Merhaba , yaklasık 1 buçuk ay önce kafamda ağrı yanma kafamın derisi yanıyodu resmen kafa arkası ağrıyodu kemiklerime dokununca acıyodu. kulaklarımda çok ağrıyodu ve sanki doluluk vardı ve sonra içime ates bastı ayaklarım tutmuyodu bayılıcak gibiydim. Kalbim çok hızlandı. Acile gittik orda ayaklarıma uyuşma geldi. Zihnim bulandı yabancılasma yasadım . Annem bişeyler konusuyo ama ben algılayamıyo gibiydim cevap vercek gücüm yoktu sonra kafamda uyuştu. 2 tane serum yedim yok ağrılarım dinmedi. Nabız 100 lerde. Tansiyon 13/6 ydı yani hepsine normal dediler sen panik atak geçiriyorsun dediler. Sonra tomografi girdim bişey cıkmadı sadece sinüzit varmış. Ertesi gün oldu yine kafam yanıyodu bu sefer norlojiye gittim kan tahlili ve tomografi temiz diye bana sendeki stres dedi selectra dideral verdi yolladı. Gerilim tipi baş ağrısı olabileceğini ben internette arastırarak öğrendim. 1 ay kullan bırak dedi. İlaç bitince bidaha almadım ama yine kötüydüm parmaklarım sağ sol sallanıyo sanki. İçten içe titremem var . Sanki ayaktayken bazen etrafı yakalayamıyorum gibi. Kafam sanki bazen dönüyo gibi. İçime yine ates basıyo kalbim hızlanıyo ellerim tir titriyo istemsiz. Ellerime ayaklarıma kramp giriyo. Bugün bacağıma sanki biri iğne batırdı gibi acı geldi. Piskiyatriye gittim sıkıntımı anlattım sadece dinledi hiç bişey demedi bana. Citoles 15 mg verdi yolladı. Ben artık bunlarla nasıl mücadele edeceğim tekrar nöroloji gitmek istiyorum ama kötü bişey çıkıcak diye korkuyorum.