Benim moraliii sıfır sıfır sıfırrrr..
Kızçelerim günaydın. Dün gece eski erkek arkadaşımı rüyamda sevgilisi varken gördüm. Profil fotoğrafını değiştiriyordu. İlk ve tek aşkım olduğu için üzüldüm biraz rüya da olsa. Hayır olsun. Zaten çok yalnızım bir de böyle bir rüya olmadı.
Neyse. Durumlar stabil. Sakin dingin geçiyor günler. Hergün aansörde dans ediyorum çok güzel bir parça var. Her sabah onu dinleyerek yürüyorum işe. Asansöre biner binmez istemsiz oynamaya başlıyorum. Bi köçeklik yapmadığım kalmıştı tam oldu. Kamera var mı diye de çekiniyorum ama o an öyle mutluyum ki. Bir bakmışım bütün haber kanallarında ifşa olmuşum kjgkfjkfjhk yüzünde maske asansör de dans eden bu kadın da kim diye
Bugün fonda İbrahim Tatlıses- yalnızım dostlarım çalıyor.
Çalsın bakalım.
Yıldım sanki. Yalnız ve bekarsan hiç değerin olmuyor çünkü. Ama hayatımda da kimseyi istemiyorum. Sanki başarılı olamamışsın gibi. Evlilik yapmamışsan çocuk doğurmamışsan koca bir sıfırsın. Hepsi kollektif bilinç. Çok hissediyorum bir kaç gündür bunu. Beni bekar anlar ancak.
Beni etkilemesine izin verdiğim her yargıyı, projeksiyonu ve bakış açısını ykıp yaratımını iptal ediyorum. Ve buna gerek duymuyorum. Hayal ettiğim birlikteliğe alan hızıyla kavuşabilmem için neler mümkün?
Biliyorum ki yalnızlık kimseye yakışmıyor. Oyh! Bir rüyanın yaratımına ve etkisine bakın. Bundan daha iyi nasıl olur?