Ya öyle deme başlıktaki gibi hissediyor sonra cjdndnenSenin bu kaçıncı başlığın bu konuda. Bir insana bi laf kaç kere söylenir?
Düşük yapmak sence bu kadar kolay mı ?Merhaba benim geçen ay sevgilimle bir ilişkim oldu sürtünmeli (prezervatif) takiliydi. Sonra günümde regl oldum reglim her zmaanki gibi yoğundu bu sefer ağrısız oldu ve pıhtıli geldi bir sefer bende onun et mi kan mi olduğunu anlamak için su tuttum üzerine dağıldı gitti.bazilari bunun bebek bazıları kist bazıları ise sadece pıhtılaşmis kan olduğunu söylüyor delircem. Yarın regl olmam gerekiyor moralim bozuldu. Zaten küçücük şeylerde bile panik olan biriyim
Ama kondomla sürtünmen gerek. Unutma1 buçuk yıldır hamile kalamıyorum
Artık ben de kocamla sürtünmeye baslicam ya valla belki ise yarar
Double yapalım onu kondom+ertesi gün hapı.Ama kondomla sürtünmen gerek. Unutma
Siz habire prezervatifle sürtünmeli ilişki yaşayıp sonra tutuşacak mısınız böyle? Madem bu kadar korkuyorsunuz, tutuverin şeyinizi.
Ben en son anal prezervatifle hamile kalmayı okuduktan sonra bunlar bana basit geliyorEstağfurullah da
Bu şekilde hamile kalıp üstüne de çocuk düşürebiliyorsanız ,parti kurun oy verelim yani büyük başarı olur.
Elçiye zeval olmaz,ona da iletir misin kardeş,o da parti kursunBen en son anal prezervatifle hamile kalmayı okuduktan sonra bunlar bana basit geliyoro ben de travma oldu
bazılarıda telaş yapma hasta olmuşsun işte algıda seçicilik kafayı taktığın için inceliyorsun zaten o şekilde oluyor regl fazla anlam çıkartıyosun diyor...Merhaba benim geçen ay sevgilimle bir ilişkim oldu sürtünmeli (prezervatif) takiliydi. Sonra günümde regl oldum reglim her zmaanki gibi yoğundu bu sefer ağrısız oldu ve pıhtıli geldi bir sefer bende onun et mi kan mi olduğunu anlamak için su tuttum üzerine dağıldı gitti.bazilari bunun bebek bazıları kist bazıları ise sadece pıhtılaşmis kan olduğunu söylüyor delircem. Yarın regl olmam gerekiyor moralim bozuldu. Zaten küçücük şeylerde bile panik olan biriyim
regal o. Bir hanım ablamız regal olarak adlandırıyorbazılarıda telaş yapma hasta olmuşsun işte algıda seçicilik kafayı taktığın için inceliyorsun zaten o şekilde oluyor regl fazla anlam çıkartıyosun diyor...
regal derin dondurucu değilmiydi yaa,olsun ama regal olduğuna göre hamile değil sonuçta,bazıları yazıyo hamileyken regal oluyorum diye ama öyle bişe yok o hafif lekelenme şeklinde oluyor,sanırım o yüzden anlam çıkartıyorregal o. Bir hanım ablamız regal olarak adlandırıyor
aklımda deli sorular,o gıdıklayan,kıpırdanan şeyler nediki acabaO..suruktan nem kapan bir yapınız varar madem ; ne demeye sevistiniz acaba..
Şöyle bir konuda vardı ; oral yaparken ağzına gelen sperm yuzunden hamile kaldığını düşünen bir ablamiz vardı.
Midem gidiklaniyor,karnim kıpırdaniyor diyordu..
Aynı kişi değilsinizdir umarım
Kondom + ertesi gün hapı kesin çözüm, muhakkak dene.Double yapalım onu kondom+ertesi gün hapı.
Bir de üstüne ertesi gün hapından 5 gün sonra ara kanama yerleştirirsem tadından yenmez
millet şaştı bacımmregal derin dondurucu değilmiydi yaa,olsun ama regal olduğuna göre hamile değil sonuçta,bazıları yazıyo hamileyken regal oluyorum diye ama öyle bişe yok o hafif lekelenme şeklinde oluyor,sanırım o yüzden anlam çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?