- 19 Mayıs 2020
- 48.884
- 220.246
- 598
- Konu Sahibi ShellShock
-
O kocasını çekmek zorunda değil ama gelin onun paşa kardeşini çekmek zorunda öyle deme. (!)Bu kayinvalidelerin herşeyi ben bilirim havaları peki birde kıza nasihat veriyor güya birbirinizi mutlu edemediniz...
Peki görümcenin sadece mesaj var o aldatma değil demesi kaç puan?
Acaba kendi kocası aynı şeyi yapsa ne tepki verirdi
Hep örtmeye çalışırlar zaten üste çıkmaya çalışırlar hiç takma... Kendi oğlullarına bakacaklar artık onu terbiye edicekler sizde cevap vermeyin tavrınızı koyun artık hayatınızda bi yerleri yok hadlerini bilicekler. Saygı çerçevesi içinde konuşsunlar evladınız var arada saygı bozulmamalı ama size söz söyleme hakları yok.Hanımlar merhaba, dün duruşmamız vardı tek celsede bitti anlaşmalı olduğu için. Tek damla gözyaşı dokemedim içimden gelmedi. Aksam eve geldim kayinvalidemden kızımı alırken bana ikinizde birbirinizi mutlu edemediniz kızım dedi. Bende pardon ama iddia oynayan senin oglun, icki icen senin oglun, gezip tozan senin oglun, beni aldatan senin oğlun ben senin oglunu nasıl mutlu edecektim? Dedim ciktim eve. Bir saat sonra ablası geldi çok üzgündü ağladı baya bende sanıyorum ki ya bak seninde hatalarin olmustur ama benim kardesim de cok karakterli bir insan degildi diyecek. Diyor ki dunya senin etrafinda dönmüyor bu evliligi sen kurtaracaktin aldatmamis bile sadece mesaj var aldatmak karinin koynundan cikip dostunun koynuna girmektir, sen esine nasil destek oldun ki iddia borcunu biz verdik (kredi cekip fazlasiyla verdik paralarini bir iki ay sonra) zaten ne kadar maas aliyirsunki, sivri dillisin gibi gibi bircok suclama artik bende dayanamadim ne istiyorsunuz siz ben senjn kardesin icin cocugumu birakip ise girdim aldatti ayaklarima kapandi yine aptallik edip affettim ama sindiremedim ben karnimi doyurmak icin evlenmedim sizin dusunce yapiniz ne bilmiyorum ama ben sevgiLi saygili sorumluluk bilincli biri olmasini istedim yat mi istedim kat mi istedim ? Dedim. Hala kardesini savundu bir suru dedimki artik tamam senin kardesin mukemmel ve ben bu mukrmmel adama layik degilim tamam mi bitti gitti dedim kapattim konuyu. Beni resmen manipüle etmeye calisiyolar.
Benim anlamadığım evlilik bitmiş bunlar neyin peşindeHanımlar merhaba, dün duruşmamız vardı tek celsede bitti anlaşmalı olduğu için. Tek damla gözyaşı dokemedim içimden gelmedi. Aksam eve geldim kayinvalidemden kızımı alırken bana ikinizde birbirinizi mutlu edemediniz kızım dedi. Bende pardon ama iddia oynayan senin oglun, icki icen senin oglun, gezip tozan senin oglun, beni aldatan senin oğlun ben senin oglunu nasıl mutlu edecektim? Dedim ciktim eve. Bir saat sonra ablası geldi çok üzgündü ağladı baya bende sanıyorum ki ya bak seninde hatalarin olmustur ama benim kardesim de cok karakterli bir insan degildi diyecek. Diyor ki dunya senin etrafinda dönmüyor bu evliligi sen kurtaracaktin aldatmamis bile sadece mesaj var aldatmak karinin koynundan cikip dostunun koynuna girmektir, sen esine nasil destek oldun ki iddia borcunu biz verdik (kredi cekip fazlasiyla verdik paralarini bir iki ay sonra) zaten ne kadar maas aliyirsunki, sivri dillisin gibi gibi bircok suclama artik bende dayanamadim ne istiyorsunuz siz ben senjn kardesin icin cocugumu birakip ise girdim aldatti ayaklarima kapandi yine aptallik edip affettim ama sindiremedim ben karnimi doyurmak icin evlenmedim sizin dusunce yapiniz ne bilmiyorum ama ben sevgiLi saygili sorumluluk bilincli biri olmasini istedim yat mi istedim kat mi istedim ? Dedim. Hala kardesini savundu bir suru dedimki artik tamam senin kardesin mukemmel ve ben bu mukrmmel adama layik degilim tamam mi bitti gitti dedim kapattim konuyu. Beni resmen manipüle etmeye calisiyolar.
