niye öyle birşey yaptınız yahu. Regl olmuşsunuz sonuçtaMerhaba benim geçen ay sevgilimle bir ilişkim oldu sürtünmeli (prezervatif) takiliydi. Sonra günümde regl oldum reglim her zmaanki gibi yoğundu bu sefer ağrısız oldu ve pıhtıli geldi bir sefer bende onun et mi kan mi olduğunu anlamak için su tuttum üzerine dağıldı gitti.bazilari bunun bebek bazıları kist bazıları ise sadece pıhtılaşmis kan olduğunu söylüyor delircem. Yarın regl olmam gerekiyor moralim bozuldu. Zaten küçücük şeylerde bile panik olan biriyim
Regl olmuşsunuz vaktinde, sorun yok bence.Merhaba benim geçen ay sevgilimle bir ilişkim oldu sürtünmeli (prezervatif) takiliydi. Sonra günümde regl oldum reglim her zmaanki gibi yoğundu bu sefer ağrısız oldu ve pıhtıli geldi bir sefer bende onun et mi kan mi olduğunu anlamak için su tuttum üzerine dağıldı gitti.bazilari bunun bebek bazıları kist bazıları ise sadece pıhtılaşmis kan olduğunu söylüyor delircem. Yarın regl olmam gerekiyor moralim bozuldu. Zaten küçücük şeylerde bile panik olan biriyim
Kist böyle düşer miSürtünme olmuş birleşme olmamış, kondom takılıymış ve üzerine regl olmuşsunuz. Biraz abartmadınız mı? Sorun yok işte
yahu kisti nereden çıkardınız. Kan pıhtısı belliKist böyle düşer mi
Demir eksikliğinde çok yaygın diyorlar benim de düşük zannımca ondan dolayı teşekkür ederimHemen herkeste oluyor o topaklı kan.
Üzerine söylenilen şeyleri yazdım. Fark ettiyseniz böyledir demedimKondomla sürtünmeden hamile kalmış bir de düşürmüş. Bu nasıl bir hayal dünyası yahu. Pes
Senin bu kaçıncı başlığın bu konuda. Bir insana bi laf kaç kere söylenir?Üzerine söylenilen şeyleri yazdım. Fark ettiyseniz böyledir demedim
Cinselliği yaşayanlar bile 40 yol deniyor hamile kalmak için.Cinsel ilişki yaşamadan nasıl gebe kalma ihtimaliniz var? Nasıl bir hayal dünyası?
Hamile olsanız bile çocuk hemen oluşuyor mu sanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?