- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #20.281
güllü seninkide balerinn
yarın keşke bizde tatil olsaydık((
zemuszemuszemuszemus
he çok narin oclak anası gibin hahah
boşalttım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yuk bebem, asansör var ama anca adrenalin için binersin kaydirigubbakcemile3 ne zaman anasörde kalcanı bilmiyon çünkü kaydirigubbakcemile3 ben zaten binmem asansörün anahtarı bende kaydirigubbakcemile3 kim kurtarcak beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
na mübarek hiç öle olmadı bizde :Saruboceq: şükür ki ne gelin dediler bu zamana kadar ne de kendi çocuklarından ayırdılar :Saruboceq: seviom ben :asigim:
- Çınaaaaarr bak bebişimmm noel baba geeeemiş :hulya:
- kim o lülük teysemmi gamyoncuiremsu
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
zemuszemuszemuszemus
he çok narin oclak anası gibin hahah
nazar değmesin ösgemm sus demeee
lülük teysesi lülülülülülülü yapsın ona emiiiiiŞeniz
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya evet hiç bişiy yokken birden nasıl büyüyo gözünüm önünde şaşırıomakannehir
he seninki ya topcu ya davulcu :roflol:
güllüşüümm, kızım olsaydı ben hep baleye göndermek istiyodum kaydirigubbakcemile2
varsa öyle bi şansın değerlendir mutlaka, bizimkisi küçük yer şansımız az ama sizde vardır kaydirigubbakcemile2
ben keman dersi aldırcam kaydirigubbakcemile2 ben aldım kemanı öğrencem diye başladım sıkıldım bıraktım. en azından o öğrensin zemuszemus ya da herhangi bi enstruman çalsın isterim kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol: güsel oldu donu güle güle giysin :roflol::roflol:ben de kızım olursa allah nasip ederse baleye gitsin istiyorumçok mınniicik etekinden minnicik kıçı görünsün tombul bacakları öpim onuu ısırimm
kocama böle anlatıyom benle salsa kursuna gelmedıya dıyomkızımı göndercem baleye böle giydırcem nası gıcık oluyo folklore göndercekmiş ne balesıymiş eskiden balemi varmış
heee dedım sen öle san :umursamaz:
erkek olursa hiç şansım yok babası gibi top peşinde direkk
ayy bende olmamış çocuğa don biçtim :roflol:
narinim tabi ne var la ne güliyim kibaris yane :roflol::roflol:narinnnnnnnnnakannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:
:tomato::tomato::tomato:
ayyyyyyyyy ösgeeeeeeee burda bale kursu açıldıı duydum onu apoya diyomki kızımız olursa allah nasip ederse onu baleye göndermek isterim
kzıdı bana balede nedir diee zengin uşamı olcak benim kızım die kafa yaptı benle
ama ben çok arzu ediyorum allahnasipederse tabi
belkide geçmişte çok hayal kurduğum için gerçekleşmiyo hayallerimm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama senağlama
günaydınnn gerçi öğlen oldu ama. resmen güne sinirli başladım sabah gittim adlieyey işim var vay son günmüş neden gelmişim. yapcaksın dedim dikilidm mecbur yaptı kocaman adam ha. devlet dairesinde popo büyütüolar sonrada son gün gelmişim verdiğim vergiden alıon maaşını. ayy cok sinirlendinm. sonrada apo benle geldiydi aşagıda beklerim ben seni benide işe bırak dediydi. telefonuna navigasyon yüklemiş ya dedi bunla gidelim sinirden varya cıldırdım resmen şuan başım agrıo salak alet kaybolduk bide ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neyse daha anlatamıcam kafamçokkarıştı
hayallere bak :)))
ne güzel
ben de kızım olursa allah nasip ederse baleye gitsin istiyorumçok mınniicik etekinden minnicik kıçı görünsün tombul bacakları öpim onuu ısırimm
kocama böle anlatıyom benle salsa kursuna gelmedıya dıyomkızımı göndercem baleye böle giydırcem nası gıcık oluyo folklore göndercekmiş ne balesıymiş eskiden balemi varmış
heee dedım sen öle san :umursamaz:
erkek olursa hiç şansım yok babası gibi top peşinde direkk
ayy bende olmamış çocuğa don biçtim :roflol:
bizimki konuşmayı öğrensinnn okula gitmesine bile gerekyokmuşşş herşeyi öretirmiş apo beyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?