• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri Kafalı Düşünce

Artık ne o kaynaban ne o gorumcen.
Tek kocanı değil,onları da boşadin. Bebek için izin verildiğin -mahkemenin de izin verdiği saatlerde gelmelerine izin ver, diğer türlü açma kapıyı.
İlk günden böyle dadanirlarsa boşanmanin tek etkisi kocanın olmamasi olacaktır,iç huzursuzluk devam eder
Şimdi baktımda boşanma olsa bile kayın hısımlığı devam ediyormuş.Kurtuluş yok sanırım

2 kisi arasındaki meseleye 3.kisiler ne karışıyor anlamıyorum. Karışacak biri varsa sizin ailenizdi sen bizim kizimizi nasıl aldatırsın deseydi haklilardi. Ama hem suclu hem güçlü bunlar. Bence ev adresinizi numaranizi falan değiştirin eski esinize de tembij edin paylaşnaması adına. Bir daha size ulaşamasınlar.

Kendisi çok çekmiş de istiklal madalyası mı vermişler? En cefakar Türk kadını oskarı mı almış? Kilosunca altın mı bağışlayıp bundan sonra sefa vakti demişler?
Ne olmuş?
Bi spoiler versin çok bilmiş Görümce.
İyi işte o kadar iyiyse kardeşi bir ömür mis gibi yaşasınlar.
Mazoşist midir nedir.

Şimdi baktımda boşanma olsa bile kayın hısımlığı devam ediyormuş.Kurtuluş yok sanırım

Bu dediğiniz hukuken boşanan eşlerin birbirinin alt ve üst soyu ile evlenemeyeceği, aralarındaki hukuki işlemlerin muvazaalı sayılabileceği gibi anlamlara geliyor.

Pratikte sizin düşündüğünüz gibi konu sahibine yükümlülük getirecek başka bir anlamı yok yani.

bende yapamıyorum işte onu kimseyle kötü ayrılmayım diyorum ama şanslarını zorluyorlar eski eş bugün mesaj atmış sağda solda ayrılmamızın tek nedeni benmişim gibi anlatma tek üzülen sen değilsin dünya senin etrafında dönmüyor sende melek değilsin diye. bende evet dört dörtlük olmasamda namusuma evime çocuğuma eşime sahip çıktım tek istediğim hatalarını telafi edip yanımızda kalmandı beceremedinartık bana çocuğumuz dışındaki meseleler hakkında yazma arama gerisi sizin meseleniz uzatma dedim.
Kötü olacaksın kardeşim. Kötü ayrılacaksın. Sen asalet göstermişsin, onlar salaklık anlamış.

Kendisi çok çekmiş de istiklal madalyası mı vermişler? En cefakar Türk kadını oskarı mı almış? Kilosunca altın mı bağışlayıp bundan sonra sefa vakti demişler?
Ne olmuş?
Bi spoiler versin çok bilmiş Görümce.
İyi işte o kadar iyiyse kardeşi bir ömür mis gibi yaşasınlar.
Mazoşist midir nedir.
İşte, iddaacı kardeşi başlarına kaldı, bi tane enayi de bulamazlar şu saatten sonra . Tüh.

Yok olur mu gerçi büyük kızı çok çekmiş kayınvalidemin kafası kendi kızınada geri küçük kızı kocasını mum üstünde tutuyor ona laf yok.
Kendileri çekmiş, sen kaçıp kurtulunca enayilikleri ile kaldılar. Bunca vakit yok yere çile doldurdukları dank etti kafalarına. Bu ettikleri hasettendir.

birebir bunlari soyledim konunun sonu yine benim beceriksizligime baglandi:))
'' Koca ömrü ana babasının terbiye veremediği bir oğlan çocuğunu çekerek tüketmek enayiliktir. Beceriksiz olmak enayi olmaktan iyidir. '' diyeceksin. Onlar anlayacaklar. :KK59:

Hanımlar merhaba, dün duruşmamız vardı tek celsede bitti anlaşmalı olduğu için. Tek damla gözyaşı dokemedim içimden gelmedi. Aksam eve geldim kayinvalidemden kızımı alırken bana ikinizde birbirinizi mutlu edemediniz kızım dedi. Bende pardon ama iddia oynayan senin oglun, icki icen senin oglun, gezip tozan senin oglun, beni aldatan senin oğlun ben senin oglunu nasıl mutlu edecektim? Dedim ciktim eve. Bir saat sonra ablası geldi çok üzgündü ağladı baya bende sanıyorum ki ya bak seninde hatalarin olmustur ama benim kardesim de cok karakterli bir insan degildi diyecek. Diyor ki dunya senin etrafinda dönmüyor bu evliligi sen kurtaracaktin aldatmamis bile sadece mesaj var aldatmak karinin koynundan cikip dostunun koynuna girmektir, sen esine nasil destek oldun ki iddia borcunu biz verdik (kredi cekip fazlasiyla verdik paralarini bir iki ay sonra) zaten ne kadar maas aliyirsunki, sivri dillisin gibi gibi bircok suclama artik bende dayanamadim ne istiyorsunuz siz ben senjn kardesin icin cocugumu birakip ise girdim aldatti ayaklarima kapandi yine aptallik edip affettim ama sindiremedim ben karnimi doyurmak icin evlenmedim sizin dusunce yapiniz ne bilmiyorum ama ben sevgiLi saygili sorumluluk bilincli biri olmasini istedim yat mi istedim kat mi istedim ? Dedim. Hala kardesini savundu bir suru dedimki artik tamam senin kardesin mukemmel ve ben bu mukrmmel adama layik degilim tamam mi bitti gitti dedim kapattim konuyu. Beni resmen manipüle etmeye calisiyolar.
Her ne kadar annesi de olsa kardeşi de olsa yanlışın arkasında durmayıp adaletli olmaları gerekirdi . Oğlum seni mutlu edemedi hakkını helal et demeleri gerekti! Yanlışa, yanlışla karşılık verilmez . Elinden geleni yapmışsın sen için rahat olsun . Geçmişler olsun 🙏

