- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
-
Haklısınız ama o kadar anımız o kadar yasanmıslık var ki bu kadar cabuk vazgecebilecegine inanamıyorum. Bana şiirler yazan gözlerimin icine bakan biriydi. Umarım dediginiz gibi olur ama arkadasca nasıl hissetmeye baslar ben bunu anlayamıyorum inanamıyorum da sonradan degistigine..Muhtemelen dönmez. Kendinizi üzmeyin. Öyle bir unutuluyor ki anılar şaşar kalırsınız. Egonuz hiç incinmesin, seni seviyorum ama ayrılmalıyız lafı en basit tabiriyle yalandır buna kanmayın. Sevmiyorsa gider seven 1000 tane gelir arkanızdan bakakalır. Boşvermek dışında çözüm yok.
Cinsellik olmadıgından nasıl eminsiniz? Cidden iyi anlasan bana cok düşkün biriydi. Hani sevmedigine biri dese inanmazdım beni öyle göremedigini artık arkadasca hissettigini söyledi ve cok gızel zamanlar yasadıgımızı söyledi ve gitti.Konu cinsellik de değil belirteyim bunu. Eminim. Yaşasanız da yaşamasanız da gitmek isteyen gider, istemiş gitmiş. Canı sağ olsun yolu açık olsun.
Haklısınız ama o kadar anımız o kadar yasanmıslık var ki bu kadar cabuk vazgecebilecegine inanamıyorum. Bana şiirler yazan gözlerimin icine bakan biriydi. Umarım dediginiz gibi olur ama arkadasca nasıl hissetmeye baslar ben bunu anlayamıyorum inanamıyorum da sonradan degistigine..
Çok ama çok benzer bir şey yaşadım sana yardımcı olmak adına yazıyorum istediği şeyleri de yaptım bunu söyleyince yine de olmadı olmadı olmadı.. Sevmiyorum diyemedi yine bahaneler buldu uzaklaştı. Herkes aynı olacak diye bir şey yok canım belki döner ama seven erkek bir şekilde belli ediyor. Sen düşünme seviyorsa gelir, gelmiyorsa yoluna bak sana yazık değil mi?Cinsellik olmadıgından nasıl eminsiniz? Cidden iyi anlasan bana cok düşkün biriydi. Hani sevmedigine biri dese inanmazdım beni öyle göremedigini artık arkadasca hissettigini söyledi ve cok gızel zamanlar yasadıgımızı söyledi ve gitti.
Haklısınız tüm söylediklerinizde dikkate alacağım hepsini ama son olarak bişey sormak istiyorum. 5 gün sonra dogum gunum ve kutluyacagını düşünüyorum o zaman icimde kalanları söylesem cok mu acıncak hale düşerim? Yani bi zamanlar şiirler yazdıgı gözümün icine baktıgını ve bu hale geldigimiziÇok ama çok benzer bir şey yaşadım sana yardımcı olmak adına yazıyorum istediği şeyleri de yaptım bunu söyleyince yine de olmadı olmadı olmadı.. Sevmiyorum diyemedi yine bahaneler buldu uzaklaştı. Herkes aynı olacak diye bir şey yok canım belki döner ama seven erkek bir şekilde belli ediyor. Sen düşünme seviyorsa gelir, gelmiyorsa yoluna bak sana yazık değil mi?
Haklısınız tüm söylediklerinizde dikkate alacağım hepsini ama son olarak bişey sormak istiyorum. 5 gün sonra dogum gunum ve kutluyacagını düşünüyorum o zaman icimde kalanları söylesem cok mu acıncak hale düşerim? Yani bi zamanlar şiirler yazdıgı gözümün icine baktıgını ve bu hale geldigimizi
İnşallaj bi kaç aya geçer diyr umut ediyorum sagolun.Kadınlar olarak neden illa içimizde kalmasın diye düşünüp kendimizi bu kadar sıkıntıya sokarız ki.. Hepimiz aynıyız.. Bir çok insan çok seviyor, çok seviliyor ama olmayınca da fazla düşünmek de olmuyor. Geri dönmese de, içinde kalanları söyleyemesen de dilerim kendine bir uğraş bulup (resim yapmak, yazı yazmak hatta en basiti dizi izlemek gibi, bilmediğin bir şeyi öğrenmek gibi..) bunları bir an önce atlatıp önüne bakabilirsin.
