Diğer başlığa yazdım, ama buraya da yazmak istedim..çünkü internet ortamında Ercan bey'in kendisiyle ilgili yorum bulmak ne yazık ki çok zor. Ben Ercan Bey'in ismini ilk kez forumda duydum. Sevgili Jelesec arkadaşımız ona meme küçültme ameliyatı olmuş ve sonucundan da çok memnundu. Ve sonrasında Ercan Bey'i araştırmaya başladım ve dediğim gibi yaptığı çalışmalar ve yayınlar dışında 1-2 yorumdan başka yorum bulamamıştım. Ama araştırırken şunu gördüm ki, hemen hemen tüm çalışmaları meme cerrahisi üzerine...Ve yandalını da meme cerrahı olarak almış.
Bilen bilir, meme küçültme izli bir ameliyat ve genel olarak doktorların söylediği "izi, potu kabul edeceksiniz" oluyor. Ben izi zaten kabul ediyordum ancak izin boyutu ve şekli de çok önemli. Ters T tekniği asla sıcak bakmadığım, gerekirse yaptırmam dediğim bi teknikti mesela. Çünkü izler dekolteden koltuk altına kadar uzayabiliyor. Belki küçük memelere kavuşuyorsunuz ama bu kez de (iz konusunda benim gibi hassasanız) başınıza iz problemi çıkabiliyor.
Jelesec'i gördüğümde izlerinin lolipop tekniğiyle ve saç teli kadar ince oluşu, büyük memeleri bile lolipop tekniğiyle ve pot yapmadan küçültüyor oluşu benim için bulunmaz bir nimetti...Görüştük, anlaştık ve bundan 15 gün önce ameliyatımı oldum. Şu an için sonucumdan ve doktorumun ilgi alakasından çok memnunum...görüntü ilk günden itibaren estetik, dikişler irrite edici değil. Şu an için 3 ayın geçmesini bekliyorum. Yorumlarımı yine buradan yazacağım.
Herkese istediği sonuca tek seferde ulaşabildiği başarılı ameliyatlar diliyorum.