Geri sayım başladı :(

cumartesı amelıyat oluyorum tecrubelerımı paylasıcam sızlerle

Mehaba askiny,
Sanırım sen bu cumartesi Ercan bey'e ameliyat olacaksın canım. Bende iki hafta sonra ama çok kararsızım. Bana da biraz aceleye getirdi gibi geldi. Ama kuzenimin bir arkadaşı olmuş ve memnunmuş canım. Rica etsem ameliyatını olacağın hastaneyi ve ücreti paylaşır mısın?
Ve bu doktora ameleyat olmanda etki eden nedenleri? Ben çok kararsızım ama iki hafta sonra olmam gerek bu ameliyatı çünkü çalışıyorum ve iznim yok. Naci Çelik, Selçuk İnanlı, Emre İlhan ve Ercan Karacaoğlu arasında kararsız kaldım :((((

Merhabalar,

Ercan Karacaoğlu'na burun ameliyatı olanlar memnun mu? Çok acil bilgiye ihtiyacım var ve bu doktor hakkında pek yorum yok.
Bu doktora ameliyat olmuş arkadaşlaradan görüşlerini alabilir miyim?
Çok acil yorumlarınızı bekliyorum.
Tşk.

Merhaba Arkadaşlar.
Böyle yararlı bir site olduğunu biraz geç farkettim ama yine de çok geç kalmış sayılmam.Aylardır estetik dr. araştırıyorum ve tanıdık tavsiyesi üzerine Dr. Ercan Karacaoğlu'ndan 23 şubat salı için ameliyat günü aldım.Bir yandan da araştırmalarıma devam ettim ama maddi açıdan düşünürsek en en en uygun fiyat bu doktora ait.Diğerlerinin üçte biri kadar diyebilirim.Aranızda Dr. Ercan beyi tanıyan veya tavsiye eden var mı? İyi bir hastanede çalışıyor ve iyi bir eğitim almış.Yardımcı olursanız sevinirim,hepinize sağlıklı ve kavisli burunlar :)

yerimseniben

Özlem Hanım merhabalar. Dr. Ercan Bey'e ameliyat oldunuz mu? Olduysanız memnun kaldınız mı? Bende yakında ameliyat olmayı düşünüyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür Ederim..

Merhaba, sızın ercan bey ıle olan yazılarınızı okudum, bende bu ay sonu karın germe,meme kucultme vs. bır suru operasyon olacagım ve dr. hakkında bılgısı olan kısıler cok onemlı benım ıcın, olumsuz elestiri yapılmıs yazmıssınız, nedır acaba? tanıdıgınız vucut est. yaptıran kısıler oldu mu? cok tsk.

Siz ameliyat oldunuz mu Ercan Bey'e?

merhaba askiny ercan by ameliyat oldunmu nasıl gecti cok kararsızım hakkında pek fazla bilgi yok sitede yardımcı olursan sevinirim.

merhaba ozlemoy, benım ıcın cook onemlı eger foruma ugrarsan ercan bey ın yaptıgı anl. Dan memnunmusun, tavısye edermısın lutfen bılgı ver, cok tesekkurler

merhabalar ben yeni ameliyat oldum ercan beye henüz cok yeni şimdilik sorun yok ama net cevap icin beklemek lazım umarım yardımcı olmuşumdur

slm ben ercan beye burun ameliyatı oldum.cok memnunum gayet cok iyi şekli sorunsuz..en güzelide hiç ağrım sızım olmadı ameliyattan sonra. burun ameliyatı olmaya karar verdim ilk gittigim hastanede tesadüfen kendısıyle görüştüm evet olduya bittiye getirıyor işi.daha önceki yaptıgı ameliyatların resimlerini gördüm ve resmımı cekerek pc de oynamalar yaparak sana bu burunu yapacagım kesın ve netti etkilendim anlattıklarından ve fiyat çok uygundu hemen orda karar verdim ercan beyden iyisini bulamam dedim.gercekten ellerine sağlık cok iyi bi iş çıkardı.:16::16::16:

Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 4 ay oldu Ercan beye kombin ameliyatı oldum,ve sonuçlarım dan çok memnunum :nazar:Doktor araştırma dönemim de yaklaşık 9 10 doktorla görüştüm, ve hep aynı şeyleri söylediler meme küçültme ameliyatım için memeleriniz büyük ya T kesi yada lolipop teknigi,uygulanır ama alt da potluk olur zamanla gecer, geçmezse revizyon yapılır dediler.Ve unutmadan izli bir ameliyat onuda kabul ederek ameliyat olun diyede belirttiler:5:

Dr Ercan beyle görüşmemde ne istedigimi anlattım, evet çok şey istiyordum.Az iz sıfır potlukla küçük dik memeler, tamam yaparım dedi kendin den çok emin ve yaptı :16: Kendini o kadar iyi geliştirmişki olmaz denileni yaptı, hani olmaz dı :36:Bence doktor cok önemli, ne istediginizi bilin ve doktorunuza cok iyi anlatın, inşallah sizi anlayan ve yaptığı ameliyatlarla yüz gülderen ,doktorlara denk gelirsiniz sevgiler

Diğer başlığa yazdım, ama buraya da yazmak istedim..çünkü internet ortamında Ercan bey'in kendisiyle ilgili yorum bulmak ne yazık ki çok zor. Ben Ercan Bey'in ismini ilk kez forumda duydum. Sevgili Jelesec arkadaşımız ona meme küçültme ameliyatı olmuş ve sonucundan da çok memnundu. Ve sonrasında Ercan Bey'i araştırmaya başladım ve dediğim gibi yaptığı çalışmalar ve yayınlar dışında 1-2 yorumdan başka yorum bulamamıştım. Ama araştırırken şunu gördüm ki, hemen hemen tüm çalışmaları meme cerrahisi üzerine...Ve yandalını da meme cerrahı olarak almış.

Bilen bilir, meme küçültme izli bir ameliyat ve genel olarak doktorların söylediği "izi, potu kabul edeceksiniz" oluyor. Ben izi zaten kabul ediyordum ancak izin boyutu ve şekli de çok önemli. Ters T tekniği asla sıcak bakmadığım, gerekirse yaptırmam dediğim bi teknikti mesela. Çünkü izler dekolteden koltuk altına kadar uzayabiliyor. Belki küçük memelere kavuşuyorsunuz ama bu kez de (iz konusunda benim gibi hassasanız) başınıza iz problemi çıkabiliyor.

Jelesec'i gördüğümde izlerinin lolipop tekniğiyle ve saç teli kadar ince oluşu, büyük memeleri bile lolipop tekniğiyle ve pot yapmadan küçültüyor oluşu benim için bulunmaz bir nimetti...Görüştük, anlaştık ve bundan 15 gün önce ameliyatımı oldum. Şu an için sonucumdan ve doktorumun ilgi alakasından çok memnunum...görüntü ilk günden itibaren estetik, dikişler irrite edici değil. Şu an için 3 ayın geçmesini bekliyorum. Yorumlarımı yine buradan yazacağım.

Herkese istediği sonuca tek seferde ulaşabildiği başarılı ameliyatlar diliyorum.

Son düzenleme:
Diğer başlığa yazdım, ama buraya da yazmak istedim..çünkü internet ortamında Ercan bey'in kendisiyle ilgili yorum bulmak ne yazık ki çok zor. Ben Ercan Bey'in ismini ilk kez forumda duydum. Sevgili Jelesec arkadaşımız ona meme küçültme ameliyatı olmuş ve sonucundan da çok memnundu. Ve sonrasında Ercan Bey'i araştırmaya başladım ve dediğim gibi yaptığı çalışmalar ve yayınlar dışında 1-2 yorumdan başka yorum bulamamıştım. Ama araştırırken şunu gördüm ki, hemen hemen tüm çalışmaları meme cerrahisi üzerine...Ve yandalını da meme cerrahı olarak almış.

