- 6 Şubat 2012
- 768
- 65
- 73
kayınvalidemden nefret ediyorum bunu aşamıyorum, empati kurayım diyorum eşimin annesidir diyorum yok.. o kadar itici geliyoki aynı ortamda nefes almak bile istemiyorum bunun sebepleri var tabiki dandik dandik şımarık hareketleri var koca kadınım demez ağır durayım demez, hiç temizliğe dikkat etmez hem evde hem beden temizliğine her ellediği yerde bulaşık bulaşık yapış yapış iz kalır beni en çok çileden çıkartan bu zaten hadi önce neyse şimdi birde çocuğum var geldimi 3-4 ay gitmek bilmez her lafdan her sözden bişey çıkartır eşime şikayet eder huzur bırakmaz, inadıma inadıma konuşur...... gelen misafirime surat asar insanları geldiğine pişman eder..... offff offfffffffff napıcam ben böyle ya kadın resmen kabusum o gelince içim sıkılıyo hayat enerjim kalmıyo evime gitmek istemiyorum eşim enerjimi yeteri kadar sömürüyo birde annesi gelince odaların kapılarını kapatıp fısır fısır konuşmalar benle bişey paylaşmazlar... birde baştan beri hep böyle yaptılar bişey hiçbirşeylerini benle paylaşmadılar hep saklı gizli konuştular zaman içindede düzelmediler hep ben aradım aramadılar beni şimdi bende aramıyorum ama artık onlara karşı bende duyarsızım ama illaki geldiği zaman 4 ay kadar kalıyo gidene kadar hayatım zindan oluyo
((((((((