Geyiğin Gülleri

nilü delüsü :roflol: has ettiniz ama rahat edebilcenizmi orda kıs zor olur her zmm temizlemk zorudna kalcan neysam sevinebildiysen çok cücel

bizimkide istiyo ama ben istemiyorum :)

GÜLLÜ BİZİM TV Yİ BİLİYONDA KOCAMAN o odaya saten büyük geliyodu ama şuan tam yerini bulduuu
ilkten bende öle düşünüyodumm resmen o oda evin bi parçası gibi değildii aman kirlenmesin koltuklara bişi olmasın
boşversene dedim akşamm mezaramı götürcess bizden değerli değilya oturalım
hem akşamda kalabalık misafirim var rahat rahat otururusss resimlerini çektim eklerim bi araa :))

he heralde değerli değil

benimkide istiyo ama açık renk nilü hemen kirlencek nasıl uğraşırım

ama taşınırsam odam müasait olursa istiyom tabi bi ldv tv almak şartıyla büyük oda bi başka oluyo rahat oluo insan

bizi görsen apo bi koltukta ben diğerinde öle yayıldıkkiii
hatta büyük masamda akşam yemeği yedikk tv seyrederkenn benden mutlusu yoktu akşammm çocuk gibiydim hee:roflol::roflol::roflol::roflol:

bizi görsen apo bi koltukta ben diğerinde öle yayıldıkkiii
hatta büyük masamda akşam yemeği yedikk tv seyrederkenn benden mutlusu yoktu akşammm çocuk gibiydim hee:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: delü ne güsel kendini bu akdar mutlu edeceni bileydin daha önce yapardın

nilü sizin oda biçimsiz ama naısl koydun amamadım varak aynannın oldu yerdemi tv nirdee.

taşınıcna daha güsel dızay edersin kaydirigubbakcemile5

günaydın yawru ceylanlarıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmm
öğrenım kredımı yatırdım 540 lıra kaldı marta kadar bıttı çok şükür rabbıme

lülü bizde hep misafir solununda oturduk butun yaz hem buyuk hem rahattı koltuklarda beyaz da üstelık benım üstüne pike serdım bırı gelınce kaldırdım öle kullandık mayısdan berı bu hafta küçük odaya taşınmak zorunda kaldık ısıtamıyoruz orayı ufo küçük odayı çok güzel ısıtıyo oraya geçtık bızde

heeee bıde ben cumartesinede izin aldım :roflol:
:tomato:

olsun herhalükarda her hafta temisleniyooo napimmm :umursamaz:

az daha geçsinn sende öle isticeksin görde bakk
sıkıldım ben saten eşyalarımdan:umursamaz:

o temizlenme farklı guzu koltukların üstüne bi örtü bişiymi alsan

gerçi seninkilerin silinmesi rahat olur kumaşı müsait

benimki gibi değil benim silinsede yapışır üstüne yıkamak lasım

taşınmayabilirizzz :gitme:

biçimsizmiii yoooooo

zigon sehpalarımın oldu yer varya kapının arka kısmı oluyo tam orası tv yeri oraya koydumm koltuklarda nerde oturursan otur izleyebiliyosun şeklinide deiştim eski haline getrdim odayı
yemek odası kısmından bile izleniyo çok güsel oldu

unuttunmu kıs odam L BENim biçimsiz değilkiiizemuszemus

seninkiler açık renk güllüü o yüzden kir görünür hemenn benim hem kolay siliniyo hemde leke tutmuyo kumaşııı bi tuhaf işte annaaa

gnaydın bebekkk

hadi gözünaydınnnn
kebapsın vallaaakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…