evet zamanla guvenıcektır sımdı tabıkıde kendını agırdan satıcak cunku yedıremıyo yaptıgını.bulustugunda yuzyuze bence daha ıyı olucaktır ve duzelır cok sorun yapcagın bısey yok ayrılmamıs aglama duzelır bu
Bencede sorun yoktur canım.biraz tavırlı olabilir.ama seni seviyorsa düzelir kesin.merak etme.düzelmezsede takma kafana.erkek bunlar yani üzülme.
normalde erkekler buluşmak ister daha çok ama seninki 10 günde bir filan neden ?çalışıyomu işi gereğimi ayrıca seviyosada neden bu kadar katıki ve neden hemen ayrılık isteğini kabul etti anlamadım böyle en ufacık bişeyde kendin hep gerimi çekicek senin sinirlenmeye hakkın yokmu ama seninde hatan sinirlenince ayrılalım demen olmuş.ama ben neden 10 günde bir buluşabiliyosunuz ancak ona takıldım yani tabi görüşmek zorunda değilsiniz ama sebebini bilsek ona göre daha iyi yorum yaprız
Keşke ayrılalım demeseydiniz.
Bence sevgiliniz haklı herşeyde ayrılalım derseniz ilişkiniz laçkalaşır.
canım ya üzülme ağlama da sen böyle bir mesaj attığın için o da gurur yapıyor hemen atlamak istemiyor yani naz yapıcaktır biraz ama senin onu bu kadar sevmen ve ısrar etmen hoşuna gitmiştir.Sadece biraz naz yapıyor düzelicek her şey öyle hissediyorum
hımm şimdi anlaşıldı.Bence bu durum sevmekle ilgili değil.seni sevmiş mantıklıda bi insan bence.güvenilir bi insan olduğununda kanaatindeyim üstelik gerçi tamamen his ama neden bilmiyorum bana öyle geldi.şimdi erkekler bayanlardan çok farklı düşüncedeler ve çoğu zamanda bunu karşı tarafla paylaşmazlar.nasıl analrsın başından bi olay geçer çok ağlarsın sızlarsın sonunda anlarsın yani diyeceğim şu ki.şimdi sen bu çocukla tatile çıkmışsın üstüne bide ayrılalım demişsin bu kadar rahat nasıl olabiliyor diye düşünmüş bana kalırsa.canım erkekler medeni görünsede çoğunun düşünceleri içlerinde aynıdır emin ol.ama ısrar et ve kesinlikle bırakma akıllı davranmaya çalış ağlamayı bırakıp okpeşini bırakma çok yalvarma ama kararlı olduğunu göster ve tatlı olmaya çalış.yani bunları yaparkende kendini ezdirme zayıfta gösterme ama peşini bırakma o istediğni söylesin.ama saygısını bozarsa orda kes ne demişler fazla naz aşık usandırır emi tatlım üzme kimse için kendini anladığım kadarıyla 20nin altındasın.senin yaşında olmayı isteyipte olamayan çok insan var.
şimdi ne desem de boş gelecektir belki sana ama erkek arkadaşının bu kadar net konuşmasınıda kafana takma ya olmazsa gibi emin ol hayat ezberleri bozdurur o bile anlayamaz ne olduğunu)yeterki sen tatlı ol işini bil akıllı davran hürrem ol caroline ol
Haklısınız, bir daha böyle bir şey olmayacağını inandırmaya çalışıcam ona, yapabilceğim başka bir şey yok, umarım güvenini sağlayabilim yeniden.
eğer seviyorsa bu yaptığı tripten başka birşey değildir emin ol..
sadece seni süründürmek istiyor sevgini sınıyor
Arada 1,5 saatlik mesafe var ve siz bir hafta on günde buluşmayı sorun mu ediyorsunuz? Ayrıca buluştuğunuz zaman çok para harcadığınızı da söylüyorsunuz. Bence bunda sorun edecek bir şey yok 1,5 saatlik mesafe için haftada bir görüşmek çok iyi. Erkek arkadaşınızı anlamaya çalışın ve hatanızı telafi edin derim.
Anlıyamadığım sizi rahatsız eden bir durum var
ayrılıyorsunuz ve sonra barışmak istiyorsun
o tavır yapıyor sen ağlıyorsun
ya kusura bakmada aklını nerde kaybettin sen ?
Yahu bu adam bulunmaz hint kumaşımıki?
Zorla güzellik olmaz canım , istemiyorsa bitsin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?