jeyloo, nasılsın canım, bu başlığı açtığından beri takip ediyorum. şu an durumun nasıl? ben de ameliyata karar verdim bir süre önce. çok endişelerim var bu konuda. sağ tarafım hala hissiz demiştin bir süre önce. şimdi nasıl?
ameliyat sonrası yüz egzersizleri yapmak gerekiyormuş, yaptın mı? doktor bu konuda birşey söyledi mi? Platinlerin alındı mı, alınma aşaması nasıl oluyor anlatır mısın?
Benim ameliyatim mayis 2009 da oldu, hala sag tarafimda uyusuk yerim var ama insan alisiyor beni cok rahatsiz etmiyor.
Bu hafta platinlerin cikarilmasi icin termin yaptim, ancak mayis icin termin vere bildiler.
Yani daha platinler yeni cikacak, bununla birlikde ön cenemide öne aliracagim biraz, yan profilim daha güzel olsun diye.
Platinler cikinca hissler daha cabuk kendine gele bilirmis diyorlar.
Bakalim , insallah gelcek gerci ben geleceginden eminim diye bilirim.
Evet bende yüz egersizleri yaptim hala yapiyorum.
Ayrica Platinlerin alinmasi cok basitmis 20 dak lik bir olaymis, eminim kolay olacak.
Bende yanliz baska bir pürüz cikti, benim cene kemiklerim cok yipranmis cenemin yanlis durmasindan,
yani cene kemiklerim 30% kalmis, ameliyat önceside bu söylenmisti bana.
Ama simdi ameliyta sonrasinda agizimi hala 3 cm fazla acamiyorum, mr cektirdim ve benim diskus kaymis,
diskus cenekemigin orda ceneye oynatan kikirdak gibi birsey, nasil anlatsam bilmiyorum.
BU kaydigi icin agrilarim oluyor agizimi acarken kaparken vs, bunu ameliyati yok, bir ameliyat imkani var ama o cok agir ve zormus, kimsede yapmak istemiyor.
Bende ne yapcam pek bilmiyorum, botox ile denemk istiyorum iyi geliyormus uyusturduug icin , agrin kalmisoyrmus belirli bi süre.
Bakalim artik....