Peki şu an ki gözlemlerine gore iyi biri mi yani bu insanla yola çıkılır diyebiliyor musun
Dış gorunusunu mu begenmemistin daha önce uzaklaşma da etken bu mu olmuştu
Evet yaptım. Yıkımı ağır oldu bir şekilde atlattık evet ama hala izleri var.Siz daha önce böyle bir hata mı yaptınz sonuç nasıl oldu ... yıkım ağırmı oldu
Ne kadar suredir gorusmuyorsunuz?His var diyemem açıkçası ama özlem var gibi... onunla konuşmayı gülmeyi falan özledim resmen... ben hislerini belli edemeyen tiplerdenim oýleki kendime bile edemiyorum galiba :) çünka anlayamıyorum his varmı yokmu :)
Geçen sürede siz ve sizin bakış açınız değişmiş yani.Bu değişime ve duygularınıza onu inandırabilirseniz ve size olan hisleri de gelip geçici değil ise aramak size bir şey kaybettirmez.sizin için en iyisi ne ise o olsun.Kaçan balık büyük olur sendromu galiba.... ya ne bileyim çok düzgün dürüst bir insandı fiziksel olarak değilde ruhsal ve mantıksal açıdan uyuşmak daha iyi gibime geldi...
Ne kadar suredir gorusmuyorsunuz?
Bence bir mesaj at
Evet yaptım. Yıkımı ağır oldu bir şekilde atlattık evet ama hala izleri var.
Peki yuzyuze goreceginiz mesafedemi oyle ise gorusun.
Ama oglanin tepkisi ne olur bilemiyorum.ego yapip havaya girmez umarim
Peki bu kisi ile daha once ne sure ile gorustun samimiyetin boyutu ne idiYok ego yapmaz ama gurur yapabilir ... keşke dememek için iyi düşünüp iyi karar vermem gerek
Peki bu kisi ile daha once ne sure ile gorustun samimiyetin boyutu ne idi
Bozuk para gibi harcadiysan geri kazanman zor olmakla birlikte...
Durust olma erkeklere bu yaramiyor. Aklini karistir ve sana geri gelmesini sagla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?