Geri sayım başladı :(

gecmis olsun canim a.s. umarim istedigin gibi bir burun olur. dugun fotogaflarinda mutlu mutlu yeni burnunla poz verirsin :1rolleyes:

Teşekkür ederim Gozzycim.Gelinliğin içinde güzel görünmek her gelinin hakkı :) Umarım dilediğimiz gibi olur her şey...

Merhaba Selaynuscum ve sitedeki tüm kızlarr

Evet ameliyatımı oldum ve evimde nefessiz bir şekilde tamponların alınacağı günü bekliyorum.Çok sıkıcı bir dönem...ameliyatım salı günü oldu tamponlar c.tesi günü alınacakmış.Benim de normal olarak şişlerim ve morluklarım var ama tamponlarla yaşamak gerçekten çok zor.Benim merak ettiğim bunun başka bir yolu yok mu? Tampon şart mıydı yoksa diğer ameliyatlara göre daha uygun olduğu için mi bunu çekmek zorundayım.Çok yakında resimlerimi de yayınlarım fikirlerinizi alırım arkadaşlar.Öptüm hepinizi...
cnm çok çok geçmiş olsun...inş istedigin gibi bi burnun olur:)

Teşekkür ederim Gozzycim.Gelinliğin içinde güzel görünmek her gelinin hakkı :) Umarım dilediğimiz gibi olur her şey...

bende cnm amlyt oldum iki ay sonra nişanım olduuu..studyoda resim çektirmek bukdrmı keyifli olurmuşşşş heleki profilden poz vermek süperrrr:)şimdiiiii habire albümüme bakıyorummmm kendi kendime nazarım degcek yeminle:)çok düşünürdüm estetikten önce nişanda düğündeee neyapcam saçımı topuz yaptırmıycam burnum belli olmasın diye yandan poz vermiycemm falan filan derdim:)şükür şimdi öle bi derdim yok:)darısı isteyen herkese inş:)

ozlemoy gecmis olsun canim ! :1hug: kararinin arkasinda durup cesaretini kaybetmeden ameliyatini olmana cok sevindim! merakla resimlerini bekliyoruz eminim yeni burnunla gelinligin içinde 10 kat fazla isildayacaksin :)

Ozlemoy canim atlattigina sevindim ameliyati insallah bundan sonrasi acisiz agrisiz olur ve istedigin burun ortaya cikar. bir an önce iyilesmen dilegiyle

Merhaba Selaynuscum ve sitedeki tüm kızlarr

Evet ameliyatımı oldum ve evimde nefessiz bir şekilde tamponların alınacağı günü bekliyorum.Çok sıkıcı bir dönem...ameliyatım salı günü oldu tamponlar c.tesi günü alınacakmış.Benim de normal olarak şişlerim ve morluklarım var ama tamponlarla yaşamak gerçekten çok zor.Benim merak ettiğim bunun başka bir yolu yok mu? Tampon şart mıydı yoksa diğer ameliyatlara göre daha uygun olduğu için mi bunu çekmek zorundayım.Çok yakında resimlerimi de yayınlarım fikirlerinizi alırım arkadaşlar.Öptüm hepinizi...

cnm tampon hemen hemen her ameliyatta kullanılıyo.. özellikle ameliyat esnasında nefes probleminde giderildiyse muhakkak tampon koyuyo doktor.. bende 6 gün cektim tamponu.. özellikle son gece ölüyorum sandım.. öyle bi tıkadı ki beni.. sabah olsada bir an önce kurtulsam diye gece boyu dua ettim.. ama o cıkınca rahatlıyosun .. sabret bakalım.. inş sonucta güzel olur cnm..

cnm tampon hemen hemen her ameliyatta kullanılıyo.. özellikle ameliyat esnasında nefes probleminde giderildiyse muhakkak tampon koyuyo doktor.. bende 6 gün cektim tamponu.. özellikle son gece ölüyorum sandım.. öyle bi tıkadı ki beni.. sabah olsada bir an önce kurtulsam diye gece boyu dua ettim.. ama o cıkınca rahatlıyosun .. sabret bakalım.. inş sonucta güzel olur cnm..