E başlarına kaldı oğulları.Benim anlamadığım evlilik bitmiş bunlar neyin peşinde
Yasadigim iyi seylerse darısı insallah senin basina diyeydin. Ne degisik kadinlar var ya. Siz bu saatten sonra huzurunuza evladiniza bakin. Kendinize yeni bir hayat kurup cok mutlu olun.Hanımlar merhaba, dün duruşmamız vardı tek celsede bitti anlaşmalı olduğu için. Tek damla gözyaşı dokemedim içimden gelmedi. Aksam eve geldim kayinvalidemden kızımı alırken bana ikinizde birbirinizi mutlu edemediniz kızım dedi. Bende pardon ama iddia oynayan senin oglun, icki icen senin oglun, gezip tozan senin oglun, beni aldatan senin oğlun ben senin oglunu nasıl mutlu edecektim? Dedim ciktim eve. Bir saat sonra ablası geldi çok üzgündü ağladı baya bende sanıyorum ki ya bak seninde hatalarin olmustur ama benim kardesim de cok karakterli bir insan degildi diyecek. Diyor ki dunya senin etrafinda dönmüyor bu evliligi sen kurtaracaktin aldatmamis bile sadece mesaj var aldatmak karinin koynundan cikip dostunun koynuna girmektir, sen esine nasil destek oldun ki iddia borcunu biz verdik (kredi cekip fazlasiyla verdik paralarini bir iki ay sonra) zaten ne kadar maas aliyirsunki, sivri dillisin gibi gibi bircok suclama artik bende dayanamadim ne istiyorsunuz siz ben senjn kardesin icin cocugumu birakip ise girdim aldatti ayaklarima kapandi yine aptallik edip affettim ama sindiremedim ben karnimi doyurmak icin evlenmedim sizin dusunce yapiniz ne bilmiyorum ama ben sevgiLi saygili sorumluluk bilincli biri olmasini istedim yat mi istedim kat mi istedim ? Dedim. Hala kardesini savundu bir suru dedimki artik tamam senin kardesin mukemmel ve ben bu mukrmmel adama layik degilim tamam mi bitti gitti dedim kapattim konuyu. Beni resmen manipüle etmeye calisiyolar.
evet sanki kapımıza kadar gelip beni güle oynaya isteyen kendileri değilmiş gibi evlenince kıymete bindi.hep ayni ogullari kiymete biner.
bosver.
cok memnunlarsa otursunlar simdi birlikte.
Yok olur mu gerçi büyük kızı çok çekmiş kayınvalidemin kafası kendi kızınada geri küçük kızı kocasını mum üstünde tutuyor ona laf yok.Oğullarının derdini çeken kalmayınca üzülürler bilirim ama yine de o dillerini sokmadan duramazlar çünkü kızgınlar sana gelin olarak ölene kadar çekmek zorundasındır kocanı. O geri kafalıkları kendi kızlarına gelince de aynı mı acaba
evet haklısınız ben kendim için söylüyorum hep haklı kimse onun yanındayımdır adaletliyimdir ama bu insanlarda bu yok malesef. kendisi 32 yaşında bekar hayatı yaşamak isteyen bir ahmak. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAblam ne bekliyorsun yani sen onlara göre EL KIZISIN! Senin tarafını tabii ki tutmayacaklar.Hem de bitmiş gimiş bir şey.Sana düşman bile olabilirler.Hem sen niye görüyorsun?Onlarla.Kocanız kaç yaşında.Hala 20'li yaşlardakiler gibi iddia,kumar vs. mi oynuyor.Bak bunun çaresi yok.Yokmuş.Bak sen boşanarak iyi yapmışsın.Allah sana da kızna da sağlıklı ömür nasip etsin :) Ne olur ocanın ailesiyle böyle saçma sapan muhabbetlere girme.Üzülen sen olursun.Konuşmamaya çalış.
bende yapamıyorum işte onu kimseyle kötü ayrılmayım diyorum ama şanslarını zorluyorlar eski eş bugün mesaj atmış sağda solda ayrılmamızın tek nedeni benmişim gibi anlatma tek üzülen sen değilsin dünya senin etrafında dönmüyor sende melek değilsin diye. bende evet dört dörtlük olmasamda namusuma evime çocuğuma eşime sahip çıktım tek istediğim hatalarını telafi edip yanımızda kalmandı beceremedinartık bana çocuğumuz dışındaki meseleler hakkında yazma arama gerisi sizin meseleniz uzatma dedim.Seninki pişman olmuş tatlım, ama erkekliğine b.k sürdürmediğinden anasını danasını yolluyor. Çok kıymetli mikkkemmel kardeşine bir saftorik daha bulamayacaklarını çok iyi biliyor senin çakal ex görümce. '' İnşallah senin kocan da tez vakitte düzelir de kardeşin gibi mikkkemmel bir koca olur. '' de kapa yüzüne kapını bacanı. Kızanlar falan olacak ama, bu yüzsüzler bundan anlar.
