geri kazanma

Peki şu an ki gözlemlerine gore iyi biri mi yani bu insanla yola çıkılır diyebiliyor musun
Dış gorunusunu mu begenmemistin daha önce uzaklaşma da etken bu mu olmuştu

Peki şu an ki gözlemlerine gore iyi biri mi yani bu insanla yola çıkılır diyebiliyor musun
Dış gorunusunu mu begenmemistin daha önce uzaklaşma da etken bu mu olmuştu

İyi değil mükemmel diyebilirim tanıyan herkez bunu söylüyor ... her konyda güvenilecwk bir insan ve evet ben dış görünüşten dolayı bitirdim

Ne kadar suredir gorusmuyorsunuz?
Bence bir mesaj at

Kaçan balık büyük olur sendromu galiba.... ya ne bileyim çok düzgün dürüst bir insandı fiziksel olarak değilde ruhsal ve mantıksal açıdan uyuşmak daha iyi gibime geldi...
Geçen sürede siz ve sizin bakış açınız değişmiş yani.Bu değişime ve duygularınıza onu inandırabilirseniz ve size olan hisleri de gelip geçici değil ise aramak size bir şey kaybettirmez.sizin için en iyisi ne ise o olsun.

Peki yuzyuze goreceginiz mesafedemi oyle ise gorusun.
Ama oglanin tepkisi ne olur bilemiyorum.ego yapip havaya girmez umarim

Bozuk para gibi harcadiysan geri kazanman zor olmakla birlikte...

Durust olma erkeklere bu yaramiyor. Aklini karistir ve sana geri gelmesini sagla.

Aşık değilsen, işin içinde sadece mantığın varsa, arama derim.

Peki bu kisi ile daha once ne sure ile gorustun samimiyetin boyutu ne idi

3 haftada 3 kere yüzyüze görüştük hergünde mesjlaşma oldu... ama öncesinde bahsi çok geçiyordu herkez ne kadar iyi olduğundan falan bahsediyordu... ortak arkadaşımızda vardı o çok anlatmıştı bende kendimde tanımak istedim.. anlatılan kadar vardı hatta daha fazlası ama tipim değil diye ben yürütemedim

Bozuk para gibi harcadiysan geri kazanman zor olmakla birlikte...

Durust olma erkeklere bu yaramiyor. Aklini karistir ve sana geri gelmesini sagla.

Yok geri gelmez malesef çünkü beni kesin kararlı biliyor... hatta bana istersen numaranı sileyim rahatsız etmemden korkmaman icin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…