Geri dönüp tekrar gitti.

yani 2 ayda alışmıştım tabiki ama bi yandan da çok özlüyordum herşey eskisi gibi olsa diyordum geldi inandım eskisi gibi olacağına ama o bu sefer daha kötü bir durumda bıraktı beni
Seni cok iyi anliyorum suanda ben de ayni sayilir bi durumdayim... Ayrildi benden. Cok aci ve uzucu biliyorum ama inan bi biz degiliz bunlari yasayan... Bence kotu insanin hayatindan cikmasi ve seni ozgur kilmasi bi yerdr daha iyi. Kotu bi iliski daha cok can yakar uzun vadede... Bizim bilemedigimiz bi hayir var icinde her seyin. Ser degil belki hayir bilemeyiz... Hem onlar yoluna bakti biz uzuluyoruz. Biz uzulecegiz uzun bi sure belki ama cok sonradan onlara dank ettiginde biz mutlu ve onune bakmis halde olacagiz.

Umarim oyle olur canim. 2 aydir unutamamistim ustune bi de bunu yapti Allaha havale ettim onu

Çünkü hiçbi çaba sarf etmeden de sizi elde etti , ediyor . Niye kendini yorsun ki boşuna ?
Yani öyle davranmasının sebebi sizsiniz. Kolay lokma olmuşsunuz. Yine gelir yine gider böyle taviz verdiğiniz sürece. Geçmişolsun

Hep bir tarafin cabasiyla yurutulen iliskilerde sonuc hic sasmiyor.

Uzulmeyin Julliannaa ama bir daha da iliskisi icin kilini kipirdatmayan bir adama zerre deger vermeyin.

Her sey gonlunuzce olsun.

Çünkü seviyorum aptal gibi onu affetmek için bi sebep aradım sürekli ama o o kadar rahattı ki .. kendimden nefret ediyorum

Hep bir tarafin cabasiyla yurutulen iliskilerde sonuc hic sasmiyor.

Uzulmeyin Julliannaa ama bir daha da iliskisi icin kilini kipirdatmayan bir adama zerre deger vermeyin.

Her sey gonlunuzce olsun.
geliyor sadece ben seni alıcam da ne zaman bakalım diyor gidiyor dediği tek şey bu pişmanmış da kıymetimi kaybedince anlamış ta 2 günmüş anladığı kıymet te.. çok zoruma gitti gururma dokundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…