- Konu Sahibi mamedovasaadet
iliskinizin suresi ne kadardi?niye ayrildiniz?kim terk edti?ve ne kadar sure sonra baristiniz?iste teselli ariyorum kendime
2 ay oldu ayrilali
ve baristikdan sonra esgisi gibimi oluyo?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar sure sonra baristiniz?hala devam ediyomu?Tek bişey söylicem sadece, hiç bişey eskisi gibi olmuyor inan ki, yaşadım ve gördüm.
ne kadar sure sonra baristiniz?hala devam ediyomu?Tek bişey söylicem sadece, hiç bişey eskisi gibi olmuyor inan ki, yaşadım ve gördüm.
ne kadar sure sonra baristiniz?hala devam ediyomu?
bi sey anlamadim valla:)yani baristiktan sonra sevgilimi oldunuz yoksa arkadasmi.ya anlamadim e peki niye baristiniz>?1 yıl sonra barıştık, ama aklıma geldikçe gülüyorum şimdi, ne devam etmesi yaa, isminin baş harfini bile hatırlamıyorum.
![]()
bi sey anlamadim valla:)yani baristiktan sonra sevgilimi oldunuz yoksa arkadasmi.ya anlamadim e peki niye baristiniz>?
geri döner döner erkekler ama geldikleri gibi giderler maalesef..
canım herkes olumsuz sonuçlarla karşılaşmış ama benim aşkımla tekrar barışma hikayemiz gerçekten bir mucize oldu asla dönmez diyordum ve herkesler aynı şeyi söylüyordu tek kimse o sana geri döner seni arar dememişti düşünsene kapılarına kadar gitmiştim kuzeni bana hakaret etmişti o kadar rezil olmuştum ki imkansızında ötesindeydi yani tekrar barışmamız ama ne oldu o bana döndü ve şuanda eskisindende mükemmelizsadece dua et çok dua et eğer hayırlıysa ve gerçekten sevmişse mutlaka dönecektir
![]()
Ne güzel yaaa tebrik ederim..Darısı başıma diyorum bana da diyorlarki gerçi tipik laflardır bunlar yatıştırmak için ağızdan dökülür ama ben yine de inanıyorum. O senin değerini anlayacak geri dönecek mutlaka diye diye.. Ama bakalım sebat ediyorum yüzünü görmeden 3 ay, sesini duymadan 2 ay geçti ayrılalı 2 ay geçti. Sabır sebat bunlar benim 2. adım oldu.:26:
canım sabır işte işin anahtarı can damarı o sabredip bolca dua et eğer kalben edersen bunları mutlaka sonucu hayırlı oluyor seni çok iyi anlıyorum bende aynısını yaşadım çok göz yaşları döktüm bekledim inşallah sizde barışacaksınız ve burada konu açacaksın o döndü diyedua etcem sana:13:
canım herkes olumsuz sonuçlarla karşılaşmış ama benim aşkımla tekrar barışma hikayemiz gerçekten bir mucize oldu asla dönmez diyordum ve herkesler aynı şeyi söylüyordu tek kimse o sana geri döner seni arar dememişti düşünsene kapılarına kadar gitmiştim kuzeni bana hakaret etmişti o kadar rezil olmuştum ki imkansızında ötesindeydi yani tekrar barışmamız ama ne oldu o bana döndü ve şuanda eskisindende mükemmelizsadece dua et çok dua et eğer hayırlıysa ve gerçekten sevmişse mutlaka dönecektir
![]()
canim cok sevindim gercekten kendi asima degil inan senin icin.dua ederken dusmanima bile ask acisi gosterme Allahim diyorum.ne kadar sonra baristiniz?aylari yazarmisin?yani ne kadarlik iliskiydi ne kadar ayri kaldiniz?