Geyiğin Gülleri

nazar değmesin ösgemm sus demeee

lülük teysesi lülülülülülülü yapsın ona emiiiiiŞeniz

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

zemuszemuszemuszemus

he çok narin oclak anası gibin hahah

güllüşüümm, kızım olsaydı ben hep baleye göndermek istiyodum kaydirigubbakcemile2

varsa öyle bi şansın değerlendir mutlaka, bizimkisi küçük yer şansımız az ama sizde vardır kaydirigubbakcemile2

ben keman dersi aldırcam kaydirigubbakcemile2 ben aldım kemanı öğrencem diye başladım sıkıldım bıraktım. en azından o öğrensin zemuszemus ya da herhangi bi enstruman çalsın isterim kaydirigubbakcemile2

ayyyyyyyyy ösgeeeeeeee burda bale kursu açıldıı duydum onu apoya diyomki kızımız olursa allah nasip ederse onu baleye göndermek isterim
kzıdı bana balede nedir diee zengin uşamı olcak benim kızım die kafa yaptı benle

ama ben çok arzu ediyorum allahnasipederse tabi

ben de kızım olursa allah nasip ederse baleye gitsin istiyorumçok mınniicik etekinden minnicik kıçı görünsün tombul bacakları öpim onuu ısırimm
kocama böle anlatıyom benle salsa kursuna gelmedıya dıyomkızımı göndercem baleye böle giydırcem nası gıcık oluyo folklore göndercekmiş ne balesıymiş eskiden balemi varmış
heee dedım sen öle san :umursamaz:
erkek olursa hiç şansım yok babası gibi top peşinde direkk
ayy bende olmamış çocuğa don biçtim :roflol:

bende kesinlikle yollıcam allah nasip ederse

ya bi esturman yada dediğin gibi bi kurs ne istersen belki oda yönlendirir beni :)

:roflol::roflol::roflol: güsel oldu donu güle güle giysin :roflol::roflol:

narinnnnnnnnnakannehir

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:

:tomato::tomato::tomato:
narinim tabi ne var la ne güliyim kibaris yane :roflol::roflol:

anam o da ne gıı :1shok:

zenginm uşaklarımı gidiyo baleye lmaz:

bak başlamış ayırt etmeye lmaz:

ne verebiliyosan ver mutlaka, sakın böyle sosyal şeylerden uzak tutma emi lülüm sen Şeniz

kocişin bi akrabası var, kızı ortaokula gidiyo, boyu da maşşallaah upuzun. basketbol takımına çağırmışlar lisanslı, anası göndermemiş :1shok: neymiş derslerden geri kalcakmış :1shok: kayınalidem dediki delimisin sennnn olurmu öyle şey, bırak gerekirse kalsın toplar o dersleri, ama bu zamanı geri alamaz bi daha dedi :1shok:

akannehir

öenmli bunlar valla, varsa yeteneği durmıcan hiç

günaydınnn gerçi öğlen oldu ama. resmen güne sinirli başladım sabah gittim adlieyey işim var vay son günmüş neden gelmişim. yapcaksın dedim dikilidm mecbur yaptı kocaman adam ha. devlet dairesinde popo büyütüolar sonrada son gün gelmişim verdiğim vergiden alıon maaşını. ayy cok sinirlendinm. sonrada apo benle geldiydi aşagıda beklerim ben seni benide işe bırak dediydi. telefonuna navigasyon yüklemiş ya dedi bunla gidelim sinirden varya cıldırdım resmen şuan başım agrıo salak alet kaybolduk bide ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neyse daha anlatamıcam kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

deli yolu bilmiyonuzmu :roflol::roflol::roflol:

donu güzel oldu hakkat güllüşün de dediği gibi hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

folklore de gider ya nolcak, maksat doğumundan itibaren bi şeylerde yönlendirmeye başlamak.

dün bi arkadaşıma gittim. ablasının bi kızı var ilk okula başladı. ya çocuk annesine neler diyo biliyo musunuz?

Sokaktaki insana denmeyecek şeyler. Bide kız çocuğu bu :1shok:

şimdi bu yaşta psikoloğa gidiyor :1ninca:

ama sorun tamamen anneden kaynaklı.

çocuk küçüklüğünden beri bu ne diye soruyo " şimdi onu anlatamam sana" diyip çekiliyo. herşeyde çocuğu tersliyo. oyuncak alacak mesela. oyuncaklarının olduğu sepeti deviriyo oyun oynayacayak. "amaaaan gene dağıttı ellleme, dağıtma, yapma etme.."

çok garip yani.. orta çizgi önemli zaten, ne çok arkadaş olacaksın, ne de otoriter..

bizimki konuşmayı öğrensinnn okula gitmesine bile gerekyokmuşşş herşeyi öretirmiş apo beyy

hee hep öle diyolar, okul başlıyo, dersini çalıştırmaya gelince hepsi yorgun oluyo :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…