evet malesef halbuki eşşek gibi biliyorlar beni nasıl yıprattıklarını günah çıkartıyorlar ne diyeyim ilahi adalete sığındım.Ay hala neyin meselesi bu.
Boşanmışsınız kurtulmuşsunuz.
Kv ve görümceyi de boşadınız.
Onlar artık sizin kayın aileniz değil.Bağ kalmadı aranızda.Hic polemiğe girmeyin bence.
Hala kim haklı kim haksız peşindeler.
Çocuk gibi
Köle kaçtı, deli oğulları başlarına kaldı, ondan bu tantana.
zaten ev arıyorum en kısa sürede taşınacağım inşallahBoşandıktan sonra hala ayni binada yasamaya ve bu sekilde iletisim kurmaya devam ederseniz daha coook derdiniz olur.
Artik onlar sizin icin birer yabanci, muhatap olmayin, cocuga bakiyorsa teslim ederken merhaba, alirken iyi aksamlar, yeterli, fazlası gereksiz muhabbet.
haklısınız malesef öyle.Onlar yalnızca ERKEK EVLAT isteyen zihniyet gelinine kötü davranır zaten bu tip insanlar.Kız çocuğu yük olarak gören,liseyi bile okumadan evlendirmeye kalkışan ailelerde çok bir şey bekleyemeyiz gelişme olarak!
kendi kocası neler yaptıda hala bırakmadı inanır mısınız. en son raddede boşandı. bende dedimki sen çekmiş olabilirsin sen kendi değerini belirlemişsin ben gelemem bunlara benim değerim bu değil dedim.Bu kayinvalidelerin herşeyi ben bilirim havaları peki birde kıza nasihat veriyor güya birbirinizi mutlu edemediniz...
Peki görümcenin sadece mesaj var o aldatma değil demesi kaç puan?
Acaba kendi kocası aynı şeyi yapsa ne tepki verirdi
çok haklısınız bir an önce taşınmak için ev arıyorumArtık ne o kaynaban ne o gorumcen.
Tek kocanı değil,onları da boşadin. Bebek için izin verildiğin -mahkemenin de izin verdiği saatlerde gelmelerine izin ver, diğer türlü açma kapıyı.
İlk günden böyle dadanirlarsa boşanmanin tek etkisi kocanın olmamasi olacaktır,iç huzursuzluk devam eder
evet kesinlikle daha çok soğudum iyiki bu düşünce yapısından kurtulmuşum dedim.boşandıgına üzülme diye allah karşına çıkarıyor canım , gerçek yüzlerini gör diye ,
elim rahatlayınca allah rızası için kan akıtacam , öyle umrumda değil de
onlardaki zihniyet kızımda çeksin tek boşanmasın tam bir saçmalık.O kocasını çekmek zorunda değil ama gelin onun paşa kardeşini çekmek zorunda öyle deme. (!)
haklısınız galiba artık hayatımda huzur istiyorumGerekli cevapları verip engelle heryerden
Mahkemeye göre çocuğu sadece babasına gösterebilirsin
Onlar artık senin muhattabın değil
Ne sözlerinin üstünde düşün ne de muhattap ol
evet bende kimseyle kötü gitmeyelim ölümlü dünya diye buyur ettim ne bileyim böyle konular için geldiğini sandımki helallik için geldi.Boşandınız siz artık. Geldiklerinde kapıyı açmasanız
zaten bundan sonra bu konuları açarlarsa direk ya çıkın gidin ya da bu konuyu kapatın diyeceğim.Hep örtmeye çalışırlar zaten üste çıkmaya çalışırlar hiç takma... Kendi oğlullarına bakacaklar artık onu terbiye edicekler sizde cevap vermeyin tavrınızı koyun artık hayatınızda bi yerleri yok hadlerini bilicekler. Saygı çerçevesi içinde konuşsunlar evladınız var arada saygı bozulmamalı ama size söz söyleme hakları yok.