Sen erkeğini elinde tutama , kadınlık yapama, adam iddia oynayıp aldatınca da boşan ! Olacak iş değil. Bi gideydin beey benim eksiğim kusurum ne söyle düzelteyim diyeydin. Yuva yıkmak kolay yapmak zor. Şimdi iyi mi oldu. Millet koca bulamıyor bulanlar da böyle elinde tutamıyor pehh bi de kadın olacaklar 🙄 imza eski görümce

Bu kayinvalidelerin herşeyi ben bilirim havaları peki birde kıza nasihat veriyor güya birbirinizi mutlu edemediniz...:lülülü::lülülü:
Peki görümcenin sadece mesaj var o aldatma değil demesi kaç puan?
Acaba kendi kocası aynı şeyi yapsa ne tepki verirdi
E inşallah onun kocası da sadece mesajla aldatır da o da affeder o zaman. Kimse yolda gördüğü ilk kadının üzerine atlamıyor demi önce mesaj atıyor sonra konuşuyor sonra buluşuyor. Hepsi aldatmanın bir boyutu.

Bundan sonra eski eşiniz artık onların başlarına bela olacak o yüzden ayrılmanızı istemiyorlar. 😅

Ne güzel dağınık, iddia oynayan, alkolik oğlunun arkasından topluyordunuz.

Kumar, alkol parasını karşılamak sizin işinizdi, bir de evden uzaktı mis gibi.
Şimdi para ver para ver diye annesinin ablasının başını ekşiyecek, çaresizliklerinin kokusu buraya kadar geldi. 😂

Şimdi dertlerine yansınlar.

Mesele kocayı tutamamak değil, eski eşiniz biraz düzgün bir tip olsaydı iyi ki gitti derlerdi.

Merak etmeyin oğlunun/kardeşinin nasıl bir bela olduğunu gayet iyi biliyorlar. O kadar süper(?!) bir kardeş ki kimse yanında tutmak istemiyor. 🤣

Bir keyif kahvesi için ve eğlenceyi izleyin. 😁

Mesele kocayı tutamamak değil, eski eşiniz biraz düzgün bir tip olsaydı iyi ki gitti derlerdi.

Merak etmeyin oğlunun/kardeşinin nasıl bir bela olduğunu gayet iyi biliyorlar. O kadar süper(?!) bir kardeş ki kimse yanında tutmak istemiyor. 🤣

Bir keyif kahvesi için ve eğlenceyi izleyin. 😁
Eveeeet, bir de haset var tabi. Kendileri b.k gibi kocalara bir ömür katlanmışlar, ShellShock kaçmış kurtulmuş ya, enayilikleri ile yüz yüze gelmişler. Nasıl acıtır biliyon mu?

anlaşmalı boşandıız sanırım istedikleriniz 20000 bin tl nafaka 1000 tl ve bileziklerdi bunları aldıysanız onunda kuyruk acısı vardır

Hanımlar merhaba, dün duruşmamız vardı tek celsede bitti anlaşmalı olduğu için. Tek damla gözyaşı dokemedim içimden gelmedi. Aksam eve geldim kayinvalidemden kızımı alırken bana ikinizde birbirinizi mutlu edemediniz kızım dedi. Bende pardon ama iddia oynayan senin oglun, icki icen senin oglun, gezip tozan senin oglun, beni aldatan senin oğlun ben senin oglunu nasıl mutlu edecektim? Dedim ciktim eve. Bir saat sonra ablası geldi çok üzgündü ağladı baya bende sanıyorum ki ya bak seninde hatalarin olmustur ama benim kardesim de cok karakterli bir insan degildi diyecek. Diyor ki dunya senin etrafinda dönmüyor bu evliligi sen kurtaracaktin aldatmamis bile sadece mesaj var aldatmak karinin koynundan cikip dostunun koynuna girmektir, sen esine nasil destek oldun ki iddia borcunu biz verdik (kredi cekip fazlasiyla verdik paralarini bir iki ay sonra) zaten ne kadar maas aliyirsunki, sivri dillisin gibi gibi bircok suclama artik bende dayanamadim ne istiyorsunuz siz ben senjn kardesin icin cocugumu birakip ise girdim aldatti ayaklarima kapandi yine aptallik edip affettim ama sindiremedim ben karnimi doyurmak icin evlenmedim sizin dusunce yapiniz ne bilmiyorum ama ben sevgiLi saygili sorumluluk bilincli biri olmasini istedim yat mi istedim kat mi istedim ? Dedim. Hala kardesini savundu bir suru dedimki artik tamam senin kardesin mukemmel ve ben bu mukrmmel adama layik degilim tamam mi bitti gitti dedim kapattim konuyu. Beni resmen manipüle etmeye calisiyolar.
Olmuş bitmiş ne manası var ki... İnsanlar çok hadsiz çooo...k...

Ben ayrildiktan sonra kayinvalide ve eski esin etrafindaki kimse ile gorusmedim. Artik kayinvalide benim annem degil. Bitti gitti. Kafam da cok rahat. Cunku biliyorum ki herkes kendi evladini hakli gorur. Kimse o evde sizin yasadiginiz sıkıntıları bilmez. Oglumu gorus gunlerinde babasi goruyor. Gorus gunlerinde kayinvalide gormek zorunda degil. Babanin gorus gunu o cunku. Ama babasi tatillerde alip annesine goturunce de birsey demiyorum.

Back
X