• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geri donme,kavusma,birlesme hikayelerinizi yazarmisiniz...

mamedovasaadet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
38
0
46
Azerbaycan
iliskinizin suresi ne kadardi?niye ayrildiniz?kim terk edti?ve ne kadar sure sonra baristiniz?iste teselli ariyorum kendime:(2 ay oldu ayrilali:(ve baristikdan sonra esgisi gibimi oluyo?

bi sey anlamadim valla:)yani baristiktan sonra sevgilimi oldunuz yoksa arkadasmi.ya anlamadim e peki niye baristiniz>?

Daha açıklayıcı anlatiyim o zaman, evet sevgili olduk barıştıktan sonra, ama ne barışma, benim ısrarımla barıştık, kendisi istemiyordu, benim zorumla barıştık, şimdi ki aklım olsa hiç barışmazdım.

ayrılıp tekrar başlayan ilişkiler, eninde sonunda yine ayrılıkla son buluyor. yaşadığım ve çevremde gördüğüm hep böyleydi. o yüzden geçmişi geride bırakıp öne bakmak gerekiyor.

Bence ayrılıp barışmak ilişkide yaraları sarmak açısından faydalı(hataları anlamak adına).Ama bu söylediğim iki taraf da biirbirini çok seviyorsa geçerli.Eşimden sevgili olduğumuz zaman bazı hatalarından dolayı ayrılmıştım. barışmak için inanılmaz çabalar gösterdi ve yaptığı hataların önünden bile geçmedi.Bi iki arkadaşı vardı isimlerini dahi anmadı.
Yani pişman erkeğe herşey yaptırıp hertürlü sözü alabiliyosunz.Ben çok seviyorum o halleri.:47:
Ama keşke sizin ilişkinizde de ayrılan ve hatalı kişiyi söyleseydin daha çok yardımcı olabilirdik belki.

hatalılarsa giderken böyle büyük büyük konuştularsa, dönerler. sıkıldım vs. diyip başka limanlara demir atanlara allah gününü elbet birgün gösterir. o yüzden özellikle erkeklerin geri dönüşü çok olur. ben de bir geri dönüş bekliyorum er geç. sadece o dönüşün nasıl oalcağını merak ediyorum. 2 sene birlikteydik 1,5 ay önce ayrıldık. ikimizin de zor zamanlarıydı. ben en çok özveri gösteren taraftın o gösteremedi. bakalım bende merakla bekliyorum beyfendinin dönüşünü. ha dönmedi güle güle ben aramayacağım.

Ben de açıkçası konuya umutlanayım diye girmiştim ama yazılanları okuyunca daha da hüzünlendim. Ben de dönsün diye bekleyenlerdenim. Ama her şekilde ne olursa olsun iyi birşey olmayacak gibi görünüyor paylaşanlara göre. Hayırlısı tabii:25:

canım herkes olumsuz sonuçlarla karşılaşmış ama benim aşkımla tekrar barışma hikayemiz gerçekten bir mucize oldu asla dönmez diyordum ve herkesler aynı şeyi söylüyordu tek kimse o sana geri döner seni arar dememişti düşünsene kapılarına kadar gitmiştim kuzeni bana hakaret etmişti o kadar rezil olmuştum ki imkansızında ötesindeydi yani tekrar barışmamız ama ne oldu o bana döndü ve şuanda eskisindende mükemmeliz:16: sadece dua et çok dua et eğer hayırlıysa ve gerçekten sevmişse mutlaka dönecektir:16:

Son düzenleme:
canım herkes olumsuz sonuçlarla karşılaşmış ama benim aşkımla tekrar barışma hikayemiz gerçekten bir mucize oldu asla dönmez diyordum ve herkesler aynı şeyi söylüyordu tek kimse o sana geri döner seni arar dememişti düşünsene kapılarına kadar gitmiştim kuzeni bana hakaret etmişti o kadar rezil olmuştum ki imkansızında ötesindeydi yani tekrar barışmamız ama ne oldu o bana döndü ve şuanda eskisindende mükemmeliz:16: sadece dua et çok dua et eğer hayırlıysa ve gerçekten sevmişse mutlaka dönecektir:16:

Ne güzel yaaa tebrik ederim.. :16: Darısı başıma diyorum bana da diyorlarki gerçi tipik laflardır bunlar yatıştırmak için ağızdan dökülür ama ben yine de inanıyorum. O senin değerini anlayacak geri dönecek mutlaka diye diye.. Ama bakalım sebat ediyorum yüzünü görmeden 3 ay, sesini duymadan 2 ay geçti ayrılalı 2 ay geçti. Sabır sebat bunlar benim 2. adım oldu.:26:

Ne güzel yaaa tebrik ederim.. :16: Darısı başıma diyorum bana da diyorlarki gerçi tipik laflardır bunlar yatıştırmak için ağızdan dökülür ama ben yine de inanıyorum. O senin değerini anlayacak geri dönecek mutlaka diye diye.. Ama bakalım sebat ediyorum yüzünü görmeden 3 ay, sesini duymadan 2 ay geçti ayrılalı 2 ay geçti. Sabır sebat bunlar benim 2. adım oldu.:26:

canım sabır işte işin anahtarı can damarı o sabredip bolca dua et eğer kalben edersen bunları mutlaka sonucu hayırlı oluyor seni çok iyi anlıyorum bende aynısını yaşadım çok göz yaşları döktüm bekledim inşallah sizde barışacaksınız ve burada konu açacaksın o döndü diye:16: dua etcem sana:13:

canım sabır işte işin anahtarı can damarı o sabredip bolca dua et eğer kalben edersen bunları mutlaka sonucu hayırlı oluyor seni çok iyi anlıyorum bende aynısını yaşadım çok göz yaşları döktüm bekledim inşallah sizde barışacaksınız ve burada konu açacaksın o döndü diye:16: dua etcem sana:13:

Çok teşekkür ederim sağolun, hayırlısıysa dönsün diyorum hep. İnş döner de açarım öyle bir başlık:16:

canim cok sevindim gercekten kendi asima degil inan senin icin.dua ederken dusmanima bile ask acisi gosterme Allahim diyorum.ne kadar sonra baristiniz?aylari yazarmisin?yani ne kadarlik iliskiydi ne kadar ayri kaldiniz?

Back
X