- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Ya aklıma geliyor ama hep düz ufak tabaklar, bi de annem yaşında insan benim yaptığım yemeği koymaya utanırım.
Bir kere misafirim geldiğinde bir ton şey yapıp apartmana dağıtmıştım, zaten 3-4 daireydik o zaman. Ondan sonra döngüye girdik ve çıkamıyorum şimdi :)
Karsi daireme belki iki ay kadar once yeni bir kadin tasindi. Sanirim tek yasiyor. Cunku baska kimseyi gormedim. Sadece bir kez kapida karsilastik. Merhaba, hosgeldiniz falan kisa bir muhabbet oldu. Ben size ugrayacaktim ama gec saate kadar çalışıyorum dedi. Ben de buyrun her zaman beklerim dedim. Daha sonra bir aksam bir tabak tatli goturdum. Gayet guleryuzle tesekkur etti. Kapidan verdim, eve girdim. Bu olayin uzerinden ne kadar zaman gecti, bilmiyorum. Bir ayi gecmistir. Biraz once dolabi duzenlerken pasta tabagi setimin eksi oldugunu fark edince hatirladim. Bu kadar zamandir vermemis tabagimi. Bir tabak alt tarafi demeyin, severek kullandigim bir set ve eksik kaldi su anda. Ne yapayim sizce?
Cok yaptigim bir sey degil. Yeni tasindi diye incelik olsun istedim. Zaten oturduğum apartmanda komsuluk yok. Kendisi bana ugramak istediğini soyleyince ben de nezaket olsun diye gotureyim dedim.Yaa keşke kimse tabagiyla bisi getirmese yemin ederim yıldım artık milletin tabağına ne koyup geri vereyim diye düşünmekten.. Ben birine bisey vereceksem aliminyum folyoya sarıp veriyorum sarilmicak birşeyse de vermiyorum..
Kapıyı çalıp isteyin gerçekten çok memnun olur, keşke benden de kapıyı çalıp isteseler de kurtulsam diorum ..Cok yaptigim bir sey degil. Yeni tasindi diye incelik olsun istedim. Zaten oturduğum apartmanda komsuluk yok. Kendisi bana ugramak istediğini soyleyince ben de nezaket olsun diye gotureyim dedim.
Çok utandım şuanKarsi daireme belki iki ay kadar once yeni bir kadin tasindi. Sanirim tek yasiyor. Cunku baska kimseyi gormedim. Sadece bir kez kapida karsilastik. Merhaba, hosgeldiniz falan kisa bir muhabbet oldu. Ben size ugrayacaktim ama gec saate kadar çalışıyorum dedi. Ben de buyrun her zaman beklerim dedim. Daha sonra bir aksam bir tabak tatli goturdum. Gayet guleryuzle tesekkur etti. Kapidan verdim, eve girdim. Bu olayin uzerinden ne kadar zaman gecti, bilmiyorum. Bir ayi gecmistir. Biraz once dolabi duzenlerken pasta tabagi setimin eksi oldugunu fark edince hatirladim. Bu kadar zamandir vermemis tabagimi. Bir tabak alt tarafi demeyin, severek kullandigim bir set ve eksik kaldi su anda. Ne yapayim sizce?
Ben kaşık çikolata ya da bir paket bisküvi falan koyuyorum boş götürmemek için, evde her zaman bir şey olmuyor ki, temizce hallediyorum.Alt komşumun tabağı da bazen bende bir ay kalıyorHamileyim içine koyup verecek bir şeyler yapamıyorum ki hemen hemen. İnşallah o da böyle düşünmüyordur. Geçen de götürdüm kapı duvar Şansını kaybetti
Misafir falan gelecekti diyerek nazikçe isteyin bilerek degilde unutmuştur büyük ihtimal canımKarsi daireme belki iki ay kadar once yeni bir kadin tasindi. Sanirim tek yasiyor. Cunku baska kimseyi gormedim. Sadece bir kez kapida karsilastik. Merhaba, hosgeldiniz falan kisa bir muhabbet oldu. Ben size ugrayacaktim ama gec saate kadar çalışıyorum dedi. Ben de buyrun her zaman beklerim dedim. Daha sonra bir aksam bir tabak tatli goturdum. Gayet guleryuzle tesekkur etti. Kapidan verdim, eve girdim. Bu olayin uzerinden ne kadar zaman gecti, bilmiyorum. Bir ayi gecmistir. Biraz once dolabi duzenlerken pasta tabagi setimin eksi oldugunu fark edince hatirladim. Bu kadar zamandir vermemis tabagimi. Bir tabak alt tarafi demeyin, severek kullandigim bir set ve eksik kaldi su anda. Ne yapayim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?