haklısınızKurtulmuşsun devletin izin verdigi günlerde çocuğunu goster babasina
Bunlarin hicbiriyle muhatab olma
günah çıkartmaBenim anlamadığım evlilik bitmiş bunlar neyin peşinde
bende helallik isteyecek sandımEvlilik bitmiş hala niye muhatap oluyorsunuz ki
E başlarına kaldı oğulları.
haklısınız bu konulardan laftan sözden artık çok yoruldum bir an önce çıkıp gitmek istiyorum sorunsuzBence muhattap olup sinirlerinizi yipratmayin bosanmissiniz, icinizde bir tereddut yok. Bu saatten sonra ne kadar uzak o kadar iyi. Kimse kardesini, oglunu suclamiyor hele ki bizimki gibi ataerkil bir toplumda. Muhattap olmayin derim. Bu boyle sinirlerinizi bozacak, zaten bunlardan uzak kalmak icin bosandiniz yine ayni meselelerin icinde olmak sadece size zarar
çok teşekkür ederimDik duruşunuzu takdir ettimYolunuz açık olsun
aman daha dökülmesin artı tahammülüm kalmadı patlarım heralde sonunda ağzıma geleni sayarımDur daha ne taşlar dökülecek o eteklerden, bence bir an önce taşının ve daha fazla muhatap olmayın
bin beterini yaşadı bide bununla övünüyor ben neden çektim diyor. sahi neden çektin? dedim.Yasadigim iyi seylerse darısı insallah senin basina diyeydin. Ne degisik kadinlar var ya. Siz bu saatten sonra huzurunuza evladiniza bakin. Kendinize yeni bir hayat kurup cok mutlu olun.
Ozetle diyor ki biz adam edemedik senden idare bekledik idare de ettin ama kardesime yaranilmiyorHanımlar merhaba, dün duruşmamız vardı tek celsede bitti anlaşmalı olduğu için. Tek damla gözyaşı dokemedim içimden gelmedi. Aksam eve geldim kayinvalidemden kızımı alırken bana ikinizde birbirinizi mutlu edemediniz kızım dedi. Bende pardon ama iddia oynayan senin oglun, icki icen senin oglun, gezip tozan senin oglun, beni aldatan senin oğlun ben senin oglunu nasıl mutlu edecektim? Dedim ciktim eve. Bir saat sonra ablası geldi çok üzgündü ağladı baya bende sanıyorum ki ya bak seninde hatalarin olmustur ama benim kardesim de cok karakterli bir insan degildi diyecek. Diyor ki dunya senin etrafinda dönmüyor bu evliligi sen kurtaracaktin aldatmamis bile sadece mesaj var aldatmak karinin koynundan cikip dostunun koynuna girmektir, sen esine nasil destek oldun ki iddia borcunu biz verdik (kredi cekip fazlasiyla verdik paralarini bir iki ay sonra) zaten ne kadar maas aliyirsunki, sivri dillisin gibi gibi bircok suclama artik bende dayanamadim ne istiyorsunuz siz ben senjn kardesin icin cocugumu birakip ise girdim aldatti ayaklarima kapandi yine aptallik edip affettim ama sindiremedim ben karnimi doyurmak icin evlenmedim sizin dusunce yapiniz ne bilmiyorum ama ben sevgiLi saygili sorumluluk bilincli biri olmasini istedim yat mi istedim kat mi istedim ? Dedim. Hala kardesini savundu bir suru dedimki artik tamam senin kardesin mukemmel ve ben bu mukrmmel adama layik degilim tamam mi bitti gitti dedim kapattim konuyu. Beni resmen manipüle etmeye calisiyolar.
Evet ev bakiyorum devamli hemen kacip uzaklasmak istiyorumAyy ne gereksiz insanlar ya.
Bunların bir tanesini kendi kocası yapsa adamı rezil edip boşanırdı eminim.
Kendi kardeşi olduğu için boş yapıyor.
Bir an önce taşınmaya çalışın, size rahat vermeyecekler belli.
Alinacak gibi degil gercektenGram dediklerini ciddiye almazdım boşver
birebir bunlari soyledim konunun sonu yine benim beceriksizligime baglandi:))zaten cevaplarını vermissin bravobir dahakine de şöyle deyin eger ben sizin oglunuz gibi olsaydim, ben biri ile mesajlassaydım madem koynuna girince aldatma oluyor, beni de böyle savunur muydunuz? he o erkektir derse, sizin kocalarınız yaparsa siz affedersiniz, ben sindiremedim bir daha da bu konuyu acmayin.. güzel mutlu bir hayat diliyorum yavrunla
Yook kardesi mukemmelmis adam olmamasi ne kelime harika biriymisOzetle diyor ki biz adam edemedik senden idare bekledik idare de ettin ama kardesime yaranilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?