puff merhaba canım bende dün emre beyin yanındaydım senden bahsettik yerimseniben burnuna bayılmıştım zaten söyleidm hatta çok güzel olmuş diye. ilk önce kendisi Pınar'ın burnunu gördünmü dedi o kim? dedim nick olarak biliyorum daha yeniyim ben sitede deyince puff dedi.harika zaten burnu çok beğemdim dedimalkisalkisalkis
yaa canım ben bu olaya 4-5 günde karar verdim iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama acaip bi heyecan bastaı bugün beni. 15.03 e ameliyat günü kararlaştırmıştık ama şirketten izin aldım 02.03 de Emre bey de müsaitse ki dün akşam müsaitim demişti olrsa salı günü ameliyattatyım kızlar.çok heyecan bastaı yaa ailk defa bu kadar kısa sürede hemde böyle bişeye karar veriyorum normalde acaip karasızımdır çok düşünürüm aylar geçer hala karar veremez bi tipim vardı ama noldu ne zaman karar verdim bilmiyrum 3-4 günde gelişti herşey şimdide şoka girdim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

puff merhaba canım bende dün emre beyin yanındaydım senden bahsettik yerimseniben burnuna bayılmıştım zaten söyleidm hatta çok güzel olmuş diye. ilk önce kendisi Pınar'ın burnunu gördünmü dedi o kim? dedim nick olarak biliyorum daha yeniyim ben sitede deyince puff dedi.harika zaten burnu çok beğemdim dedimalkisalkisalkis
yaa canım ben bu olaya 4-5 günde karar verdim iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama acaip bi heyecan bastaı bugün beni. 15.03 e ameliyat günü kararlaştırmıştık ama şirketten izin aldım 02.03 de Emre bey de müsaitse ki dün akşam müsaitim demişti olrsa salı günü ameliyattatyım kızlar.çok heyecan bastaı yaa ailk defa bu kadar kısa sürede hemde böyle bişeye karar veriyorum normalde acaip karasızımdır çok düşünürüm aylar geçer hala karar veremez bi tipim vardı ama noldu ne zaman karar verdim bilmiyrum 3-4 günde gelişti herşey şimdide şoka girdim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ahahahahah kız Emre beyde bi alem :))))) nickime alıştı ya ismimi karıştırıyo şimdide :))))) pınar değil adım.. ama zaten o puff dediyse benden bahsetmiştir :)))))

senden kızzz demek karıştırdı acaba benmi karıştırdım cevo pınarmıydı acep ondan da konuştuk çünkü.9.martta o gelcekmiş öyle dedi.
puff un burnuna bayıldım zaten dedim olursa öyle olsun diye. zemuszemus
sen ameliyat olalı ne kadar oldu canım

Bilgi için teşekkürler canım,nihayet benim de tamponlarım çıktı ve hiç te korktuğum gibi olmadı.Gayet rahat ve acısız oldu,hatta doktoruma hadi ne zaman acıyacak diye sorduğumda ee bitti bişey kalmadı acı mı çekmek istiyorsun dedi :) Eziyet nihayet son buldu,şimdi de acaba nasıl oldu merakı var o da yarın son bulacak hayırlısıyla :) Seninki gibi fındık olmadı gibi görünüyor ama ceviz gibi de olsa derli toplu bir burun kabulumdür :)

ozlemoy gecmis olsun canim ! :1hug: kararinin arkasinda durup cesaretini kaybetmeden ameliyatini olmana cok sevindim! merakla resimlerini bekliyoruz eminim yeni burnunla gelinligin içinde 10 kat fazla isildayacaksin :)

Teşekkür ederim canım,henüz burnumun şeklini göremedim ama dediğin gibi olur umarım,sitedeki güzel burunları görünce insan özeniyor tabi :)

cnm çok çok geçmiş olsun...inş istedigin gibi bi burnun olur:)

bende cnm amlyt oldum iki ay sonra nişanım olduuu..studyoda resim çektirmek bukdrmı keyifli olurmuşşşş heleki profilden poz vermek süperrrr:)şimdiiiii habire albümüme bakıyorummmm kendi kendime nazarım degcek yeminle:)çok düşünürdüm estetikten önce nişanda düğündeee neyapcam saçımı topuz yaptırmıycam burnum belli olmasın diye yandan poz vermiycemm falan filan derdim:)şükür şimdi öle bi derdim yok:)darısı isteyen herkese inş:)

Valla benim de asıl derdim buydu diyebilirim.Hadi stüdyo resimleri rötuşla falan düzeltilir de düğünde çekilen resimleri nasıl rötuşlayacağım :) Neyseki öyle bir derdim yok artık,fındık gibi olmasa da yüzüme yakışan orantılı bir burun beni bekliyor.Şimdilerde şişlerin inmesini bekliyorum sabırla...

