Asilem44 ilgin için teşekkürler canım.Bence de doktorun eğitimi ve marifeti isminden daha önemli.Bazıları isimlerinin önündeki Prof. ibaresi için çok büyük paralar istiyor ama sonuç hüsran olabiliyor.Ercan Bey İstanbul Kadıköyde özel bir üniversitenin eğitim ve araştırma hastanesinde Plastik cerrah olarak görev yapıyor.Bir arkadaşımın akrabalarının burnunu yapmış ve arkadaşım bu doktorla ilgili hiç bir şikayet duymamış.(Ercan bey ile aynı hastanede çalışıyorlarmış bir ara) Briaz oldu bittiye getirmeye çalıştı gibime geldi.Sadece bir gün görüştüm kendisiyle ve bir sonraki görüşmemiz ameliyat günü olacak :) genelde böyle mi olur bu ameliyatlar??
Asilem44 ilgin için teşekkürler canım.Bence de doktorun eğitimi ve marifeti isminden daha önemli.Bazıları isimlerinin önündeki Prof. ibaresi için çok büyük paralar istiyor ama sonuç hüsran olabiliyor.Ercan Bey İstanbul Kadıköyde özel bir üniversitenin eğitim ve araştırma hastanesinde Plastik cerrah olarak görev yapıyor.Bir arkadaşımın akrabalarının burnunu yapmış ve arkadaşım bu doktorla ilgili hiç bir şikayet duymamış.(Ercan bey ile aynı hastanede çalışıyorlarmış bir ara) Briaz oldu bittiye getirmeye çalıştı gibime geldi.Sadece bir gün görüştüm kendisiyle ve bir sonraki görüşmemiz ameliyat günü olacak :) genelde böyle mi olur bu ameliyatlar??
canım benim başka şehirde çalıştığım için ben de doktorumla görüşememiştim.SAdece ameliyattan önce bir gün görüşebildim.Ama bazı doktorlar ön görüşmeden sonra tekrar tasarım için falan çağırıyorlar.yani 2-3 kez gidilen durumlar olabiliyor. bu doktordan doktora değişiyor.
herkes emre beye yada daha ünlü doktorlara ameliyat olmak ister emre beye ben mesaj attim bana 4500 tl dedi hemde pesin herkesin bu parayi pesin verme sansi yok malesef ya bekliyip para biriktircen yada birazcik risk alicaksin sonucta etrafta ne burunlar var cok unlu doktorlar tarafindan yapilmamis
merhaba özlem,
ercan beye çok yakın bir arkadaşım ameliyat oldu . kendisinin sinüziti vardı kbb uzmanı ve ercan bey ameliyata beraber girdiler. kapalı teknikle amlyt yaptı. arkadaşm amlyt olalı 1.5 yılı geçti ve burnu yüzüne tam oturmuş halde şu an çok memnun kendisi ben de çok begeniyorum. revizyon ameliyatım için ercan beyle ben de görüşmüştüm temmuzda, ancak kapalı teknik olunca revizyonun iyi olamayacağını düşündüm ve emre ilhana amlyt oldum şu an çok memnunum. aradaki farkı sorarsan ercan beyin oldu bittye getirir gbi bi tarzı oalbilr, ben de öyle hisettim bir an, emre bey ise beni sadece görüşüp yapacağı işlemi anlatmak için 3 kere çağırmıştı, birz daha araştır ve içine tamamen sinmedn aklına yatmadan sakınnnnnn amlyt olma, iyi şanslar dilerim...
herkes emre beye yada daha ünlü doktorlara ameliyat olmak ister emre beye ben mesaj attim bana 4500 tl dedi hemde pesin herkesin bu parayi pesin verme sansi yok malesef ya bekliyip para biriktircen yada birazcik risk alicaksin sonucta etrafta ne burunlar var cok unlu doktorlar tarafindan yapilmamis
risk almaktansa beklemek daha mantıklı... o risk yerini bulursa eğer, bu sefer revizyon icin beklersin artı cebinden de 3 estetik parası cıkar.. düşüncem bu..
Sevgili Puff özelden mesaj atma hakkım olmadığı için burdan cevaplandırayım canım.Dediğin gibi ayırdığım parayı biraz daha artırıp içime sinen iyi doktora ameliyat olmak en mantıklısı ama son sınırım 3.000 tl malesef.Yakın zamanda düğünüm olacak ve düğünüme de para ayırmak zorundayım.Keşke lotodan para çıksa da hiç düşünmeden en iyi doktorlara emanet etsem karga burnumu :)) Bu arad senin burnun mükemmel ötesi olmuş,ellerine sağlık Emre Bey'in.İlgin için teşekkürler,öptüm hihoyyyt
acaba ozlemoy arkadasimiz ameliyat oldumuki ne yapti ?? 23 subat demisti sanirim. yoksa kararmi degistirdi ``Haberi olan varmi?
acaba ozlemoy arkadasimiz ameliyat oldumuki ne yapti ?? 23 subat demisti sanirim. yoksa kararmi degistirdi ``Haberi olan varmi?
Merhaba Selaynuscum ve sitedeki tüm kızlarr
Evet ameliyatımı oldum ve evimde nefessiz bir şekilde tamponların alınacağı günü bekliyorum.Çok sıkıcı bir dönem...ameliyatım salı günü oldu tamponlar c.tesi günü alınacakmış.Benim de normal olarak şişlerim ve morluklarım var ama tamponlarla yaşamak gerçekten çok zor.Benim merak ettiğim bunun başka bir yolu yok mu? Tampon şart mıydı yoksa diğer ameliyatlara göre daha uygun olduğu için mi bunu çekmek zorundayım.Çok yakında resimlerimi de yayınlarım fikirlerinizi alırım arkadaşlar.Öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?