Başkasını bulucak biri değil yada hazırda biri olduğunu sanmıyorum ama haklısınız bence bi cevreye bakıncak kafasına göre biri var mı bulamazsa dönücekBaşkasını bulmuştur.
Şu yeni kızı az bi deniyeyim demiş bence ,o ilişkide işler çok yolunda gitmezse gelir .
Ya ben benden bu kadar kolay vazgecebildigine inanamıyorum aslında. Bi zamanlar cok severdi hissettirirdi de beraberken cok mutluyduk masıl bi anda böyle bişey yapabildi onu bilmiyorum o beni üzen işte haklısınız..cinsellik kaynaklı olduğunu düşünüyorum. uzun süreli bir ilişkide erkeklerin başka birini bulmadan aniden ayrıldığına hiç denk gelmedim. muhtemelen başka birisini bulmuştur veya ihtimal dahilinde görmüştür. ama o ihtimal gördüğü kişiyle beklediği ilişki düzeyine ulaşamadığında, mutlaka dönüp pişman olduğunu söyleyeceğini düşünüyorum. gerisi size kalmış, intikam alma isteği yerine hissizlikle karşılamak en güzel cevap olacaktır. ilişkinin içindeyken insanın aklı almıyor, böyle uzun güzel bir ilişkide sevgilinin başkasını bulduğu için çat diye ayrılacağını ama gerçekten erkekler birden ayrıldığında hep bir bekledikleri oluyor. kendinizi hiç üzmeyin.
Dogum gunum geliyo 1 hafta sonra, kutlar diye düşünüyorum. Kutladıgında icimdekileri söylicem kafasına dank etsin diye rezil olmam umarımdaha öncekilerden çıkaramadığı kuyruk acısını senden mi çıkarmış acaba seni de hiç tanımadan hemen ön yargıya varmış sen onu terk etmeden o seni terk etmiş ya dönmesi için bir şey yap ara kendini ifade et yada bırak o hep terk edilmeye mahkum olsun
Haha cok dogru söyliyosunuz. Ama terkedilmeyi yediremedim kendime benen vazgecmesini de. Zormuş cidden.cem karacanın bi şarkısı var.
madem ki gittin dönmesen de olur
hatta hiç dönmesen çok daha iyi olur
ben de kabullenemedim :) yolunu bulursan bana da haber etHaha cok dogru söyliyosunuz. Ama terkedilmeyi yediremedim kendime benen vazgecmesini de. Zormuş cidden.
Sırf bi cinselligin olmaması bu kadar arkadasca hissettirir mi ya? Zamanında annelerimiz cıkmıslar hala daha günümüzde bunu yasamadan cıkan insanlar yok mu.. Ki ben öyle muhafakazar biri de degildim ona karşı beraber tatillere de gittik bişeyler de yaşadık. Bana kesinlijlr cinsellikten oldugunu söylemiyo öyle bi his olusmus icinde bu acıklaması
Dogum gunum geliyo 1 hafta sonra, kutlar diye düşünüyorum. Kutladıgında icimdekileri söylicem kafasına dank etsin diye rezil olmam umarım
Cok haklısınız dediklerinizde. Seven insan hic bişekilde onsuz yapamıcagını düşünür zaten bırakmaz. Şu an gördün mesajınızısana tavsiyem bütün söyleyeceklerini içinde tutman. yazarsan HİÇBİR İŞE YARAMAYACAK. daha yakın zamanda tecrübe ettim. yapma. sadece teşekkür et ve mesajı bitir. dilini ısır ama yine de yazma bişey. inan ki onu afallatacaksın. çünkü o şimdi kendini vazgeçilmez konumda sanıyor. onun o yumurta egosunu bir çatlat bakalım. şaşırt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?