Bilen bilir, meme küçültme izli bir ameliyat ve genel olarak doktorların söylediği "izi, potu kabul edeceksiniz" oluyor. Ben izi zaten kabul ediyordum ancak izin boyutu ve şekli de çok önemli. Ters T tekniği asla sıcak bakmadığım, gerekirse yaptırmam dediğim bi teknikti mesela. Çünkü izler dekolteden koltuk altına kadar uzayabiliyor. Belki küçük memelere kavuşuyorsunuz ama bu kez de (iz konusunda benim gibi hassasanız) başınıza iz problemi çıkabiliyor.

Jelesec'i gördüğümde izlerinin lolipop tekniğiyle ve saç teli kadar ince oluşu, büyük memeleri bile lolipop tekniğiyle ve pot yapmadan küçültüyor oluşu benim için bulunmaz bir nimetti...Görüştük, anlaştık ve bundan 15 gün önce ameliyatımı oldum. Şu an için sonucumdan ve doktorumun ilgi alakasından çok memnunum...görüntü ilk günden itibaren estetik, dikişler irrite edici değil. Şu an için 3 ayın geçmesini bekliyorum. Yorumlarımı yine buradan yazacağım.

Herkese istediği sonuca tek seferde ulaşabildiği başarılı ameliyatlar diliyorum.

Vallahi bu sonuca :7:daha ne olsun:Bende çok mutluyum ve şanslıyım ki:40: Ercan beye denk geldim ha biraz fazla kendin den emin ama,çıkardığı sonuçlar yüz güldüren sonuçlar:9:

Hepinize sevgiler

Son düzenleme:
Dediğin çok doğru Jeleseccim, kendine güveni tavan durumda..İlk görüşmemizde hiç acabalar bırakmadan konuşması benimde dikkatimi çekmişti. Hatta nasıl oluyor da bu kadar kesin konuşuyor diye geçirmiştim aklımdan, ama şimdi biliyorum ki, adam yapabilieceğine yaparım diyor, olmaza da olmaz diyor...net yani...deneriz olur, ameliyat sırasında cildiniz nasıl tepki verir falan filan gibi arada cevaplar vermiyor. Olacaksa, olur diyor ve de yapıyor zaten...

Herkese merhaba.Ben de Ekim ayında Ercan Karacaoğlu na göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Sonuç mükemmel.Hiç düşünmeden olabilirsiniz.İşindeki ciddiyeti,evet fazlasıyla kendine güveni, ki bu benim için bir artıdır onun hakkındaki düşüncelerimde,hasta takibi,güleryüzü herşeyi ile dört dörtlük bir dr. bence.Ameliyatımın sonuçları beklentimin çok daha üstünde çıktı.İnanılmaz güzel göğüslere sahip oldum şuanda.Meme estetiğinde bir numara diyebilirim çünkü benden başka ailemde iki kuzenimin ameliyatını da kendisi yaptı.Biri 4 yıl önce oldu diğer kuzenim bende 2 ay sonra oldu.İkisi de çok memnun sonuçtan:) Olmak isteyenlar bir an düşünmeden olsunlar derim.Sevgilerimle.

Herkese merhaba.Ben de Ekim ayında Ercan Karacaoğlu na göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Sonuç mükemmel.Hiç düşünmeden olabilirsiniz.İşindeki ciddiyeti,evet fazlasıyla kendine güveni, ki bu benim için bir artıdır onun hakkındaki düşüncelerimde,hasta takibi,güleryüzü herşeyi ile dört dörtlük bir dr. bence.Ameliyatımın sonuçları beklentimin çok daha üstünde çıktı.İnanılmaz güzel göğüslere sahip oldum şuanda.Meme estetiğinde bir numara diyebilirim çünkü benden başka ailemde iki kuzenimin ameliyatını da kendisi yaptı.Biri 4 yıl önce oldu diğer kuzenim bende 2 ay sonra oldu.İkisi de çok memnun sonuçtan:) Olmak isteyenlar bir an düşünmeden olsunlar derim.Sevgilerimle.

