Geri teptiğim kısmetler. Pişmanım.Sizinde başınıza geldi mi ?

Bunun onunla alakası yok 30 lu yaşlarda erkekler 25 yaşında kız ister ancak gerçekten beğenirse hoşlanırsa 30 lu yaşlarda bir bayanla da evlenir. 25 yaşında erkek kuzenim 30 yaşında bi bayanla evlendi her sabah evden çıkmadan karısına kahvaltı hazırlar öyle çıkar... El hasıl aşk varsa aradaki rakamlar farklar hepsi teferruattır.

Bunun onunla alakası yok 30 lu yaşlarda erkekler 25 yaşında kız ister ancak gerçekten beğenirse hoşlanırsa 30 lu yaşlarda bir bayanla da evlenir. 25 yaşında erkek kuzenim 30 yaşında bi bayanla evlendi her sabah evden çıkmadan karısına kahvaltı hazırlar öyle çıkar... El hasıl aşk varsa aradaki rakamlar farklar hepsi teferruattır.

Bencede gençlik yaş takıntısı abartılıyor, erkekler için güzellik daha önemli.. Siren ertanın(sosyetik bir güzel) 35 yaşındaki haliyle, sıradan bir kızın 25 yaşındaki hali olsa erkekler siren i seçer..

Yaşınız gayet evlilik zamanı, geç falan kalmış değilsiniz. Sadece eskiden seçiciliği abarttığınızı düşünüyorsanız bundan sonrasında bir şans daha verebilirsiniz. Bazen ilk buluşmada heyecan ve gerginliklerden anlaşılmıyor bir şeyler. Bir ili buluşmadan sonra ama önce ufak duygular başlıyor sonra uyumlu olduğu anlaşılıyor. Mesela belki adam heyecandan o anda normalde yapmadığı bir şeyi yapmış siz de bundan rahatsızlık duymuş olabilirsiniz ama adam normalde öyle olmayabilir. Tek bir görüşme kimse hakkında fikir vermez.
Bundan sonrasını düşünün geçmiş için pişman olmak yerine gelecekte hata olarak gördüğünüz şeyleri yapmayın yeter bence.
Siz yaş işine de hiç kafayı takmayın. Her erkek illa genç olsun derdinde de değil. Önemli olan sevgi, duygular, ortak bakış açışı.
Ben 27 eşim 28di tanıştık. Çevrede tam evlilik yaşı evlen evlen diyenler o kadar çoktu, ama biz erkenden sorumluluk almak istemedik, 31imde evlendim ve çocuğun olmaz diyenlere rağmen korundum iki sene. 33te ilk denememizde de hamile kaldım. Her 30 üstü de öyle hamile kalamayacak dye bir şey yok. Ben dahil çevremdeki 30 üstü arkadaşlarım hep istedikleri aylarda hamile kaldılar. Biri 34te ilk aydan kaldı. Biri 32de kazara hamile kaldı. Doğurganlıkta yaş tek kriter değil.
Gezmek tozmak bekarlık o kadar başka ki tadını çıkar.

32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .

Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...

Canım çok sıkılıyor .
Geçmişte o anki sen onları istemedin ve olmadı. Şu an olsa yine istemeyecektin belki. Sadece karşına istediğin gibi biri çıkmadığı için, çok fırsat kaçırmışsın gibi geliyor. Bence bu bir yanılsama. Ben nasibe inanırım. Sen o kişileri reddetsen bile, eğer kısmetindeki kişi olsalardı bir şekilde olurdu. Evli olup çok kişiden duymuşumdur, eşimi en başta hiç istemiyordum; ama sonra bir şekilde oldu, sevdik evlendik, hikayelerini. Yani olacak olsa bir şekilde olurdu.
Gelelim şuanki zamana. Bu yaş konusu çok abartılıyor. 32 yaş öyle aşırı büyük, evlenmenin imkansız olduğu bir yaş değil. Ki yaşıtların erkeklerin, hep 25 yaş isteme mevzusu da bir önyargı mıdır bilemiyorum. Nerede yaşadığınızı merak ettim. Küçük bir ilde ya da ilçede yaşıyorsun da böyle önyargılar mı var? Ben de 30 yaşındayım ama yaşıtlarım olsun, yaşımdan küçükler olsun görüşüyorum yani. Yaşımı problem edene de rastlamadım hiç. Hatta benden 2 yaş küçük birini ben istememiştim de o ısrarcı olmuştu. Demem o ki yaşını sen problem eder, bunu karşındakine hissettirirsen, o da problem gibi görür. Kendinden emin olacaksın. Bugüne kadar olmadı, demek ki nasip değildi, aile kurumuna değer verdiğim için ince düşünüyorum, evlenmek için evlenmeyi düşünmedim, deyip adama güzel bir kapak yapacaksın 😁Zaten seni sadece yaşına göre değerlendiren biri hiiç olmasın. O adamın kalıp yargıları vardır. Mutlu olamazsın öyle biriyle.
Sen yaşından ibaret biri değilsin. Geçmişi düşünüp pişman olmak, seni üzmekten başka bir şeye yaramıyor. O yüzden geçmişi geçmişte bırak, bugüne bak. Allah gönlüne göre, iyi birini çıkarsın karşına inşallah.

zamanında geri teptiyseniz demek ki hiçbirini o kadar istememişsiniz, bence iyi olmuş o yüzden. evlenmiş olmak için evlenmenin ne anlamı var?
umarım tam olarak istediğiniz gibi biri çıkar karşınıza :)

Back
X