Gerizekalı gibi hissediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu tarz konular jinekolojinin alanı. biz buradan patoloji yapamayacağımıza göre hiçbir cevap içini rahatlatmaz. lütfen doktora git. tüm testlerden geç. kist mi bebek mi regl mi biz bilemeyiz yani. insanlar kendi ruhsal durumu ile ilgili her türlü soruyu buraya yazabilir ama sağlıkla ilgili kısımlarda doktor olmadığımıza göre boş yorum yapmak çok tehlikeli.

Düşük yapmak sence bu kadar kolay mı ?

O..suruktan nem kapan bir yapınız varar madem ; ne demeye sevistiniz acaba..
Şöyle bir konuda vardı ; oral yaparken ağzına gelen sperm yuzunden hamile kaldığını düşünen bir ablamiz vardı.
Midem gidiklaniyor,karnim kıpırdaniyor diyordu..
Aynı kişi değilsinizdir umarım

Siz habire prezervatifle sürtünmeli ilişki yaşayıp sonra tutuşacak mısınız böyle? Madem bu kadar korkuyorsunuz, tutuverin şeyinizi.

Estağfurullah da
Bu şekilde hamile kalıp üstüne de çocuk düşürebiliyorsanız ,parti kurun oy verelim yani büyük başarı olur.
Ben en son anal prezervatifle hamile kalmayı okuduktan sonra bunlar bana basit geliyor o ben de travma oldu

bazılarıda telaş yapma hasta olmuşsun işte algıda seçicilik kafayı taktığın için inceliyorsun zaten o şekilde oluyor regl fazla anlam çıkartıyosun diyor...

regal o. Bir hanım ablamız regal olarak adlandırıyor
regal derin dondurucu değilmiydi yaa,olsun ama regal olduğuna göre hamile değil sonuçta,bazıları yazıyo hamileyken regal oluyorum diye ama öyle bişe yok o hafif lekelenme şeklinde oluyor,sanırım o yüzden anlam çıkartıyor

Başlığa göre Bi cevap yazacaktım ama ayıp olur neyse.
Yavrucum niye oynuyorsun öyle her gördüğünle. Hayır içinden ne çıkacak ne sandın bebek kolu ayağı falan mı.

aklımda deli sorular,o gıdıklayan,kıpırdanan şeyler nediki acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…