Selam arkadaşım, bende meme küçültme ve bazı yerlere lazer lipoliz yaptırdım.Dr ERCAN KARACAOĞLU NA,benim de sonuçlarım muhteşem:nazar:Evet kesinlikle benim de beklentimin üzerin de bir sonuçdu,meme konusun da olsun dikiş tekniği olsun hasta takibi evet hepsiyle bütün bir doktor:kkk:Çok şanslıyız böyle bir doktora denk geldik:16:

Selam arkadaşım, bende meme küçültme ve bazı yerlere lazer lipoliz yaptırdım.Dr ERCAN KARACAOĞLU NA,benim de sonuçlarım muhteşem:nazar:Evet kesinlikle benim de beklentimin üzerin de bir sonuçdu,meme konusun da olsun dikiş tekniği olsun hasta takibi evet hepsiyle bütün bir doktor:kkk:Çok şanslıyız böyle bir doktora denk geldik:16:

Jelesec merhaba:) evet çok şanslıyız gerçekten.Lipoliz ben de düşünüyorum bu ay içinde.Sonrasında iyileşme süreci nasıl oluyor? ağrı morluk oluyormu? ne zaman normal hayata dönülüyor?şimdiden teşekkürler...

jelesec merhaba:) evet çok şanslıyız gerçekten.lipoliz ben de düşünüyorum bu ay içinde.sonrasında iyileşme süreci nasıl oluyor? Ağrı morluk oluyormu? Ne zaman normal hayata dönülüyor?şimdiden teşekkürler...

merhaba canım ya belkide biz tanışıyor olabiliriz,odan da ameliyatdan sonra yaban cı bir bayan ziyaret ettimi?vallahi ben pek yorum bulamadım diye ,hastane odalarına birkaç kere girdim hemşireler den izin alarak,aynen senin ameliyatları olan bir bayan la sohbet ettik annesi yanın daydı o sen olabilirmisin?

Lazer lipoliz de ilk hafta zor ondan sonrası kolay canım,morluk benim basenlerim le doktor cok uğraştı daha önce hatalı bir operasyon gecirmiştim, onları düzeltti oralar on beş gün mordu canım ,ama sonuçlar takdire şayan dı:126:

merhaba canım ya belkide biz tanışıyor olabiliriz,odan da ameliyatdan sonra yaban cı bir bayan ziyaret ettimi?vallahi ben pek yorum bulamadım diye ,hastane odalarına birkaç kere girdim hemşireler den izin alarak,aynen senin ameliyatları olan bir bayan la sohbet ettik annesi yanın daydı o sen olabilirmisin?

Lazer lipoliz de ilk hafta zor ondan sonrası kolay canım,morluk benim basenlerim le doktor cok uğraştı daha önce hatalı bir operasyon gecirmiştim, onları düzeltti oralar on beş gün mordu canım ,ama sonuçlar takdire şayan dı:126:

ben 17 ekim de oldum ameliyatımı.Ama ben değildim sanırım yanımda annem yoktu eşim vardı.İlk hafta zor derken ağrı ya da hareket zorluğumu oluyor? işe gitmeye engelmi acaba?

Siz ne zaman ameliyat oldunuz tarih??

ben 17 ekim de oldum ameliyatımı.Ama ben değildim sanırım yanımda annem yoktu eşim vardı.İlk hafta zor derken ağrı ya da hareket zorluğumu oluyor? işe gitmeye engelmi acaba?

11 kasım da oldum arkadaşım,yok sen değil sin, eşi çocukların yanın da kalmıştı ilk gün tesadüf tanıştık yani odasına daldım,doktorla ilgili bir bilgi alırım yapılan işi görürüm diye.Benim hem meme ameliyatı karın,basen,sırt lipo vardı,sen nerelerden olucaksın?Yani bölgeye göre basenler zorlamadı ama sırt ve karın ağrıdı, ama dayanılmayacak ağrılar degil ben 5 gün den sonra ilaç almadım.

Back
X