Bilgi için teşekkürler canım,nihayet benim de tamponlarım çıktı ve hiç te korktuğum gibi olmadı.Gayet rahat ve acısız oldu,hatta doktoruma hadi ne zaman acıyacak diye sorduğumda ee bitti bişey kalmadı acı mı çekmek istiyorsun dedi :) Eziyet nihayet son buldu,şimdi de acaba nasıl oldu merakı var o da yarın son bulacak hayırlısıyla :) Seninki gibi fındık olmadı gibi görünüyor ama ceviz gibi de olsa derli toplu bir burun kabulumdür :)

yok be hayatım o ilk anlarda ceviz gibi sonra fındıklaşıyo :))))))) Lakabım fındık kaldı zaten :)))

Valla benim de asıl derdim buydu diyebilirim.Hadi stüdyo resimleri rötuşla falan düzeltilir de düğünde çekilen resimleri nasıl rötuşlayacağım :) Neyseki öyle bir derdim yok artık,fındık gibi olmasa da yüzüme yakışan orantılı bir burun beni bekliyor.Şimdilerde şişlerin inmesini bekliyorum sabırla...

canim bizde sabirsizlikla senin resimlerini bekliyoruz ee hadi ama :)))
eskiyide koyda bari yorum yaparken daha kolay olsun.

canim bizde sabirsizlikla senin resimlerini bekliyoruz ee hadi ama :)))
eskiyide koyda bari yorum yaparken daha kolay olsun.

Nasıl da merka ederlermiş benim burnumu :) Söz en yakın zamanda döşeyeceğim bütün resimleri,hatta çocukluğuma bile inebilirim senin için delikafadulden Kocaman bandajlı bir burun kimin ne işine yarar ki? senağlama

Merhaba arkadaşım
ıyi dileklerin için teşekkürler ama ben hala ameliyatı bu doktora mı olmalı mıyım diye düşünüyorum.Muayene sırasında yeterince ilgiliydi ve yapmış olduğu ameliyat fotoğrafları da gayet başarılı görünüyordu.Tek sıkıntım bu doktora ait çok fazla bilgi yok internette bir de bir iki olumsuz eleştiri yapılmış kendisine.Fiyata gelince 2.000 tl istedi.Önceleri daha yüksekti ama tanıdık sebebiyle indirdi epey.Bir de senin ameliyatın benim için referans olacak,seni gören beni soracak diye iddialı konuştu.Söz veriyorum ameliyatta sonra döşeyeceğim bütün fotoları :)

Merhaba, sızın ercan bey ıle olan yazılarınızı okudum, bende bu ay sonu karın germe,meme kucultme vs. bır suru operasyon olacagım ve dr. hakkında bılgısı olan kısıler cok onemlı benım ıcın, olumsuz elestiri yapılmıs yazmıssınız, nedır acaba? tanıdıgınız vucut est. yaptıran kısıler oldu mu? cok tsk.

Merhaba Arkadaşlar.
Böyle yararlı bir site olduğunu biraz geç farkettim ama yine de çok geç kalmış sayılmam.Aylardır estetik dr. araştırıyorum ve tanıdık tavsiyesi üzerine Dr. Ercan Karacaoğlu'ndan 23 şubat salı için ameliyat günü aldım.Bir yandan da araştırmalarıma devam ettim ama maddi açıdan düşünürsek en en en uygun fiyat bu doktora ait.Diğerlerinin üçte biri kadar diyebilirim.Aranızda Dr. Ercan beyi tanıyan veya tavsiye eden var mı? İyi bir hastanede çalışıyor ve iyi bir eğitim almış.Yardımcı olursanız sevinirim,hepinize sağlıklı ve kavisli burunlar :)

yerimseniben

mERHABA oZLEMOY, benım ıcın cook onemlı eger foruma ugrarsan ercan bey ın yaptıgı anl. dan memnunmusun, tavısye edermısın lutfen bılgı ver, cok tesekkurler

Merhaba Özlem,

İki hafta sonra ameliyatım olacak. Doç Dr. Ercan Karacaoğlu'ndan gün aldım.
Ama doktor hakkında pek bilgim yok. Kuzenimin bir arkadaşı olmuş ve memnunmuş. Kuzenimde güzel olmuş diyor.
Sen nerdeyse 1,5 sene önce ameliyat olmuştun bu doktora, lütfen bana deneyimlerini, düşüncelerini, olumlu olmumsuz her şeyi yazar mısın? Memnun musun şu an ki burnunun şeklinden ve nefes almandan? Yazacakların benim için çok önemli.
Teşekkürler.

Back
X