Gerizekalı Akrabalar

Evde kimse yok muydu anneniz babanız sen ne diyorsun demedi mi? Saygısızlık etmiş resmen..
İnanın bana yaptığı saygısızlık umrumda değil. O köpeğe it denmesi olsun ne olacak denmesi beni bitirdi. Hala ellerim titriyor.

Babam yoktu annem de kardeşi denen zevzeğe bir şey diyemez

Evet ben de o kadar nefret ettim ki. Gerçekten gözlerimden kulaklarımdan nefret fışkırıyor.

Adam olmadığını herkes biliyor da... Yılda max 5 kez görüşürler böyle tespit sıçar her seferinde. 5 bile fazlaymış adım atmam.

İlkokul öğretmenime o kadar dua ediyorum ki ve babama. Hayvan sevgisini aşıladıkları için. Böyle pis olmadığım için. Ben üç gün boyunca yaralı bir köpek için uğraştım. Adamın (insan bile denmez de) dediği şeye bak. Pislik, döl israfı

Yaziklar olsun şu cümleye bak seni hayvan diye yatırır keserim.ohaaa. anneniz babaniz yok muydu o esnada canim benim ya bu ne terbiyesiz kustah vicdansiz bir adammış böyle
Babam yoktu annem de bir şey demez kardeşlerine.

Bence gorusmeyin.Sonucta anneniz değil babaniz değil. Bu hayatta Anne babadan başkası teferruat bana göre.

Bence gorusmeyin.Sonucta anneniz değil babaniz değil. Bu hayatta Anne babadan başkası teferruat bana göre.
Yok zaten zorla ayıp olur diye görüştürülüyordum. Daha da ne dirisine ne ölüsüne. Bir hayvanmış ya. Bir hayvan ne demek bilmezler. Umarım çocuklarının canı çok yanar. Kimseye kolay kolay beddua etmem ama umarım çocuklarının canı çok yanar. Allah çıkarsın.

Böyle konuşandan her türlü pislik beklenir, eve sokmam böylesini
Beklenir tabii belki kendi yemiştir öyle haltlar o yüzden bir it(!) diyebiliyordur. Dili kopsun. Kalbi çürüsün.

Çocuklarına değil lütfen konuda geçen dayiniza beddua edin. Nasıl bir katilin cezasını çocuklarına kesemiyorsak dayinizin günahını da çocuklarına yüklemeyin.

Babanızla konuşun o şahısla muhatap olmak istemediğinizi söyleyin ve size söylediklerini anlatın. Kimseyle görüşmek zorunda değilsiniz koskoca insanlarsınız başkasının zorlamasiyla olmaz siniriniz bozulduguyla kalırsınız.

Ayrıca o dayinizin ağzına tuvalet terliğiyle çakmak geldi içimden kim neyi kınıyorsa inşaAllah yaşamadan ölmez.

işlerine gelmiyor işte, hepsi böyle, başka söyleyecek bişeyleri yok yoldan başka. Cahillerin hepsi mi aynı görüşte olur ve hayvalara vicdansız olur, hayvan sevgisi bilmezler. Ancak böyle cahilleri kandırabiliyorlar.

Benim akrabalarımda böyle düşünüyorlar.Bu yüzden bende gerizekali vicdansız akrabalarimla çok zorda kalmadıkça gorusmuyorum.Hepsinden nefret ediyorum.
Anlamıyorum insanlardaki bu hayvan düşmanlığı ne.Vicdansızlar merhametsizler

Babam yoktu annem de bir şey demez kardeşlerine.
Benim annemde.oyle. hisimlarina laf soyletmez. Birde yigenlerini cok tutar.tuhaflar.aklina hic getirme lütfen kendini doldurma canım sinir bozucu biliyorum ama bosvermeye calis

Konunuz siyasete kayar ve kapanir buyuk ihtimalle..
Dayiniz gercekten cahil ve hayvan sevgisinden yoksun kalmis bir hadsiz..bunu kastettiginiz partinin secmenleriyle bir tutmayin sakin.
O bir istisna belli ki
Gercekten mi? Dayi onlarla bir tutulmaz yani? Niyeyse profil bire bir uyuyor ama.

Bu sozleri sarf edecek cesareti ailenizden mi buluyor ?
Bu konu da babami hep taktir etmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…