Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazi insanlar uykudan uyaninca hele hele uykulari bolununce cok ama cok sinirli ve kontrolsuz olabiliyorlar. Misal ben.
Bu bi dusunce degilki. Ben boyleyim napiyim yani bu beni hakli cikarmaz yazdim zaten sonrasinda cok pisman oluyorum diye.. insanlarin sinirli oldugu zamanlar olabilir ama sibirli diye karaiaina hakaret etmesi savunur bi sey degil. Her neyse siz benim yorumumu degerlendirmesenizde olurdu konu sahibine yazmistim o ister takar ister takmazYanlış anlamayın da böyle bir düşünce olabilir mi :) Böyle bir davranışa karşınızda ki kişi daha üst bir tepki versin bakın bakalım yapılabiliyor mu?
İnsan gece uyanınca yaptığı davranışları normal hayatında da yapar.
Sevgili sailormom inan bu yazdıklarınızı okuyunca inanılmaz üzülüyorum. Bir insan eşine nasıl böyle davranır inanamıyorum. Aslında merak ettiğim bir diğer konuda görücü usulü mü evlendiniz yani bu davranışları yapabilecek biri olduğunu fark etmediniz mi?
Son olarak hayat tecrübem azıcık dahi varsa karşılık vermezseniz bu iş artarak gider. Karşılık nedir alın çocuğunuzu ailenizin evine gidin. Sonuçta gelip özür dileyecektir. Bu böyle devam ederse ayrılım diyin. Umuyorum hatasını anlar..
Valla gorucu usulu degil. Egitimli insanlariz bu arada.. Sanki bu aralar artarak oluyor boyle seyler.. O yuzden nasil yapsam bilemiyorum. Simdi bu durumda bile cok hakli goruyordur kendini. Konussak gene o hakli ben haksizim.. Hep onun dusunceleri dogru ona gore.. Buna tahammul etmeye caisiyorum.. Bu arada ailem her zaman arkamda cok sukur.. Ama insan caresiz hissediyor yInede..Yanlış anlamayın da böyle bir düşünce olabilir mi :) Böyle bir davranışa karşınızda ki kişi daha üst bir tepki versin bakın bakalım yapılabiliyor mu?
İnsan gece uyanınca yaptığı davranışları normal hayatında da yapar.
Sevgili sailormom inan bu yazdıklarınızı okuyunca inanılmaz üzülüyorum. Bir insan eşine nasıl böyle davranır inanamıyorum. Aslında merak ettiğim bir diğer konuda görücü usulü mü evlendiniz yani bu davranışları yapabilecek biri olduğunu fark etmediniz mi?
Son olarak hayat tecrübem azıcık dahi varsa karşılık vermezseniz bu iş artarak gider. Karşılık nedir alın çocuğunuzu ailenizin evine gidin. Sonuçta gelip özür dileyecektir. Bu böyle devam ederse ayrılım diyin. Umuyorum hatasını anlar..
Bu bi dusunce degilki. Ben boyleyim napiyim yani bu beni hakli cikarmaz yazdim zaten sonrasinda cok pisman oluyorum diye.. insanlarin sinirli oldugu zamanlar olabilir ama sibirli diye karaiaina hakaret etmesi savunur bi sey degil. Her neyse siz benim yorumumu degerlendirmesenizde olurdu konu sahibine yazmistim o ister takar ister takmaz
Cocugunuzu alip ailenizin evine felan gitmeyin bence zirt pirt evden gitmek hic bi sorunu halletmez. Yinede siz bilirsiniz
Valla gorucu usulu degil.
Evet ben sinirliyim esim sabirli mesela bende torpulemeye calisiyorum. Esim sinirli olsa belki beni sindirecekti. Onun icin konu sahibine yazdim boyle insanlarla ancak dominant bi karakter basa cikabilir diye. Yinede ailesibin yanina gitmesini su asamada yanlis buluyorum. Ki zaten illaki biri gidecekse bence o erkek olmaliYok elacım yanlış anlama demek istediğim sadece şu sen diyorsun ki benim yapım bu. Mesela diyelim ki eşine sert çıktın uyanınca o da sana daha sert çıktı veya çok daha ağır bir tepki verdi. Sonu iyi yere varmaz. Tabi ki yapına göre birini bulduğun zaman bu sorun çıkmayacaktır..
Gitmeyi dusunmuyorum. Ama inatci bir insan. Kuser konusmaz.. Bakalim.kac gun.konsmayacagiz.. Bikmiyorum. Zaten.konusmasak daha.iyi. Daha cok uste. Cikicak. Bunu kestirebiliyorum. Konusmucam ozurdileyene kadar. Yani dusunsenize.uyku sersemisiniz. Kac aydir.uykusuzsunuz. Sirf yatak ses yapiyordiye yatagi kafana geciricem diyor.Cocugunuzu alip ailenizin evine felan gitmeyin bence zirt pirt evden gitmek hic bi sorunu halletmez. Yinede siz bilirsiniz
Anacım şimdiki erkeklerde nerede o özellik :)))Ki zaten illaki biri gidecekse bence o erkek olmali![]()
Evet anliyorum benimde bebeyim var yeni yeni uykulari biraz duzeldi ki esim bazen kalkardi gece ben cok yorgun olunca. Bence oyle olmali ben calismiyorumda.. evet saygisizlik yapmis ama demek istedigim şu siz küsün o küssün bi sey degismiyoki cozume nasil varilir bunu bulmaya calisiyorum cunku esim küssemde gelip ozur dilemez diyosunuz hep hakli goruyo kendisini diyosunuz ona bi care bulmak lazimGitmeyi dusunmuyorum. Ama inatci bir insan. Kuser konusmaz.. Bakalim.kac gun.konsmayacagiz.. Bikmiyorum. Zaten.konusmasak daha.iyi. Daha cok uste. Cikicak. Bunu kestirebiliyorum. Konusmucam ozurdileyene kadar. Yani dusunsenize.uyku sersemisiniz. Kac aydir.uykusuzsunuz. Sirf yatak ses yapiyordiye yatagi kafana geciricem diyor.
Yani sonucta saygisizlik. Arti benimde.artik bas.do.melerim var.uykusuzluktan ayakta zor duruyorum. Birde bu laflari duyuyorum.