Geri gelmeyen tabak

Less-is-More

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Nisan 2018
8.211
30.271
548
36
Karsi daireme belki iki ay kadar once yeni bir kadin tasindi. Sanirim tek yasiyor. Cunku baska kimseyi gormedim. Sadece bir kez kapida karsilastik. Merhaba, hosgeldiniz falan kisa bir muhabbet oldu. Ben size ugrayacaktim ama gec saate kadar çalışıyorum dedi. Ben de buyrun her zaman beklerim dedim. Daha sonra bir aksam bir tabak tatli goturdum. Gayet guleryuzle tesekkur etti. Kapidan verdim, eve girdim. Bu olayin uzerinden ne kadar zaman gecti, bilmiyorum. Bir ayi gecmistir. Biraz once dolabi duzenlerken pasta tabagi setimin eksi oldugunu fark edince hatirladim. Bu kadar zamandir vermemis tabagimi. Bir tabak alt tarafi demeyin, severek kullandigim bir set ve eksik kaldi su anda. Ne yapayim sizce?

Kapisini cal ve nazikce soyle bence setimin tabagiydi yanlis anlamazsaniz alabilirmiyim diyin

Ayy şu hayatta en gerildiğim şey olabilir bu durum!

O tabağa geri ne koyulacak da verilecek? Evde 2 kişiyiz, pasta börek yapmam, bir yere yemeğe kahvaltıya gideceksek yapar götürürüm e onu da bölemem bütün durmalı

Ben o tabağı nasıl doldurup geri vereceğim, 2 haftadır bende komşumun tabağı Bazı adetlerimiz çok güzel ama çok da yorucu..

Sizin kadın bir de yalnızmış, bence gidip isteyin lazım oldu setim diye, hiç üzülmeyin boş oldu diye de deyin bence :)

Yaptığınız yemekten koyun verin

Muhtemelen fırsat bulup birşey yapamamistir.Boş boş vermekte ayıp olur diye düşünmüştür :) Ben genelde gözden çıkardığim tabakları veririm,geri geri gelmese de sorun olmaz.

Siz ya direk isteyin,ya da yeni bir tabakla bir şey götürüp bosaltmasini isteyin,o arada da bir tane daha vardı onu da alayim deyin :)

Yaptığınız yemekten koyun verin
Ya aklıma geliyor ama hep düz ufak tabaklar, bi de annem yaşında insan benim yaptığım yemeği koymaya utanırım.

Bir kere misafirim geldiğinde bir ton şey yapıp apartmana dağıtmıştım, zaten 3-4 daireydik o zaman. Ondan sonra döngüye girdik ve çıkamıyorum şimdi :)

Bizde adet gelen tabak boş gönderilmez. Banada biri birsey getirse bende ilerki günlerde dolu olarak tabagi iade ederim. Belki kadincagizda aynusini düsündügünden vermemistir. Yanliz yasiyorsa ve calisiyorsa henüz yeni tasindigindan bos göndermemek adına bekletiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…