- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
ben ayırmak isteseydim adamın mesajları bende duruyor bunları itina ile atardım kadının adını vesaire tüm hesaplarını biliyorum bir tuşuma bakardı haberinin olmasını sağlamak
hı tabi..umurumda değil yüzüme bakıp bakmaması eğer onların ayrılmasından tatmin olacak biri olsaydım bunu yapardım
Sana da şekerim.İyi geceler hepinize
bana attığı mesajları o kadın okuduğu an emin ol oadamın yüüzne dahi bakmazhı tabi..
Adamın karısından ayrılmayacağını adın gibi biliyorsun çünkü
Adamda sana kalırbana attığı mesajları o kadın okuduğu an emin ol oadamın yüüzne dahi bakmaz
umurumda değil yüzüme bakıp bakmaması eğer onların ayrılmasından tatmin olacak biri olsaydım bunu yapardım
Yaptığın an bile oklar sana yönelmezdi emin ol , yine eşine kendini affettirmeye kalkıp kendini savunurdu , bir de hiç duymayacağın lafları işitirdin o sana aşık sandığın kisilikten, nasıl bir çocuk ruhluymuş göründünüz ...umurumda değil yüzüme bakıp bakmaması eğer onların ayrılmasından tatmin olacak biri olsaydım bunu yapardım
Kac yaşındasın gerçektenbana attığı mesajları o kadın okuduğu an emin ol oadamın yüüzne dahi bakmaz
Aayy ne kadar da güzel birşeymiş gibi pişkin pişkin söylüyorsun.bana attığı mesajları o kadın okuduğu an emin ol oadamın yüüzne dahi bakmaz
Evliydi o ve beni aylarca uzaktan sevdiğini söylüyordu. Kokumu derin derin içine çekip kurban olurum sana diye seven bir adam
Kac yaşındasın gerçekten
Belli olmaz orasıbana attığı mesajları o kadın okuduğu an emin ol oadamın yüüzne dahi bakmaz
neden libidon mu egon mu yoksa o buyuk askin mi zarar gordu? beyaz bileklige ne oldu ben.onu merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?