımdan ama su an telefonla ilgilenmemek bi sorumlulugumun olmaması güzel geliyor dedi.
Sana hala ilgim var cok deger veriyorum hatta şu an keşke bulusmasaydık dedi gözleri doldu. İkimizde konusma boyunca gözlermiz dolu doluyfu bi ara gözünden yaş aktı benimde öyle.
Sonra bana bana hala deger verdigini ama aşk hissinin bittigini söyledi. Tekrar devam etseydik toparlardık belki ama ben 3 ay sonra yine böyle bişey diyip yine üzebilirdim seni dedi. Bidaha hic ayrılamazdık bende senin ayrılmanı bekledim dedi. Böyle böle konusmalar işte. En son bana dönüp bu son görüsmemiz degil buraya gelirsin bişey olur beni ararsın gelirim yanına alırım eve bırakırım dedi. Sonra sarıldık gözleri doldu benimde öyle ve vedalastık. Sosyal medyada hala ekliyiz birbirimizde fotograflarımı likelıyor hala daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?