Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim nasıl temizlenecek bu. Neyse oldu haftasonu. Cumartesi günü çok güzel biryüzük aldım ametis taşlı. O arada iki yüzüğü dedim acaba çok az büyütebilir misiniz, tabii dediler. Büyütmeye çalışırken "çat" diye bir ses ilk yüzüğüm kırıldı. Aaaa falan derken , dedim sağlık olsun. Yaparız kaynatırız vs dediler. O arada babamın yüzüğünü açmaya çalışırken "çıtttt" o yüzükde kırıldı. Ama nasıl içim gitti! Bir pişmanlık ki aman aman. Emanete ihanet etmişim gibi. Çalışanlarda oranın sahibi de kötü oldular hissettim. Böyle yaparız telafi ederiz çok özür dileriz, biz size getiririz bi daha zamet etmeyin vs... Durdum bi ve içimden bunun bana hediyesi nedir, diye geçirdim. Sonuçta ben talepte bulundum yapar mısınız diye. Ama adamlar temizleyip cilalarız, bakımını da yaparız dediler. Haftaya alıcam. Kızlar bişey diyim mi size, hakikaten çok enteresan şeyler oluyor hayatımda. Mesela elime bir evrak geçiyor işle ilgili, bu evrak dursun şurda diyorum bekletiyorum ama niye beklettiğimi bilmiyorum. O evrakla ilgili bir sıkıntı çıkıyor ve diyorum ki iyi ki işleme almamışım. Birini düşünüyorum yazıyor, arıyor. Biri birşey yapıyorsa bildiği birşey vardır diyorum. Kendimle ilişkilendirmiyorum. Herkese olduğu gibi olma hakkını veriyorum.